Jump to content

stie cineva daca este adevarat

Krebs

Recommended Posts

Am inteles de la un prieten ca s-a dat o lege ,cum ca cei care au numarul de inmatriculare(placuta ) RO si steagul Romanie ,trebuie sa schimbe numarul(placuta) pentru ca mai este putin si trece anul de cand s-a infintat legea asta(termenul limita) si numai pot sa ies cu masina din tara,amenzi etc..iar numar trebuie sa fie RO si steagul uniunii ..!?? :twoup:

rog un moderator sa il mute la "pe margine" din greseala l-am postat la "masina mea"  :twoup:

Am inteles de la un prieten ca s-a dat o lege ,cum ca cei care au numarul de inmatriculare(placuta ) RO si steagul Romanie ,trebuie sa schimbe numarul(placuta) pentru ca mai este putin si trece anul de cand s-a infintat legea asta(termenul limita) si numai pot sa ies cu masina din tara,amenzi etc..iar numar trebuie sa fie RO si steagul uniunii ..!?? :twoup:

rog un moderator sa il mute la "pe margine" din greseala l-am postat la "masina mea"  :twoup:

buna intrebare ... si eu am aceesi ca tine :D

Si marmota...

nici marmota numai inveleste ciocolata...ai ramas in urma cu publicitatile... :twoup:

e pe bune... :twoup:

cipanu..nu imi este greu sa le schimb...insa eram doar curios...si in plus daca e asa,poate mai sunt si baieti care au numere de acum 3 ani..

Se pare ca nu merge asa. :twoup:

Trebuie sa faci un drum pana acolo.

am rezolvat

021.301.95.88 (este ghiseul cu placute de inmatriculare,Udriste)...

Am sunat si mi-a raspuns o domnita,care mi-a spus ca nu este obligatoriu...ca este la alegerea mea si ca taxa este 40 ron :twoup: ...

topicul se poate inchide... :D

p.s. Bobo ...si marmota numai inveleste ciocolata :D

• 2 weeks later...
de ce sa fie ilegale ? nu zice nicaieri ca fontu tre sa fie ceva font anume, sunt vizibile.

Nu stiu daca chiar crezi asta si esti naiv sau doar pur si simplu n-ai intrat niciodata intr-un sediu de inmatriculari auto. :twoup:

de ce sa fie ilegale ? daca poarta inscriptia numarului meu de inmatriculare, stelele minune si indicativul tarii ? nu zice nicaieri ca fontu tre sa fie ceva font anume, sunt vizibile.

Dan98: fiecare cu ce-i place.

Pe linga font (care este specific fiecarei tari) placa cu numerele de inmatriculare mai are si holograma cu RO tocmai pentru a nu-si face fiecare ce fel de placute vrea.

de ce sa fie ilegale ? daca poarta inscriptia numarului meu de inmatriculare, stelele minune si indicativul tarii ? nu zice nicaieri ca fontu tre sa fie ceva font anume, sunt vizibile.

Dan98: fiecare cu ce-i place.

Intrebarea este hilara.

Conform legii, astfel de numere trebuie confiscate pe loc.

In plus ramai si fara talon.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.