Jump to content

Brief Mic

adrianrus

Recommended Posts

Am stat azi 3 ore la coada la politie sa-mi inmatriculez masina.

Cand am ajuns in fata o zis desteptu' ca-mi lipseste brief-ul mic.

Masina a fost radiata in DE si a venit in tara pe tir.

Nu vrea nici cum sa-mi inmatriculeze masina. Ce ma fac? Am platit taxa, am rar-ul facut, tot!

Voi cum ati procedat? Ati avut asa ceva? :twoup: :twoup: :D

eu am ramas fara briful mic de la masina, eu sper sa pot rezolva printr-o excursie pana acolo. daca ai tu alte idei sau alte reletii da un semn. bafta multa

Si cum ti-ai inmatriculat masina fara el?

Eu am nevoie de el urgent. Am platit taxa si stau cu masina in parcare! :twoup:

eu am ramas fara briful mic de la masina, eu sper sa pot rezolva printr-o excursie pana acolo. daca ai tu alte idei sau alte reletii da un semn. bafta multa

Si cum ti-ai inmatriculat masina fara el?

Eu am nevoie de el urgent. Am platit taxa si stau cu masina in parcare! :twoup:

in mod normal ar trebui si fara talon dc despre el vorbesti..(de ex eu nu am dat niciodata taloanele la inmatriculat);da o declariatie pe proprie raspundere ca nu l-ai primit/pierdut vezi tu

si la mine, mi-a ramas briefu mic.... cand am inmatriculat masina.. la politie a ramas doar ala mare.

Am vorbit cu cineva care inmatriculeaza permanent masini.

A zis ca ala de la ghiseu e tampit si ca e aberant ce mi-a cerut. Eventual un CMR daca-mi cerea era altceva, dar nu talonul din germania.

Pe cuvantul meu daca am intalnit mai multi prosti ca in politie.

• Downvote 1

si la mine, mi-a ramas briefu mic.... cand am inmatriculat masina.. la politie a ramas doar ala mare.

Am vorbit cu cineva care inmatriculeaza permanent masini.

A zis ca ala de la ghiseu e tampit si ca e aberant ce mi-a cerut. Eventual un CMR daca-mi cerea era altceva, dar nu talonul din germania.

Pe cuvantul meu daca am intalnit mai multi prosti ca in politie.

mergi la alt ghiseu !..poate ai mai mult succes !..inca o zi pierduta ,,,stat la coada ..

Nici eu nu am inmatriculata masina, sta in parcare, inca nu am ajuns la RAR pentru ca nu am avut motiv, ideea este ca a fost si fratele meu acolo, la fel i s-a spus ca nu i se retine briful mic dar are nevoie de el, poate o sa incerc eu sapt viitoare sa vorbesc cu ei sa dau o declaratie pe propia raspundere ca mi s-a furat acel brief din masina si nu il mai am. din moment ce ai briful mare care atesta autenticitatea masinii nu inteleg la ce este nevoie de cel mic.

Nici eu nu am inmatriculata masina, sta in parcare, inca nu am ajuns la RAR pentru ca nu am avut motiv, ideea este ca a fost si fratele meu acolo, la fel i s-a spus ca nu i se retine briful mic dar are nevoie de el, poate o sa incerc eu sapt viitoare sa vorbesc cu ei sa dau o declaratie pe propia raspundere ca mi s-a furat acel brief din masina si nu il mai am. din moment ce ai briful mare care atesta autenticitatea masinii nu inteleg la ce este nevoie de cel mic.

nu inteleg nici eu...

Eu l-am gasit in cartea service. am si inmatriculat-o! :twoup:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

nu da declaratie ca ti l-a furat, te vor pune sa faci mai multe drumuri, sa il declari la politie apoi in monitorul oficial si abia dupa declaratie notariala

asa ca mai bine du-te direct la notar si fa o declaratie cum ca nici macar nu l-ai primit vreodata de la handler/proprietar

e simplu si am patit de multe ori si eu

te duci la notar si dai declaratie pe propria raspundere ca ai adus masina cu platforma si dai nr de inmatriculare al unei platforme.

sau poti sa dai declaratie ca ai luat masina din germania,cu numerele neamtului,ai venit cu ea acasa si apoi ai plecat cu avionul si cu actele si ai radiat masina si apoi te-ai intors acasa sa o inmatriculezi.

poate suna aiurea dar asa e procedura.

prima varianta e cea mai simpla si mai des folosita.

• 4 years later...
  • 2 weeks later...