Jump to content

Dam in judecata RAR-ul?

rramses

Recommended Posts

ar trebui sa luam cumva atitudine... ca astia isi bat joc de noi in ultimul hal...

adica eu am catalizator si sonda lambda pe masina si ei zic ca e non euro??? atunci nemtii aia sunt idioti si l-au pus pe masina doar asa pentru estetica??

cine se baga?

nu prea ai ce sa le faci. RAR-ul e un fel de stat in stat.Sunt altii care au probleme un pic mai mari decat tine si nu au rezolvat nimic, respectivilor in doare in p.....a de absolut oricine .Iar pe acest forum pt garanta cu oarecare tristete ca nu vei gasi pe nimeni sa se alieze intr-o lupta "fara sfarsit".Cel mult vei primi niste sfaturi

Stai sa vad ce imi zic si mie la rar si poate ma bag ca deja nu se mai poate!!! Eu mai am o problema si cu primaria cu ridicatul masinilor. Sa imi ofere loc de parcare pe urma sa imi ridice masina. In tara asta toti ne calca in picioare pe banii nostrii!!! Daca stam degeaba nu rezolvam nimic!

ar trebui sa luam cumva atitudine... ca astia isi bat joc de noi in ultimul hal...

adica eu am catalizator si sonda lambda pe masina si ei zic ca e non euro??? atunci nemtii aia sunt idioti si l-au pus pe masina doar asa pentru estetica??

cine se baga?

Stii cum e..... ei nu sunt curiosi ce are masina....pun sonda aia in toba si ce rezultat au cand iti fac noxele aia scriu unde se incadreaza (mg CO2/km)

Nush ce sa zic....fa-ti o verificare la masina (catlizator, precatalizator) poate nu este ceva in regula de a iesit non-euro

Aia de la RAR nu cred nimic....un prieten a avut nevoie de act oficial de la reprezentanta BMW sa dovedeasca "filtru de particule" dotare a masinii sa ii dea 25% reducere la taxa de mediu

Asa ca nu te mai mira....i daca ii dai in judecata nu rezolvi ca ei spun ca aparatul nu minte si iti fac verificarea dinnou si o sa fie la fel, si daca nu....fac ei sa fie la fel adica non-euro. Iti pierzi timpul si bani aiurea, mai bine premiaza si tu cu ceva daca poti si o sa vezi ca o sa fie altfel!

Bafta!

@pie la euro 1 si 2 nu iti pun nici o sonda, verifica doar seria de la motor. De la euro 3 in sus se verifica si mg co2/km asa ca nu minte nici un aparat

eu nu stiam asta, am banuit ca asa face la toti, eu am vazut un golf2 din 88 cu sunda in toba....asa ca am banuit, oricum eu am euro4, scria parca si pe brief si mi-au pus sonda, scuze daca gresesc

sonda se pune doar la itp (sa vada daca se incadreaza in normele in vigoare). La itp se pune si la autoturismele non - euro si daca nu ma insel la non-euro tr sa iasa co2 < 0.35

Daaa, m-am interesat si eu azi, ai dreptate. Pt non-euro, euro1 si euro2 nu sunt bareme de co2, nici la finante la taxa de mediu nu sunt curiosi de g CO2. Dupa seria motorului verifica ce norma are masina.

In cazul asta nu prea ai ce sa faci @rramses, au verificat seria si au scris norma! Absurd dar asta este, a zis vine "rar-ul este stat in stat, cam fac ce vor ei"