Jump to content

E cineva pe aici cu M3 CSL?

B.M.W.

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e 1 albastru cel putin. m-am intalnit cu un prieten de-al lui la o spalatorie in crangasi si am stat de vb vreo juma de ora. bineinteles ca nu ne-am dat numerele de tel... asa ca .. poate stiti voi pe cineva

Mai mult ca sigur e replica....stiam ca este 1 singur in Bacau sau nu stiu unde nu mai tin minte exact.

© Gimi @ bmwz0ne

Andi Neculaie este proprietarul CSL-ului de mai sus. Fiul lui Ioan Neculaie, boss-ul de la FC Brasov si ROMAN Brasov...

Cauta pe internet Racing Team Brasov, (fostul GTT) este si el membru, are in galeria personala M3 CSL, M5 E60 negru mat si Porsche Cayenne.

Din cate stiu nu are cont pe-aici...

Sta pe strada cu mine, dar nu cred ca am sanse sa fac rost de numarul lui de tel..:twoup: da' eu incerc...:twoup:

Edited by Andrei92

© Gimi @ bmwz0ne

Andi Neculaie este proprietarul CSL-ului de mai sus. Fiul lui Ioan Neculaie, boss-ul de la FC Brasov si ROMAN Brasov...

Cauta pe internet Racing Team Brasov, (fostul GTT) este si el membru, are in galeria personala M3 CSL, M5 E60 negru mat si Porsche Cayenne.

Din cate stiu nu are cont pe-aici...

Sta pe strada cu mine, dar nu cred ca am sanse sa fac rost de numarul lui de tel..:twoup: da' eu incerc...:D

:twoup:

Hmm... daca te stiu bine .. daca proprietarul acelui CSL statea pe strada cu tine ... pana acum erau vreo 4-5 topicuri cu masinile lui pozate de tine ... dar ... nu mai conteaza nu?

M5-ul are un drac de eleron pus de el de arata masina ca un mare rahat. Noroc ca de M3 CSL nu s-a atins, dar am senzatia ca are evacuarea schimbata si la ala si nu e cea stock.

de toate masinile s-a atins !

m5-ul este foarte tare dar a pus eleronul hamann si ... aia e, csl-ul are portbagaj si capota din carbon iar cayenne-ul este full gemballa 750cp :twoup:

deci nu prea are nimeni CSL.. si-asa este o masina destul de rara nu vad cum ar fi la noi cand avem asa multi "cunoscatori" posesori de Q7 alb.

ma dezabonez dar mai arunc un o privire din cand in cand poate gasiti pe cineva accesibil cu CSL

Esti sigur ca cel din Dristor este intr-adevar CSL? :twoup:

Nu este! problema s-a mai pus, discutia e mai veche. Atunci s-a ajuns la concluzia ca nu este.....

Stai in Dristor si l-ai vazut?

cand iti spune mai multa lume ca esti beat du-te la culcare !

exista doar un m3 csl la noi al lui andi mai era unu acum ceva ani la bmw in vitrina dupa care a ajuns la un fotbalist de la dinamo iar de acolo nu mai se stie nimic de el.

daca cineva isi pune un kit CSL pe un m3 asta il face CSL ?

ala albastru cu nr de leasing ( daca la el te referi ) nu este csl !

le- csl-ul din cate stiu eu vine in 2 culori, negru si gri

Edited by gica contra jr