Jump to content

Un simplu e46

Calin

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 months later...
Ce inseamna "trase in poliester" ?

nu stiu cum sa zic, un fel de pudra care se da peste vopsea (inainte de a da lacui) dupa care se baga in cuptor. Se intareste ca piatra si devine transparent. Dupa aia se lacuiesc. Are rol de protectie, daca iei o pietricica de ex. nu sare lacu pana la vopsea. Oricum e prima data cand vopsitoru a folosit asa ceva si binenteles ca una din jante n-a iesit asa cum am vrut. O refacem zilele astea.

nu stiu cum sa zic, un fel de pudra care se da peste vopsea (inainte de a da lacui) dupa care se baga in cuptor. Se intareste ca piatra si devine transparent. Dupa aia se lacuiesc. Are rol de protectie, daca iei o pietricica de ex. nu sare lacu pana la vopsea.

Interesant... Se gaseste pe piata asa ceva sau e o chestie nou-aparuta , incercand sa substituie cat mai bine vopsirea electrostatica ?

• 2 months later...
caline ...cat te-a costat vopsirea jantelor?

nu m-a costat nimic, un prieten mi le-a vopsit (am lucrati si eu pe ele ).

Singurul cost au fost berile consumate in timpul/dupa lucru

Gabi am rezolvat cu magazia, am bagat in ea Dvd si de aia imi dadea No Disc, dupa aia am pus discuri normale si merge fara probleme

Edited by Calin78

caline ...cat te-a costat vopsirea jantelor?

nu m-a costat nimic, un prieten mi le-a vopsit (am lucrati si eu pe ele ).

Singurul cost au fost berile consumate in timpul/dupa lucru

prietenii sa tot ai....nu pot fi si eu prieten cu tine si cu vopsitorul <_< ca am si eu niste jante de revopsit

oricum au iesit frumos

• 1 month later...

Pai o mai tine?

Oricum la cum au scazut preturile mai bine o tine pentru ca vad ca a investit atat financiar dar mai ales afectiv in ea.

Pari foarte atasat de masinuta asta si nu cred "ca-i mai dai viteza" curand.

In alta ordine de idei ... o masina foarte frumoasa. Sa o stapanesti sanatos!

Edited by Laser

azi am pus-o pe autovit, daca iau banu pe ea cat cer atunci o dau. Daca nu o tin.

Apropo, azi i-am schimbat tot ce inseamna furtune vacuum la ea si am spalat mocheta de pe jos. A iesit ca noua (dupa vreo 2 ceasuri de frecat)

Maine sau luni o sa-i schimb antigelu si o sa-i montez si senzori parcare.

Edited by Calin78

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.