Jump to content

Accident moto Racari - Dolj

xgoldmine

Recommended Posts

Azi noapte (31.07.2008 spre 01.08.2008) in jurul orei 00:30 AM ma indreptam dispre Craiova spre Filiasi cand inainte de intrarea in localitatea Racari, pe o portiune dreapta de drum zaresc multe masini de politie(cca 10 la numar care erau asezate astefel incat sa izoleze o zona de 100 de metrii pe 2 benzi), cand m-am uitat mai bine am vazut niste bucati de carne, in prima faza am crezut ca este un caine dar erau pur si simplu bucati de carne de om imprastiate pe 2 benzi de circulatie pe 100 de metrii, am ramas socat, nu am vazut pana acum un om imprastiat in halul asta :twoup: . Politistii mai cautau pe laterale daca mai sunt persoane implicate in accident.

Cand am plecat din Craiova, ne-a depasit un motociclist, nu bag mana in foc dar sunt aproape sigur ca el este cel mort, aveam 100 km/h si el ne-a depasit avea cel putin 150 la ora, mergea pe mijlocul drumului, chiar vorbeam ca nu sunt pe treaba lor unii cu motoarele :twoup:

Daca stie cineva mai multe amanunte, postati aici.

Edited by xgoldmine

Scuze pentru dezinformare, se pare ca s-a intamplat altceva. Am gasit un link catre un ziar local de aici din Craiova:

Titlu:

A omorât un om ºi a pãrãsit locul accidentului

Continut articol:

Ăn aceeaÂşi searĂŁ, o bĂŁtrânĂŁ din localitatea doljeanĂŁ RĂŁcari a murit dupĂŁ ce a fost lovitĂŁ de un autovehicul al cĂŁrui Âşofer a pĂŁrĂŁsit locul accidentului Âşi care nu a fost identificat ĂŽncĂŁ de poliĂžiÂşti. Potrivit reprezentaĂžilor IPJ Dolj, joi searĂŁ, pe DE 70, la ieÂşire din oraÂşul FiliaÂşi, ĂŽn apropiere de comuna RĂŁcari, a fost descoperit pe carosabil cadavrul unei femei.

Din primele verificĂŁri s-a stabilit cĂŁ femeia a fost victima unui accident de circulaĂžie Âşi a fost identificatĂŁ drept Rada CĂŽrjan, de 68 de ani, din RĂŁcari. PoliĂžiÂştii doljeni fac cercetĂŁri pentru identificarea Âşi prinderea Âşoferului care a provocat accidentul, care, se pare, conducea un autovehicul de mare tonaj. „PânĂŁ ĂŽn prezent (ieri, ora 17.00 - n.r.), Âşoferul care a provocat accidentul nu a fost identificat. ExistĂŁ indicii cĂŁ ar fi vorba de un autovehicul greu Âşi se continuĂŁ cercetĂŁrile, pentru reĂžinerea responsabilului de producerea accidentului“, a declarat inspector principal Florentina Popescu, purtĂŁtoarea de cuvânt a IPJ Dolj.

Link articol: http://www.gds.ro/Eveniment/2008-08-02/Noapte+insangerata

Banuiesc ca nu era batranica pe motocicleta......in fine, te-a deranjat asa mult ca te-a depasit cu 150 km/h ? mergea pe mijlocul drumului ca sa poata face o eventuala manevra de evitare, la aparitia vreunui animal sau ceva dinspre marginea drumului.....soseaua e a tuturor....

Banuiesc ca nu era batranica pe motocicleta......in fine, te-a deranjat asa mult ca te-a depasit cu 150 km/h ? mergea pe mijlocul drumului ca sa poata face o eventuala manevra de evitare, la aparitia vreunui animal sau ceva dinspre marginea drumului.....soseaua e a tuturor....

Da, banuiesti bine, nu era pe motocicleta. Ce m-a dus cu gandul la motor cand am vazut acidentul au fost niste imagini vazute acum vre-un an cu un motociclist care s-a rasturnat cu motocicleta la 200 km/h in Mamaia

Nu m-a deranjat ca a trecut cu 150 pe langa mine, fiecare face ce vrea cu viata lui, din partea mea poate sa mearga si cu 400 km/h doar ca nu incurajez acest lucru.

PS: e socant sa vezi urmarile unui asemenea accident. Asa se explica de ce era facuta bucatele daca a luat-o vre-un tir la roti :twoup:

frate, ala cu tirul probabil nici nu sia dat seama pe moment de impact ,daca era ditamai tirul crezi ca se simpte cand dai paste 50 60 kg? oricum alai tantalau ca a plecat de la locul accidentului stiind ca a lovit/o pe batrana, la o adica ce consecinte poate avea asta? Omor din culpa sau? cu ce esti tu de vina ca si conducator auto care circul pe drum public neiluminat ,noaptea si te trezesti cu un alcolist, biciglist,batrani sau cine stie ce pe mijlocul drumului si nu reusesti sa eviti si se ajunge la asa ceva?

vizavi de motoare.... adevarul este ca este inconstienta sa circuli pe drumurile din romania cu speed-ul este nebunie, o adevarata incercare sa mergi pe un drum european cu masina, daramite cu motorul! la noi problema este ca soferi nu sunt obisnuiti sa se uite in oglinzi si dupa asa ceva,

sergiulean: ideea este ca soferii nu trebuie sa se uite non-stop prin oglinzi dupa "miguri" , si de asemenea pe 1 banda pentru 1 autovehicul, soferu unui autovehicul nu ar trebui sa se uite daca mai este vre-un motocilist pe aceeasi banda, daca esti motociclist si vrei sa-i dai in gura, fa depasiri ca orice om pe alta banda.. si asta este, nu te strecori.. cand te strecori cu viata ta te joci stiind ca e numai vina ta, cine e prost incat sa s-si lase viata in mana.. partenerilor din trafic si merge pe ideea ma bag ca ma fereste ala, pe aia-i triaza natura..

Pe mine personal ma oripileaza soferii de camioane din Romania (exista si exceptii). Merg prin localitati cu 80-90 kmh ca idiotii, iar la viteza aia o semiremorca incarcata franeaza in 1000 km. Se bazeaza pe faptul ca sunt pe drum cu prioritate si nu trebuie sa cedeze prioritatea nimanui.

Iar la stiri, e plin de accidente, am inteles ca in primele 6 luni din 2008 au fost cu mai mult de 1000 de accidente decat in perioada similara de anul trecut. Si desi 50% din accidentele de la TV implica camioane, nimeni nu trage o concluzie ca sunt kamikaze soferii de camion in Romania... scuze, de fapt nu sunt ei kamikaze ca ei nu patesc nimic, sunt pur si simplu criminali !