Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

"ciupituri" ale vopselei pe capota

foxygen

Recommended Posts

Servus...,

Am sesizat ieri cand dadeam o mana de apa pe masina, ca pe capota in zona grilei si deasupra farurior au aparut niste pete albicioase.

Ma-am uitat mai bine si am constatat ca sunt zone unde vopseaua este sarita datorita pietricelelor luate in viteza. :twoup:

Cam cum se pot rezolva treburle astea, fara sa vopsesc capota... Exista vre-un polish care astupa "ciupiturile" astea?

Am pus si niste poze facute cu telefonu si am maract cateva "ciupituri", ca daca stateam sa le pun pe toate... :twoup:

post-11294-1217770885_thumb.jpg

post-11294-1217770898_thumb.jpg

Edited by foxygen

Merci bai nene... Desii am dat cautare inainte sa vad daca s-a ma discutat, uite ca nu dadusem de postul tau cu aceiasi problema. Pai da, ca eu ma uitam la 5-are..., nu asa in general! :twoup:

Carevasazica TONY rezolva probleme de genul asta.

Tot ce va mai rog este un indiciu pentru al gasii pe TONY, expertul in retusari...

Aaa..., si inca ceva, un atelier dasta de "infoliat" botul anti gaze si pietricele prin Bucuresti?

Eventual dati-mi un PM.

Mai bine vopsesti capota.

Tocmai asta ziceam, nu vreau sa revopsesc capota!

Mai bine cu retus, dupa care o infoliere de protectie.

Acu' nici nu stiu cat de bine protejeaza "folia minune", dar eu zic ca merita-ncercat...

Edited by foxygen

Mai bine vopsesti capota.

Tocmai asta ziceam, nu vreau sa revopsesc capota!

Mai bine cu retus, dupa care o infoliere de protectie.

Acu' nici nu stiu cat de bine protejeaza "folia minune", dar eu zic ca merita-ncercat...

depinde cat de pretentios esti .....Ai putea sa faci un spray la culoare in targ la Autovit . cost 20 ron ..si sa punctezi cu ceva ciupiturile ..macar efectul vizual este estompat !..

depinde cat de pretentios esti .....Ai putea sa faci un spray la culoare in targ la Autovit . cost 20 ron ..si sa punctezi cu ceva ciupiturile ..macar efectul vizual este estompat !..

Cred ca pana la urma las sa se mai adune ceva "ciupituri pana devine inestetic si o fac pe CASCO.

Ia mai bine ziceti-mi cine face infolieri precum se discuta in postul idicat de Poleposition mai sus, ca sa ma interesez ce si cum.

Acu' inteleg de ce au unii tras in piele botul la masina... :twoup: Ca sunt rock-eri daia.... :twoup:

ed face infolieri ...aprox 1000 ron pt botul masinii ...mai ales daca ai casco nu prea merita ...

Se poate sa dezvolti partea cu meritatul?

Adica vrei sa spui ca mai bine fac pe CASCO, ptr. ca folia nu protejeaza asa de mult?

Sau financiar vorbind...

Eu zic ca elementul cel mai important aici e TIMPUL... Asa ca prefer sa fac pe CASCO dupa care daca folia garanteaza o protectie mai serioasa sa o aplic, si toate aste pentru a nu mai pierde TIMPUL pe alte drumuri... :twoup:

Si pana la urma si ideia cu pielea pe botul masinii e o chestie. La drum lung, hart..., husa de piele, si gata cu ciupiturile. Dar ai alt dezavantaj: pierzi TIMPUL cu montatu si demontatul... :twoup:

ed face infolieri ...aprox 1000 ron pt botul masinii ...mai ales daca ai casco nu prea merita ...

Se poate sa dezvolti partea cu meritatul?

Adica vrei sa spui ca mai bine fac pe CASCO, ptr. ca folia nu protejeaza asa de mult?

Sau financiar vorbind...

Eu zic ca elementul cel mai important aici e TIMPUL... Asa ca prefer sa fac pe CASCO dupa care daca folia garanteaza o protectie mai serioasa sa o aplic, si toate aste pentru a nu mai pierde TIMPUL pe alte drumuri... :twoup:

Si pana la urma si ideia cu pielea pe botul masinii e o chestie. La drum lung, hart..., husa de piele, si gata cu ciupiturile. Dar ai alt dezavantaj: pierzi TIMPUL cu montatu si demontatul... :twoup:

evident ca parerea mea e subiectiva !..Pt mine nu merita ok ?..Tu poti sa faci ce vrei !..intra pe site la Ed si ai sa vezi detalii !..Aveau ceva profile custom pt diverse tipuri de BMW