Jump to content

bmw e46

cioks

Recommended Posts

sa va prezint si eu cazanelul meu :twoup:

masina este un 318 i , 118 cp din 99 ,

are 170 k km , m pachet , jante 17 " arcuri sport , folie.

pe viitor vreu sa pun niste suspensii sport sa o lipesc de asfalt si sa ii schimb incaltamintea

problemele ce le-am avut cu ea au fost vasul de expansiune pe care l-am schimbat , sonda lambda si senzorii din butuc de la rotile din spate

cam asa arata masina cand am luat-o (pozele 1-4)

si cam asa arata in momentul de fata.. (pozele 4-8)

am sa revin cu mai multe poze cand ajung acasa :twoup:

post-8896-1217769143_thumb.jpg

post-8896-1217769161_thumb.jpg

post-8896-1217769177_thumb.jpg

post-8896-1217769192_thumb.jpg

post-8896-1217769290_thumb.jpg

post-8896-1217769317_thumb.jpg

post-8896-1217769328_thumb.jpg

post-8896-1217769338_thumb.jpg

Edited by cioks

Stai ca nu mi-e clar: pozele 1-4 sunt "inainte" si pozele 4-8 sunt "dupa. Poi poza 4 imbina ambele momente de timp? :twoup:

Oricum, felicitari! O sa fac si eu topic cu a mea. Mai intai sa adun nijte poze. Si apoi o sa cer sfaturi, ce imbunatatiri ar tb sa fac.

Dar ti s-a stricat ceasul ala din stanga de tot? Sau de ce sta asa cazut acul? :twoup:

sa va prezint si eu cazanelul meu :twoup:

masina este un 318 i , 118 cp din 99 ,

are 170 k km , m pachet , jante 17 " arcuri sport , folie.

pe viitor vreu sa pun niste suspensii sport sa o lipesc de asfalt si sa ii schimb incaltamintea

problemele ce le-am avut cu ea au fost vasul de expansiune pe care l-am schimbat , sonda lambda si senzorii din butuc de la rotile din spate

cam asa arata masina cand am luat-o (pozele 1-4)

si cam asa arata in momentul de fata.. (pozele 4-8)

am sa revin cu mai multe poze cand ajung acasa :twoup:

Stiu masina de cand era la fostu` proprietar , de cand era pe autovit.Nu are praguri de M.Sau ma insel ? si intradevar bine ca ai scapat de abtibildele alea de pe faruri.Sa o stapanesti sanatos.

Edited by 22WTF

@cipuanezu

-tips pentru toba (daca la ala te referi) caut demult insa nu gasesc cum vreau io :twoup:

-inele vor urma si ele in viitoru apropiat

@chris

- acolo e greseala mea am vrut sa scriu 5-8 :D

- acul statea asa pentru ca in ziua aceea am aduso , cu atata benzina am cumparat-o :twoup:

@wtf

- intradevar pragurile nu sunt de m insa arata ok si cu astea, probabil bara fata si spate au fost puse ulterior pe masina ceea ce nu ma deranjeaza . Singurul lucru nasol e ca daca doamne fereste lovesc masina primesc ambele bari normale

@chris

- acul statea asa pentru ca in ziua aceea am aduso , cu atata benzina am cumparat-o :twoup:

Pff, poi ai luat-o bine! Eu cand am luat-o (dupa ce am dat o tura cu ea, vreo 10km) era becul aprins si acul era aproape lipit de linia de minim :twoup:)

@cipuanezu

-tips pentru toba (daca la ala te referi) caut demult insa nu gasesc cum vreau io :twoup:

-inele vor urma si ele in viitoru apropiat

@chris

- acolo e greseala mea am vrut sa scriu 5-8 :D

@wtf

- intradevar pragurile nu sunt de m insa arata ok si cu astea, probabil bara fata si spate au fost puse ulterior pe masina ceea ce nu ma deranjeaza . Singurul lucru nasol e ca daca doamne fereste lovesc masina primesc ambele bari normale

Eu cand am cumparat masina a avut rezervorul plin :D

Ontopic: frumoasa masina, niste jante ar mai trebui sa completeze pachetul M :D

Edited by Allex

sincer pe culoarea asta arata cel mai bine cu nasu negru :twoup: nustiu parca arata o idee mai sportiva

@ciupanezu - nustiu sa vad ma bate gandu sa schimb si finala cu una sport pentru un sunet mai gros .Cam asa ceva caut link sa intre perfect capu de toba cu decupajul din spate de la bara :twoup:

sincer pe culoarea asta arata cel mai bine cu nasu negru :twoup: nustiu parca arata o idee mai sportiva

@ciupanezu - nustiu sa vad ma bate gandu sa schimb si finala cu una sport pentru un sunet mai gros .Cam asa ceva caut link sa intre perfect capu de toba cu decupajul din spate de la bara :D

mie nu-mi place cum arata .. parca e un mic trombon , dar acuma tu stii :twoup:

stai putin , nu ca cea din poza aia nici mie nu-mi place , ma refeream la forma capului ... uite o poza cu ceea ce vreau

Da o fuga pana pe lugojului la Logtuning , ca poate au aia acolo. :twoup:

P.S. sa nu se interpreteze ca reclama :twoup:

• 2 weeks later...