Jump to content

E12

norbbi77

Recommended Posts

As vrea sa fac un recesamant al proprietarilor (sau de ce nu al fanilor!) de E12 de pe acest forum.Suntem putini dupa cate imi dau seama asa ca ar trebui sa strangem randurile si sa ne impartasim experienta legata de acest model.

Asa ca:hai sa ne cunoastem!

57989[/snapback]

buna treaba.eu sunt prop. de e12(520 din 1981)

mai e un tip enescu si inca vreo doi

• 5 months later...
da nu am ,ca nu am gasit la nimeni doi ochelari buni si nas nici atat ca ,capota este dreapta si nu am mai vazut modelul asta la nimeni decat la cineva in tara.

83439[/snapback]

Modelul asta de capota l-am mai vazut pe un E12 518 prin SM,cu stopuri inguste.

si eu am zis prin tara nu stiam exact unde ,si are busonul la rezervor in spate linga stop,ala fost primul model vreo doi ani a fost facut,mai iera unl si prin bucuresti dar lam vazut acum catva ani.

stai sa ma uit maine pe balcon sa ii gasesc si sa vad daca am si mijlocu si vorbim.

eu stau pe la obor...deci pe aproape.

de dat ...nu stiu cat sa dai pe ei ca eu nu mai stiu cat am dat.

vedem noi, un cico sau doua.

off topic - o fi corect doi cico, doi cici sau doua cico? :blink:

• 2 weeks later...
am un 520 din 1976 pe care vreau sa-l reconditionez (are stopuri inguste si capacul la rezervor in spate) este cu carburatoare stromberg.stie cineva unde pot sa ma duc cu el sau ma apuc singur de reconditionat???exista un club ceva ptr posesori de e12??stie cineva???

86294[/snapback]

salut,

club pt. e 12 nu exista.posesori de e12 ii gasesti aici.eu sunt unul, mai e Coobra, Enescu...cam ce stiu eu. Pt. reconditionari nu stiu pe cine sa-ti recomand...pe pagina retromobil.ro gasesti inf. despre rec. oldtimere...

bafta.

am trimis un mail celor de la oldtimer, dar vnu au avut bunul simt sa-mi raspunda macar atit puteau sa faca.am sa ma apuc sing de reconditionare, ceva documentatii sti de unde pot lua......un club nu v-ar interesa sa facem ??cu pagina de net cu tot ce trebuie voi sunteti interesati de asa ceva???

salut

si eu am zis prin tara nu stiam exact unde ,si are busonul la rezervor in spate linga stop,ala fost primul model vreo doi ani a fost facut,mai iera unl si prin bucuresti dar lam vazut acum catva ani.

83443[/snapback]

prezent cu E-12 520 1976, carburator, probleme, consuma mult, 4 viteze,nervi, placeri, crize...etc....dar ma bucur de el cu fiecare ocazie:D

apropos de ochelari, in CJ am mai vazut cateva(putine functionale) poate iti gasesc ceva ochelari si te anunt...si al meu e cu stopuri inguste si usita la rezervor langa stop, e model facut pentru Italia, fara oglinda pe dreapta (CARE IMI TREBUIE, ca sa pot pune folie si pe fata)si al meu va intra la mici reparatii la tablarie apoi o vopsea..in rest ce sa mai zic, ma bate gandu' sa-mi pun un Motronic 2300..am facut o pasiune pentru masina asta si imi creste inima cand mai vad cate unul pe sosele...tocmai ce i-am pus jante pe 17'', arata bestial chiar daca are 30 de ani nu-si arata varsta...motorul e cel original fara interventii majore asupra lui, are 265000 km si inca patineaza cu cauciucuri de 255/40/17...si se descurca bine si la cerculetze:D...doar ca, dupa fiecare forja grea trebuie sa-mi scot uneltele de ''chirurgie carburo-jiglero-avans'' :blink:

Imi place orice model BMW, din cele noi nu-mi permit...din cele vechi, preferatul meu ramane 635 CSI si sper sa ajung proprietarul unuia..

V-am lasat, toate cele bune si va astept la intalnirea BMW-urilor pe 27-28 Mai, la Cheia, langa Brasov

Bogdan Sofronea(Blitzu') Cluj-Napoca

post-1576-1148038530_thumb.jpg

post-1576-1148038557_thumb.jpg

salut,

club pt. e 12 nu exista.posesori de e12 ii gasesti aici.eu sunt unul, mai e Coobra, Enescu...cam ce stiu eu. Pt. reconditionari nu stiu pe cine sa-ti recomand...pe pagina retromobil.ro gasesti inf. despre rec. oldtimere...

bafta.

86412[/snapback]

suna bine ideea pentru club. si pe mine ma batea gandu' sa infiintez un club E-12, mai am 2 prieteni cu e-12 dar chestia e ca fiecare are serviciu si alte treburi, cu greu s-ar putea pune ceva pe roate.Eu mi-as dedica un pic de timp pt un proiect de genu'...poate ne ''combinam'' si punem de-un club.

ID de mess ''blitzu_b'' ...Buzz me :blink:

am un 520 din 1976 pe care vreau sa-l reconditionez (are stopuri inguste si capacul la rezervor in spate) este cu carburatoare stromberg.stie cineva unde pot sa ma duc cu el sau ma apuc singur de reconditionat???exista un club ceva ptr posesori de e12??stie cineva???

86294[/snapback]

am o rugaminte la tine...daca poti fotografia mai in detaliu carburatoarele pe motor , din mai multe unghiuri...ca mi-am luat si eu asa ceva si vreau sa vad cam ce si cum e cu ele si daca lipseste ceva de la ele....merci