Jump to content

Un simplu e46

Calin

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Un prieten mi-a vopsit, ce sa va spun culoarea e dementiala, cameleon, in refexii de lumina este mov, verde, albastru, seara am observat ca este un albastru inchis lucios. A iesit foarte greu culoarea deoarece nu s-a potrivit cu codul de vopsea de pe telescop, era asemanatoare dar nu la fel. Dupa multe incercari in care am fost nevoit sa vopsim pe o bucata de tabla si sa lacuim ca sa o putem potrivi, a iesit perfect. Azi am lustruit-o si polishato cu 3M.

Maine sau poimaine pun poze cu culoarea. Am facut acuma seara niste poze cu telefonu dar nu prea se vede mare lucru

Edited by Calin78

super a iesit...e f frumoasa. Sa o stapanesti sanatos!

Un pret pentru vopsit? (vopsea+manopera) Thx

Mersi, vopsitul nu m-a costat nimic dar vopseaua, pigmentul, lacul si intaritorul am fost nevoit sa le cumpar de la Standox, aproape 600Ron litru :twoup:

Edited by Calin78

Foarte frumos! Da-mi si mie un numar de telefon al acestui prieten, ca vreau sa vopsesc capota!

Iti dau nr. lui de telefon dar ce faci? vii pana in Ar doar pt. capota? vorbeste cu Ciupanezu, parca el stie un vopsitor meserias

iti trimit pe PM daca vrei nr. lui si va intelegeti voi, vii la Ar sau eventual trimiti numai capota

Edited by Calin78

azi am montat grile negru lucioss si am curatat jantele in interior. Am folosit ceva solutie pe baza de amoniac, foarte buna. Am curatat si tapiseria si am polishat un far.

Cand totul a fost gata am plecat sa-mi cumpar tigari si am facut o pana :twoup:

Da, intr-adevar sunt idiot...acum am vazut ca esti din Arad :twoup:

pai vii pana aici intr-o plimbare :D

azi am montat grile negru lucioss si am curatat jantele in interior. Am folosit ceva solutie pe baza de amoniac, foarte buna. Am curatat si tapiseria si am polishat un far.

Cand totul a fost gata am plecat sa-mi cumpar tigari si am facut o pana :D

Da, intr-adevar sunt idiot...acum am vazut ca esti din Arad :twoup:

pai vii pana aici intr-o plimbare :D

Salut! Impecabilã pentru un aºa model.Sã ÎnÞeleg cã este proaspãt vopsitã?A mea este din 09.2004 ºi mie ruºine din punctul ãsta de vedere de modul cum aratã. De fapt aºa am cumpãrat-o cu bara faÞã ciuruitã ºi câteva sãrituri de vopsea de pe capotã În zona grilei.Aº vrea sã Îi vopsesc mãcar botul (aripi faÞã,capotã,barã faÞã) fiindcã mie ruºine pur ºi simplu sã mai circul cu ea, dar nu ºtiu dacã Îmi reuºeºte.CredeÞi o pot rezolva cu o polishare?Aº vrea un sfat. :twoup:

deci acum vin din piata auto, am fost sa belesc ochii pe la masini. Cand vin la masina sa plec, cineva mi-a frecat usa dreapta, zgariata rau, bandou varza si usa putin infundata. Ceva s-a intamplat ca parca nici nu se maiinchide bine. Asta dupa ce saptamana trecuta s-a vopsit. :twoup:

Incredibil ce ghinion...mai bine stateam dracului acasa ca si asa a inceput ploaia.

Macar e bine ca acuma stiu reteta de la vopsea :twoup:

Edited by Calin78

cineva mi-a frecat usa dreapta

La ce parcare ai tras :twoup: + o foaie "suspecta" in geam :D

Glumesc .... intotdeauna la piata se intampla chestii de genu la ce aglomeratii sunt ...

Nasol ca numa ce ai vopsit masina ... ghinion curat :twoup:

Edited by Lt.Powell

azi am schimbat difuzoarele stock cu niste difuzoare de Bora, noi-noute. La difurile din spate am scos carcasele alea din carton pt. o mai buna "comunicare" cu portbagajul.

In combinatie cu Beckerul am scos un sunet extraordinar, un bas destul de profund(vibreaza nr.) si o claritate mult mai buna. Timp de lucru 1h

intr-un fel da, m-am obisnuit cu motoare diesel maricele, imi lipseste cuplul ala la turatii mici :D

si acuma nu stiu ce sa zic de motorul asta de pe 318 care il am acuma, motorul e in toate mintile lui, adica merge super bine dar e destul de slabut. Ce sa mai zic ca astazi mi-am luat-o urat de la un Golf Variant de 101cai, da urat de tot ca nu ma puteam tine de el. Eu nu inteleg cum un motor pe benzina de aceeasi cc sa fie mai slab ca un Tdi de aceeasi cc. Si cu mai putini cai :twoup: Cu fostul e39 radeam de Tdi, cdi, tdci, dti si alte motoare.

Il vand, mai strang ceva banuti si prin iarna o tai la nemti dupa un 530d e39 sau un 330d e46 si tot acolo o sa-i fac si o remapare.

Asa ceva nu se poate, am de gand sa-l vand, n-am de gand sa stau sa ma rog de el cand depasesc vreo masina :twoup:

Edited by Calin78

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.