Jump to content

difuzoare

Recommended Posts

salut am si eu o intrebare cate difuzoare sunt pe e36 ? si daca se pot pune pe usile din spate difuzoare se pot monta si in spate langa luneta portiunea aceea :D unele au unele nu au difuzoare acolo :twoup: :D :twoup: ce spuneti de difuzoarele astea pot fi montate pe toate usile ?

post-9379-1217675852_thumb.jpg

Edited by CostiX

multumesc de raspuns ... nu sunt bune pioneer astea ?? uite ti-am pus niste detalii despre ele :twoup:

Tip 2 Componente

Dimensiune 16.5 cm (6.5")

Putere maxima 220 W

Putere RMS 60 W

Impedanta 4 ohm

Sensibilitate 91 db

Raspuns in frecventa 28 - 32.000 Hz.

si inca ceva... deranjeaza cu ceva geamurile ? cand acestea se inchid/deschid ? :twoup: :D

Tip 2 Componente

Dimensiune 16.5 cm (6.5")

Putere maxima 220 W

Putere RMS 60 W

Impedanta 4 ohm

Sensibilitate 91 db

Raspuns in frecventa 28 - 32.000 Hz.

asta este descriptia boxelor :D

deranjeaza cu ceva montarea lor pe usile din spate ? geamurile.... ?

Pe E36 se pot pune in spate la luneta, fara a taia tablia aia si pentru a pastra design-ul original al masinii, difuzoare de 13 cm (+ un tweeter) sau difuzoare ovale.

Dar, pentru acest lucru iti trebuiesc adaptoare. La mica publicitate, user-ul SPK vinde adaptoare pentru boxe ovale. Daca nu ma insel, vinde perechea cu vreo 600-700 de mii. Am si eu pe pisica mea, boxe ovale pe 4 cai folosind adaptor.

Nu stiu daca decupand fata de usa si punand difuzoare de 16cm nu o sa ai probleme cu deschiderea geamurilor sau daca fata de usa nu o sa cedeze.

Eu am vazut pe ebay unii care si-au facut fete de usa pentru astfel de difuzoare, dar au trebuit sa renunte la sertarul de la usa.

Edited by SlowDeath

Cam asa ceva :twoup: (dar fara picioare si pumni) ! :twoup:

Poti sa faci teste pe ele, le decupezi, le pui provizoriu pe masina, mergi o saptamana cu ele, vezi daca jeneaza difuzoarele macaralele de la geam etc.

Si apoi, daca esti multumit treci la modificatul fetelor de usi care vor ramane pe masina !

Ma gandeam si eu odata sa pun difuzoare in fetele de usa, dar m-am razgandit momentan!

Cand o sa ma hotarasc, o sa vreau sa ma duc la niste baieti care sa-mi modifice fata de usa.

Vazusem acum un an pe ebay, unii care vindeau fete de usi pentru E36 pe care se puteau monta chiar cate 2 difuzoare de 16 cm.

Bineinteles ca era modificata partea de jos cu fibra de sticla, si invelita frumos cu panza de ziceai ca e originala de la BMW !