Jump to content

consum la seria 5 benzina

sebylily

Recommended Posts

Da' tu ce crezi, ca ei minte ?

Diferenta la o masina second-hand este ca motorul incepe sa se uzeze si consuma putin mai mult. Deci, la modelele noi poti sa ii crezi, sa iti pui intrebari cand iti iei o masina peste 5-6 ani si peste 100,000 km.

La 523i-ul meu (model mai vechi) consumul declarat e:

mixt 9.7

urban 13.8

extraurb: 7.3

Mie imi ia: urban intre 12-14 iar extra urban 8 ... daca mergi ca melcul, daca o calci 10-11, forja nici nu mai precizez :twoup: Deci depind consumurile date de ei de benzina, de drumuri si normal... de sofer :twoup:

Edited by duxter

Americanii nu stiu ce e ala 523i, si nici ca exista BMW-uri cu manivele la geamurile din spate.

Am realizat asta cand am stat de vb cu unu inainte sa imi trimita short-shift.ul, l-am intrebat daca merge pe 523i si mi-a zis ca la ei cam de la 528i in sus :twoup: nu stia de 523i :twoup:)

LE: Probabil la ei 2.8 e ca 1.4 la noi :D

Edited by duxter

Cine imi poate spun si mie un consum real la modelul nou de la seria 5 pe benzina la toate motorizarile. consumul de pe site-ul bmw mi se pare cam mic.

vreau sa-mi aduc din state numa sa nu ma rupa la consum avand in vedere ca sunt benzinare

520i e39, 09.2001 facelift 2200cmc 170 cp, am fost in wekeend pana la mare in Bulgaria, dus-intors am facut vreo 750km si consumul a fost de 7,4%(mers normal, binenteles ca au fost cateva portiuni in care am prins si 180-190 :twoup: , dar in general am mers linistit).

[Am vazut ca vb cu baietii despre X5 adus din state

Vreau si eu sa-mi cumpar ori seria 5 ori X5 din state...da-mi si mie niste sfaturi ca am pe cineva acolo...care ar putea sa ma ajute....ca direct de pe site nu cred ca am sanse sa-mi iau

Merci mult

Pai direct de pe site de la exporttrader poti sa intri la dealers, cauti Romania, si dai un email sau telefon cu ce ai dori sa iti cumperi. Daca specifici ca esti de pe bmwclub, comisionul e gratis, cat costa acolo pe site atata platesti. :twoup:

• 3 weeks later...

Ce parere aveti ?

E39 520i '97 consum urban (Bistrita, care nu-i chiar cel mai aglomerat oras din ro) 16-18 L

Atata mi-a zis unu adineaori ca ii consuma, eu i-am zis sa poate e stricat ceva ca nu are cum sa ia atata si el o tinea mare si tare ca atata consuma toate 520i

• 1 month later...

Pai cum naiba, la mine la Chrysler 300m 3.5L tot atata consuma cu imens de mult kickdouwn ( 75% din mers ). Asta in conditiile in conditiile in care motorul e gandit pe vremea cand americanii erau cu fundul pe petrol si nu stiau ce e aia fuell economy.

Ce vreau sa zic e ca ma asteptam de la BMW sa aiba productivitate mai mare de la aceeasi cilindree, consum mai mic . ( masele sunt identice aproape = 1,65 tone )

Pai cum naiba, la mine la Chrysler 300m 3.5L tot atata consuma cu imens de mult kickdouwn ( 75% din mers ). Asta in conditiile in conditiile in care motorul e gandit pe vremea cand americanii erau cu fundul pe petrol si nu stiau ce e aia fuell economy.

Ce vreau sa zic e ca ma asteptam de la BMW sa aiba productivitate mai mare de la aceeasi cilindree, consum mai mic . ( masele sunt identice aproape = 1,65 tone )

hahahahhahaha crysler 300 20% cu kickdownuri :) hahahahhahahahahhaah, ai vrut sa zici 30%

Razi de pomana.

300M ( poate confunzi cu C-ul ) si iti demonstrez cand vrei ca iti versi matele si cauti manere sa te tii de ele prin masina si nu sare de 21-22%.

Evident daca esti in trafic ffffff aglomerat si dai blana 10 metrii ca sa opresti dupa aceea se duce consumul la infinit.

Iar la 140 km/h cu masina plina ochi atat de persoane cat si de bagaje consum 10,5-11.

Edited by Cumnatu

Cât ai vrea sã consume un motor V8 de 3500 cmc?

Ma surprinde faptul ca la nivelul anilor '99-2001 nemii nu au pus in valoare tehnologii mai evoluate decat americanii dpdv randament si economie de combustibil. Asta in conditiile in care americanii la ora aia pur si simplu nu aveau formula de calcul a consumului ( exagerez dar nu cu mult ). Adica atunci nu conta deloc si deci nu se investeau bani in acest aspect.

[Am vazut ca vb cu baietii despre X5 adus din state

Vreau si eu sa-mi cumpar ori seria 5 ori X5 din state...da-mi si mie niste sfaturi ca am pe cineva acolo...care ar putea sa ma ajute....ca direct de pe site nu cred ca am sanse sa-mi iau

Merci mult

Vezi ca pt masini cu provenienta NON-UE se adauga 10% din pretul in vama.

• 3 years later...

Consum real BMW E39 520i . BV - CV

Motor 2.2 sau 2.0?Intreb pentru ca am scos zilele trecute 7,1 consum facut la pompa pe urmatorul traseu:

Slatina-Rm Valcea-Sibiu-Sebes-Alba-Sibiu-Rm.Valcea-Pitesti-Bucuresti-Constanta.(A1 si A2 130 km/h pe GPS constant, pe pilot automat)

Motor 2.0 E39 520I 1997.

Edited by Cosminas