Jump to content

Kilometrajul BMW e32

Luci263

Recommended Posts

Sall baieti,am un BMW e32 din 1988 si nu imi merge kilometrajul,si ala ce arata kt consuma masina,la inceput doar pica la 0 acm nu mai merge deloc,doar knd e ud pe afara at merge,sa intre apa la roti at merge perfect pana se usuca,am incercat si cu alte ceasuri de bord si tot asa face,ati putea stii care e problema?

• 2 months later...

acum am scapat si eu de aceai prob la al meu

nu e devina bordu ci senzoru de viteza din spatele diferentialului. dute la un service si in spate la diferential intre dif si rez vei vedea un senzot tip ABS ( uitate ca tree sa vezi niste fire) . primu sfat e sa il scoti afara ( e prin cu doua suruburi de 6) si sal cureti cu ceva sprei de impuritati stiu mecanici si sal pui la loc sar putea sa mearga doar curatat. el este pe miez mag si cand acumuleaza prea multa mizerie nu mai merge sau oscileaza . daca nu iti merge nici dupa ce lai curatat tre sa iti comanzi altu e vreo 115 ron nou .

acum am scapat si eu de aceai prob la al meu

nu e devina bordu ci senzoru de viteza din spatele diferentialului. dute la un service si in spate la diferential intre dif si rez vei vedea un senzot tip ABS ( uitate ca tree sa vezi niste fire) . primu sfat e sa il scoti afara ( e prin cu doua suruburi de 6) si sal cureti cu ceva sprei de impuritati stiu mecanici si sal pui la loc sar putea sa mearga doar curatat. el este pe miez mag si cand acumuleaza prea multa mizerie nu mai merge sau oscileaza . daca nu iti merge nici dupa ce lai curatat tre sa iti comanzi altu e vreo 115 ron nou .

Nu te supara da nu stiu unde intre "dif si rez"imi spui mai exact unde?imi poti da un PM cu id-u tau de mess?

Edited by Luci263

da

sub masina, intre rotile din spate, in mijloc, intre ele; e o piesa mare de metal. Cand o vezi, cauta intre ea si oala rotii de rezerva/locul unde se pune roata de rezerva, dar pe sub masina. Din ce inteleg trebuie sa fie o piesa prinsa cu doua suruburi de 6...uite-te si tu dupa ceva care sa se potriveasca descrierii :)

l.e. cu masina ridicata pe un elevator

Edited by CRM

da

sub masina, intre rotile din spate, in mijloc, intre ele; e o piesa mare de metal. Cand o vezi, cauta intre ea si oala rotii de rezerva/locul unde se pune roata de rezerva, dar pe sub masina. Din ce inteleg trebuie sa fie o piesa prinsa cu doua suruburi de 6...uite-te si tu dupa ceva care sa se potriveasca descrierii :)

l.e. cu masina ridicata pe un elevator

Ms mult,mai am un diferential cu tot cu planetare,si m-am uitat deja pe ala sa vad,si l-am gasit cel putin acm stiu dupa ce sa ma uit ms mul