Jump to content

geometrie BMW 318i

Recommended Posts

Sal,

Am un BMW 318i din 2002. Vreua sa fac geometria ca trage in partea stanga si sta si volanul putin inclinat in stanga. Am facut pana acun 2 geometrii dar nimic. Am inteles ca pe Fundeni este un service unde fac foarte bine geometria. Stie cineva adresa de acolo sau un alt service unde ma pot duce?

Multumesc,

Si aia de pe Dudesti, tot praf. Multa imagine si atat. Ioc pricepere.

mda ..si mie mi-a lasat un gust amar !..Si nu sunt ieftini !Cat tre sa dai sau cu ce masina sa te duci ..sau cat sa dai spaga inainte ...ca sa vezi ca-si dau putin interesul ! ..Dracu stie ..

dar exista vrun loc in bucurestiul asta mare unde sa faca geometria si sa gaseasca si masina in calculatoarele alea ale lor? (in afara de reprezentata ma refer)

auto soft si sama de ex nu au e46 cabrio, si cred ca nici coupe...

• 1 month later...
Stie cineva ce suruburi sunt pe puntea spate pt. reglarea unghiului de fuga si convergenta? Mi-am schimbat niste bucse pe spate si m-am dus la un service cu stand computerizat sa-mi faca geometrie dar pe spate nu a reusit mare lucru, nu a gasit decat un surub la fiecare roata pe care l-a strans cat a putut de mult insa nu a iesit in parametrii recomandati de computer... :)

Stie cineva ce suruburi sunt pe puntea spate pt. reglarea unghiului de fuga si convergenta? Mi-am schimbat niste bucse pe spate si m-am dus la un service cu stand computerizat sa-mi faca geometrie dar pe spate nu a reusit mare lucru, nu a gasit decat un surub la fiecare roata pe care l-a strans cat a putut de mult insa nu a iesit in parametrii recomandati de computer... :)

Am facut de curand geometria la ASV (reprezentanta DACIA din Brasov ). Au stand foarte bun Bosch cu program de BMW, au reglat toate cele 3 unghiuri pe spate (convergenta , fuga ,cadere ) si pe fata doar convergenta ( atat a fost necesar ). Trebuie slabite toate suruburile bratelor ( vreo 4 sau 5) atat de pe sasiu cat si de pe brat . A durat cam 2 ore si a costat 150 lei.

Am gasit ceva in TIS. Ce e camber si ce toe? Si sa inteleg ca trebuie sa cumpar eccentric bolt sa-l inlocuiesc pe cel actual? Ma poate ajuta cineva cu o denumire in romana a acestui surub?

Exact ale sunt reglajele unde au umblat. Cele 3 sunt pe sasiu si celalalt pe fuzeta. A iesit super ok...cel putin pe calculator , exact pe mijlocul zonei verzi. Nu stiu daca trebuie schimbat neaparat , acum ca stii de unde se regleaza poate le arati celor de la service si doar daca nu se poate regla sa incerci cu schimbarile....Oricum le gasesti codul pe realoem.com sau bmwfans.info.