Jump to content

Stopuri E46

Cosm1n

Recommended Posts

Sal, ma gandeam sa imi iau niste stopuri pentru masina, caut ceva smoked, am gasit intr-un catalog de la rieger niste stopuri dar nu stiu nici un pret, si nici nu stiu cum ar arata pe masina, daca nu imi puteti recomanda altceva? Adica ar sta bine astea pe masina, avand in vedere ca e rosie sau sa ma orientez spre altceva. Edited by Cosm1n

Am luat si varianta cu led in considerare , dar e un 316 nu prea cred ca se merita "investita".

BOBO ms dau o bere :twoup: eu ce gasisem gasisem undeva pe la 300 de euro.

haha ......haha..ha daca nu se merita ..de ce faci topic ..stopuri leduri smoked sunt aprox 200 E

Edited by myxage

Eu facusem topic pentru niste stopuri smoked, si am intrebat daca stiti alte modele de stopuri smoked, toti ati sarit pe mine ca ce nu pun cu led, pt ca am zis e un 316 nu stiu cat se merita investitia intr-un 316, si e si rosu, si rosu cu stopuri rosii nu stiu daca ar arata bine, rosu cu negru merge, mi-am luat "nari " negre si vroiam sa fac masina rosu cu negru. In fine daca am deranjat pe cineva cu topicul scuze

LE. Frumos e39 :twoup:

Edited by Cosm1n

Eu facusem topic pentru niste stopuri smoked, si am intrebat daca stiti alte modele de stopuri smoked, toti ati sarit pe mine ca ce nu pun cu led, pt ca am zis e un 316 nu stiu cat se merita investitia intr-un 316, si e si rosu, si rosu cu stopuri rosii nu stiu daca ar arata bine, rosu cu negru merge, mi-am luat "nari " negre si vroiam sa fac masina rosu cu negru. In fine daca am deranjat pe cineva cu topicul scuze

LE. Frumos e39 :twoup:

man...ia stopuri cu leed si punele chiar daca sunt rosii...dar inainte fa-le tu somked cu ceva sprey.....am un prieten care are stopuri vechi pe in e23 si erau galbene, a cumpoaraty ceva spray sau lac sau nu mai stiu ce si a aplicat cateva straturi si le-a facut foarte frumos in rosu...zicea ca e si pe negru pentru a le inchide la culoare....si asta zic eu ca e cea mai buna combinatie.....inainte sa le pui le faci inchise si ce fain o sa se vada leedurile....

• 2 weeks later...

m-ar interesa si pe mine niste semnale cum sunt cele din poza, stie careva cum se poate comanda sau daca se trimit si in romania :twoup:

Am eu la 65 EURO/set. 0723.13.95.65

Am luat si varianta cu led in considerare , dar e un 316 nu prea cred ca se merita "investita".

BOBO ms dau o bere :twoup: eu ce gasisem gasisem undeva pe la 300 de euro.

Am eu la 250 euro/set. 0723.13.95.65

m-ar interesa si pe mine niste semnale cum sunt cele din poza, stie careva cum se poate comanda sau daca se trimit si in romania :twoup:

BOBO ms dau o bere :D eu ce gasisem gasisem undeva pe la 300 de euro.

nu ti se pare ca e cam japca, pe site-ul lor sunt 22.50 euro si u mi le dai cu 65, aproape triplu frate... :twoup:

BOBO ms dau o bere :D eu ce gasisem gasisem undeva pe la 300 de euro.

nu ti se pare ca e cam japca, pe site-ul lor sunt 22.50 euro si u mi le dai cu 65, aproape triplu frate... :twoup:

Transporrtul si comisionul la banca nu-l mai pui?

stie careva cum se poate comanda sau daca se trimit si in romania :twoup:

Da, trimit si in Romania. Trimite-le un mail in care specifici codul articolului dorit, ei iti fac o proforma cu pretul total (articol + transport), virezi banii in contul de pe proforma, dupa care ei trimit produsele cu UPS. Ajung intr-o saptamana.

La produse sub 50€ nu stiu daca se merita insa, transportul fiind vreo 30€. Eventual cumperi mai multe produse sau faceti un group-buy.