Jump to content

Alt accident in judet

Caius TM

Recommended Posts

Cinci maÂşini lovite pe ruta TimiÂşoara - BuziaÂş

De la TimiÂşoara cĂŁtre Lugoj, prin BuziaÂş, s-a circulat barĂŁ la barĂŁ, ĂŽn aceastĂŁ dupĂŁ-amiazĂŁ, din cauza unui grav accident rutier soldat cu mai multe victime. Trei echipaje ale salvĂŁrii Âşi unul de descarcerare au ajuns repede ĂŽn zona unde a fost semnalatĂŁ coliziunea, ĂŽn apropiere de intersecĂžia cu SacoÂşul Turcesc.

Un bãrbat aflat la volanul unei Skode, care se deplasa de la Chevereº cãtre Timiºoara, a intrat cu vitezã prea mare În curba dinainte de intersecÞia cu Sacoºu Turcesc. Maºina sa a derapat ºi a ajuns pe celãlalt sens, izbindu-se frontal de un VW Polo, care rula regulamentar. Acestea au fost lovite de alte trei maºini, a cãror ºoferi nu au frânat, dar n-au reuºit sã evite impactul. Coliziunea În lanÞ dintre cele cinci autoturisme s-a soldat cu trei victime, douã persoane fiind grav rãnite. AgenÞii de circulaÞie au demarat cercetãrile pentru a stabili cu exactitate. cine se face vinovat de producerea accidentului.

post-9923-1217790442_thumb.jpg

post-9923-1217790448_thumb.jpg

post-9923-1217790455_thumb.jpg

post-9923-1217790461_thumb.jpg

post-9923-1217790468_thumb.jpg

post-9923-1217790475_thumb.jpg

post-9923-1217790481_thumb.jpg

post-9923-1217790489_thumb.jpg

deci drumu' ãla spre moºniÞa, e groaznic. stau la o terasa În zonã, ºi aproape sãptãmânal trece În goanã salvarea, smurd-ul, poliÞia.... :twoup:

astãzi a trecut iarãºi... pe lângã salvare ºi smurd, mai a trecut ºi o dubã de poliÞie, care e prezentã doar la accidente mortale... mi s-a ridicat pãrul pe mânã.... dupã juma' de orã, s-au lovit 2 uºor În intersecÞie... ieri, un jegos de taximetrist, a dat peste o fetiÞã pe trecerea de pietoni, i-a rupt piciorul, ºi a fugit.... un amic a Încercat sã-l prindã, da' n-a reuºit, nici mãcar sã-i ia numãrul....

nuº' ce dracu' se-ntâmplã.... :twoup:

deci drumu' ãla spre moºniÞa, e groaznic. stau la o terasa În zonã, ºi aproape sãptãmânal trece În goanã salvarea, smurd-ul, poliÞia.... :twoup:

astãzi a trecut iarãºi... pe lângã salvare ºi smurd, mai a trecut ºi o dubã de poliÞie, care e prezentã doar la accidente mortale... mi s-a ridicat pãrul pe mânã.... dupã juma' de orã, s-au lovit 2 uºor În intersecÞie... ieri, un jegos de taximetrist, a dat peste o fetiÞã pe trecerea de pietoni, i-a rupt piciorul, ºi a fugit.... un amic a Încercat sã-l prindã, da' n-a reuºit, nici mãcar sã-i ia numãrul....

nuº' ce dracu' se-ntâmplã.... :twoup:

Oboseala .. cred .. :D

Si eu trebuie sa vin in tara .. zilele astea .. si mi se face groaza .. ca intra vreun idiot in mine .. oricum .. ma opresc la timisoara .. ma cazez la un hotel.. si plec in noapte ...