Jump to content

Masina mea

Calin

Recommended Posts

unde-i noul bmw? sa-l vedem...am o presimtire ca seamana cu al meu :twoup:

cam da..doar ca al meu e culoare Dunkel Blau si are interiorul albastru si bordul gri. Si cativa caluti in plus.

pai hai cu pozele alea sa ne clatim si noi ochii...:twoup:

• 3 weeks later...
L-am vandut si pe asta.
Mah, tu n-ai suflet. Eu mai am o masina in afara de BMW, un GTI, si inainte sa-mi vina BMW-ul ma gandeam sa-l vand. Dar acum nu pot, imi e mila. I-am facut si CASCO :twoup: Nu stiu ce am de ma atasez asa de masini. Edited by exxe

Mai bine ca l-ai vandut....nu mi s-a parut o masina reusita....nici macar pe teren nu era foarte utila...

Intradevar, nu era cea mai frumoasa din clasa ei dar am vazut si altele mai urate :twoup:

Cat despre utilitate sa stii ca era destul de ok. Si pe teren accidentat se descurca destul de bine.

Am vandut-o mai mult la insistentele unui prieten de-al meu (m-a batut la cap sa io vand de cand am luat-o) asa ca mare branza n-am facut cu ea, n-am castigat nimic.

O sa iau altul dar nu acuma. Si nu va mai fi Terrano :twoup:

Edited by Calin78

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.