Jump to content

Un simplu e46

Calin

Recommended Posts

Este noua mea masina. An 2001, culoare Dunkel Blau.

Are 133 mii km cu carte servis. Initial proprietarul a cerut 9000 pe ea dar am scoso in final la 7800e datorita problemelor la articulatii si suspensie.

Am schimbat la ea:

-arcuri fata-spate

-telescoape noi fata-spate

-bascule

-bielete

-placute frana noi (discurile sint ok)

-bucse bara stabilizatoare

-capeti de bara

Toate piesele care le-am dat jos de pe masina au fost originale ale masinii, nu s-a schimbat niciodata nimik la ea.

Am mai schimbat curele, ulei servo, ulei cutie. Ramane sa mai schimb antigelu si lichidul de frana.

Masina merge super acuma, fara nici o bataie.

Vor urma stopuri si semnale albe, magazie cd, poate si o bara M. Dar astea cand mai fac rost de bani.

Am o lovitura in tavan pe care mai trebuie s-o rezolv.

Deocamdata astea sint singurele poze pe care le am (am dat ap.foto imprumut la cineva pt.concediu :twoup: )

post-8540-1217512538_thumb.jpg

post-8540-1217512597_thumb.jpg

Edited by Calin78

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

cat tea costat tot ce ai inlocuit la ea...poti face o lista asa cu ce ai inlocuit si pretz? merci.....frumoasa masina,......sa vina kitu mmmmmmmm

N-as putea sa iti spun cu exactitate, piesele le-am luat din HU de la Bardi Auto. Am mai facut si niste cumparaturi pt. casa si nu mai stiu exact, oricum undeva pe la 6-700e. Manopera nu m-a costat nimic pt. ca le-am schimbat eu :twoup:

cat tea costat tot ce ai inlocuit la ea...poti face o lista asa cu ce ai inlocuit si pretz? merci.....frumoasa masina,......sa vina kitu mmmmmmmm

N-as putea sa iti spun cu exactitate, piesele le-am luat din HU de la Bardi Auto. Am mai facut si niste cumparaturi pt. casa si nu mai stiu exact, oricum undeva pe la 6-700e. Manopera nu m-a costat nimic pt. ca le-am schimbat eu :twoup:

cam asa zic si eu..esti mecanic??? ..dane si noua o adresa sau asa....si eu am de schimbatr aceleasi chestii...........plus tampoane motor si cutie....e greu schimbarea uleiului in cutie?la restu cred ca ma descurc si eu :twoup:

e greu schimbarea uleiului in cutie?la restu cred ca ma descurc si eu :twoup:

Destul de simplu, are dop pt. golire si unul de nivel. Dai drumul sa curga la cel vechi si pui ulei nou pana curge pe la dopul de nivel.

Nu sint mecanic dar imi place sa piscalesc pe la masini.

Edited by Calin78

Nu sint mecanic dar imi place sa piscalesc pe la masini.

limbaj local ?,,, ..pacat ca ai facut topic cu 2 poze ...Eu as mai fi asteptat ..in fine ..bine ai revenit !

Da, deranjeaza? :twoup:

Alte poze n-am cu ce sa fac deocamdata dar o sa mai fac cand imi recuperez aparatul.

jantele se potrivesc f. bine pe e46..... cred ca te-a dus la 9000 cu totul....

asteptam poze....

Pai cu tot cu piese si cu inmatriculare, plus ce mai am de reparat la ea cam acolo o sa fiu.

Jantele si mie imi plac.

Edited by Calin78

trebuie sa vopsesc bara spate sa decojit cativa cm :twoup:

cum aflu ce culoare de vopsea sa-mi cumpar? exista ceva cod sris undeva? de unde sa cumpar vopsea in arad?

Codul de culoare e scris pe carcasa de la telescop din fata, acolo unde scrie si seria

Vopsea iei de la Standox de pe Tribunul Dobra

Edited by Calin78

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.