Jump to content

merita cumparata seria 1

prise

Recommended Posts

nu stiu daca stiti promotia de la cosmote cu bmw-ul seria 1 ... in fine a castigat unul din Barlad ... il da si la tevizor ... am sansa sa o cumpar de la el ... masina banuiesc ca e echipata standard in 3 usi si omu vrea pe ea 15 mii euro ... si as vrea sa bat palma cu el .... in conditiile in care a doua varianta era un vw golf 5 nou ... dar stiu ca nici nu se compara cu seria 1... ce ziceti???

multumesc

pai totusi e 20 mii noua din reprezentanta ... deci 7000 nu stiu de unde sa scot ... deci hai poate o dai cu un 18 mii ... dar mai mult ca sigur o pastrez ... bonus ... culoarea alba :twoup: ... de asta am si zis ca e cheala ...

nasol ca astia de la cosmote dau masina tocmai in oct ... cand se termina promotia ... oricum maine sunt la notar cu el:D

Daca e alba si in 2 ushi...ii faci geamurile negre...pui un xenon si eu zic ca o sa fie f frumoasa.

Nu cred sa fie doar 20.000 noua...pretul CIP poate e atat...in fine...dar de ce i'o da in octombrie !?pfoa...si i'a mai facut si proba la masina...eu nu ma mai dadeam jos din ea :twoup:

atunci inseamna ca fac o afacere buna ... deabia astept sa ma urc in ea ... tot citesc de cateva zile diverse topicuri pe forum ... si cand vad ce fel vorbiti despre bmw ... numai pot de nerabdare ...

ii da masina in oct pentru ca atunci se termina promotia ...

ehh ... asta este ... ma gandesc ca tocmai am dat comanda la dealer si ca vine de pe banda:D

da asa zic si eu ... 116i ... ii dau avans 1000 de euro azi ... si ma duc la notar sa fac un precontract ... ma duc cu el la bucuresti sa o iau personal ... masina e noua in rodaj ... si as vrea sa stiu ca numai eu am calcat pedala de acceleratie cum trebuie ... Edited by prise

teoretic ai de facut un rodaj ... la diesel e de 2000km in care sa nu depasesti o anumita turatie/viteza ... e bine ca te duci cu ea la drum mai lung :twoup:

122 de cai 1340 kg/in 10 sec esti la 100 :twoup: depinde si ce vrei sa faci cu ea daca ai de carat multe sau multi o sa ai o problema dar o poti vinde daca nu-ti satisiface cerintele ... oricum o dai :D

Edited by emceul

Sincer mie nu-mi vine sa cred ca numai 15000 vrea pe el

pai e castigata,.....omu ala nu a muncit deloc pentru masina aia deci 15 mi de euro vin din senin la el in buzunar.........ela are castig orcum ai lua-o.....

nu am fost atent daca avea jante, chiar am sa ma uit .... doamne deabia astept ... masina o folosesc eu si prietena/sotia de sambata incolo :twoup: ... pt oras si concedii ... emceul ... doamne ce bine suna 10 sec pana la 100km/h... meganul pe care il am nu stiu daca provoca reacti nici la copii mici ... motorul foarte mic rar imi aducea satisfacti cand vream sa o calc ... daramite ranjetul ala ... de care am tot citit pe forum ...

va salut

cum va suna contractul notarial ?,,,vezi sa-i ceri o clauza care sa-ti apere interesul ...ceva de genul daca nu-ti vinde tie masina pana la data de ....sa-ti plateasca de 3-5 ori suma data ca avans!..Poate are prieteni sfatuitori care o sa-l convinga sa o tina ... Edited by myxage

nu am fost atent daca avea jante, chiar am sa ma uit .... doamne deabia astept ... masina o folosesc eu si prietena/sotia de sambata incolo :D ... pt oras si concedii ... emceul ... doamne ce bine suna 10 sec pana la 100km/h... meganul pe care il am nu stiu daca provoca reacti nici la copii mici ... motorul foarte mic rar imi aducea satisfacti cand vream sa o calc ... daramite ranjetul ala ... de care am tot citit pe forum ...

va salut

Eu mi-am luat acuma 1 luna o seria 1 118d. Ce pot sa zic... ia un cd cu muzica care iti place, alege un drum cu serpentine, si dupa o sa decizi tu de ce ii fain sa ai tractiune spate si cat de bine sta masina asezata pe drum. A, da... daca mai reusesti sa te desprati de ea dupa ... zimi :twoup:)

BTW... M-am uitat pe net acuma la promotie. Masina pare sa aiba Xenon, trapa, jante... ii foarte tare :twoup:

in cazul in care nu vinde masina ... o sa plateasca avansul de 3 ori e un precontract ca la vanzarile de imobile(apartamente de ex.)... cu toate ca e tigan ... e un om foarte serios ... dar normal poate sa aibe si prieteni care sa il convinga sa o tina, sa o vanda lui altu ... etc ...

oricum multumesc pt raspunsuri la toti

salut