Jump to content

help! dati o parere bmw 318d 2001

maLaKay

Recommended Posts

am gasit la o persoana un bmw de vanzare...si as dori sa va dati cu parerea la pret...cat valoreaza masina...ca sa stiu cum sa negociez(vreau pretul ei real cat face) fara ocolisuri: bmw seria 3 ,318,diesel,euro 3,2002, motor 2000cmc, 116cp,modelul facelift,culuare negru metalizat,fauri ceata,proiectoare,3 kei,grilaj cromat bmw,comenzi pe volan,volan reglabil sus-jos>< inainte-inapoi,pilot automat,scaune electrice,incalzire scaune,oglinzi electrice,oglinzi heliomate,sistem performant"urmeazama acasa"oglinzi rabatabile electric,tractiune spate,cutie 5+1,climatronic,xenon,distributie pe lant,jante aliaj 16 inchi,geamuri electrice ,inchidere centralizata,computer de bord,senzori de parcare,control anti-derapare,dsc,asc,abs pe cele 4 roti,senzori de ploaie,senzori de noapte,consum mediu 6,7%,antena "rechin"( pt gps,navigatie,car kit),10 airbaguri,spalator faruri fata,radio casetofon original bmw business cu 6 boxe originale harman-kardon.

DATI UN PRET IN EURO...va rog....

vroiam sa specific ca m-am uitat in acte si anu fabricatiei este 1.11.2001...

la bord avand 147 000km...masina are 4 proprietari...primu a aduso din germania a tinuto 6 luni...a vanduto unui om care a tinuto 1 an..unei femei care a tinuto 3 ani iar 1 an jumate o persoana din galati...de la aceea care as vrea sa o cumpar acuma..are vreo 57 ani....

HK = harman kardon. Langa butoanele cu incalzirea in scaune trebuia sa ai un buton cu un difuzor desenat pe el. La fel pt. senzori parcare trebuia sa ai si unul pe care scrie PDC. Probabil ca senzorii is montatiu ulterior.

Vis-a-vis de pret nu stiu ce sa zic

LE: acum am vazut ca are numai senzori parcare spate.

Edited by Calin78

am gasit la o persoana un bmw de vanzare...si as dori sa va dati cu parerea la pret...cat valoreaza masina...ca sa stiu cum sa negociez(vreau pretul ei real cat face) fara ocolisuri: bmw seria 3 ,318,diesel,euro 3,2002, motor 2000cmc, 116cp,modelul facelift,culuare negru metalizat,fauri ceata,proiectoare,3 kei,grilaj cromat bmw,comenzi pe volan,volan reglabil sus-jos>< inainte-inapoi,pilot automat,scaune electrice,incalzire scaune,oglinzi electrice,oglinzi heliomate,sistem performant"urmeazama acasa"oglinzi rabatabile electric,tractiune spate,cutie 5+1,climatronic,xenon,distributie pe lant,jante aliaj 16 inchi,geamuri electrice ,inchidere centralizata,computer de bord,senzori de parcare,control anti-derapare,dsc,asc,abs pe cele 4 roti,senzori de ploaie,senzori de noapte,consum mediu 6,7%,antena "rechin"( pt gps,navigatie,car kit),8 airbaguri,spalator faruri fata,radio casetofon original bmw business cu 6 boxe originale harman-kardon.

la bord avand 147 000km...masina are 4 proprietari...primu a aduso din germania a tinuto 6 luni...a vanduto unui om care a tinuto 1 an..unei femei care a tinuto 3 ani iar 1 an jumate o persoana din galati...de la aceea care as vrea sa o cumpar acuma..are vreo 57 ani....

scuzama....>>>8<< airbaguri am modificat...am scris repede..ma gandeam la altecva

am gasit la o persoana un bmw de vanzare...si as dori sa va dati cu parerea la pret...cat valoreaza masina...ca sa stiu cum sa negociez(vreau pretul ei real cat face) fara ocolisuri: bmw seria 3 ,318,diesel,euro 3,2002, motor 2000cmc, 116cp,modelul facelift,culuare negru metalizat,fauri ceata,proiectoare,3 kei,grilaj cromat bmw,comenzi pe volan,volan reglabil sus-jos>< inainte-inapoi,pilot automat,scaune electrice,incalzire scaune,oglinzi electrice,oglinzi heliomate,sistem performant"urmeazama acasa"oglinzi rabatabile electric,tractiune spate,cutie 5+1,climatronic,xenon,distributie pe lant,jante aliaj 16 inchi,geamuri electrice ,inchidere centralizata,computer de bord,senzori de parcare,control anti-derapare,dsc,asc,abs pe cele 4 roti,senzori de ploaie,senzori de noapte,consum mediu 6,7%,antena "rechin"( pt gps,navigatie,car kit),8 airbaguri,spalator faruri fata,radio casetofon original bmw business cu 6 boxe originale harman-kardon.

daca nu ma insel are 6 airbaguri :twoup:

Sunt rare BMW-urile cu airbag-uri in portierele din spate.

Eu am in 316 :twoup: . Proprietarul in germania era un om de 55 de ani. Se poate de aia :twoup:

Masina asta pare de a fi fost lovita din fata un pic. Partea din dreapta, cand capota e inchisa.

Edited by megszalott_325i

da asai...cand a fsot facuta poza aia....la peco era capota deschis...se vede dupa carlig dupa cu spune mada...lovita nu a fost

apropo..sunt 8 airbaguri...am si in spate...ca scrie abs//

mai e o treaba...frana de mana nu tine decat sus...(trebuie sa o trag pana in cotiera ca sa tina calumea..imi scapa la vale altfel...e defecta frana de mana...sau asa e ea..la bmw?

si probabil 2 in usile din spate daca este sigur ca are 8.

nu sunt in usile din spate... :twoup:

are 6 airbaguri 100%

:twoup:

mergi la un service si o sa-ti schimbe sabotii de la frana de mana.

cat te-a costat pana la urma masina? de de cumparat ai cumparat-o.

Edited by S A R P E

Sunt rare BMW-urile cu airbag-uri in portierele din spate.

Eu am in 316 :twoup: . Proprietarul in germania era un om de 55 de ani. Se poate de aia :twoup:

Masina asta pare de a fi fost lovita din fata un pic. Partea din dreapta, cand capota e inchisa.

Nu este reglata capota.

Are 2 reglaje de cauciuc deasupra farurilor.

Nu cred ca a fost lovita, cel putin nu e asta dovada ca a fost lovita.

am dat 9600e...am stat 2 ore...in targ....am puso si pe rampa....mi-a fost greu sa ma hotarasc...ca imi era greu sa cred ca la banii astia..naiba stie poate are...ceva..stricat rau de tot...ce zici...e bun pretu? :-??

:twoup:...masina merge bine....in rest...nu se aude nici un zgomot pe un drum rau....mototrul toarce bine....e bine 9600e?

nu este reglata bine.

LE:9600e este bun pretul.

pe tester ai pus-o ?

pe tester nam puso...ma duc saptmana asta la bacau...nush ce sa zik...am facut cam 200 km cu ea...in 4 zile...nimik rau la ea....iam facut test la drum...se duce blana pe strada...directia este foarte buna...cutia de viteze de astfel...ma incanta foarte multe lucruri la masina....parerea mea...persoanala ca e exceptionala..defapt asa sunt toate bmw=urile