Jump to content

back to BMW...535d

Dizlpower

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

...deh, de unde nu stiu, mai invata....:)))...orice masina te poate omori, daca exagerezi....banuiesc ca cine are un e 60, la drum (exceptand autostrada poate) merge cu viteza aproximativ apropiata, chiar de e 520d sau 535d, pericolul e la depasiri, intr-adevar.....eu am venit de pe o masina de 116 cp si cuplu 265 nM, daca esti atent si "stii volanul" cat de cat, te descurci.....

Depinde mult si de cata minte are cel de la volan, chiar de este la avansati cu "skills"-urile...vorba aia, unde nu-i cap, e cam vai de picioare.....

Edited by Dizlpower

Totul depinde de sofer, am mai intilnit kamikaze pe drumuri, in curbe fara vizibilaitate se bagau in depasiri cu niste masini de 70-90 de cai unde eu nu ma bagam cu 230,si atunci te miri de ce se moare pe sosele.

Inseamna ca si tu esti un kamikaze mai mic asa, daca ai 230 cp ce crezi ca poti sa intri in curba fara vizibilitate ? Eu nu m-as baga intr-o depasire unde nu am vizibilitate nici cu M3, M5, Porsche sau ce vrei tu.

Totul depinde de sofer, am mai intilnit kamikaze pe drumuri, in curbe fara vizibilaitate se bagau in depasiri cu niste masini de 70-90 de cai unde eu nu ma bagam cu 230,si atunci te miri de ce se moare pe sosele.

Inseamna ca si tu esti un kamikaze mai mic asa, daca ai 230 cp ce crezi ca poti sa intri in curba fara vizibilitate ? Eu nu m-as baga intr-o depasire unde nu am vizibilitate nici cu M3, M5, Porsche sau ce vrei tu.

-Off-

Pai nu ai citit atent :) ,am zis ca nu ma bagam nici cu 230CP!

...deci, cum spuneam...chiptuning made by Rabanne - Stage 1 = crestere de la 272 cp la aprox. 320 cp Âşi un cuplu spre 700 nM.

1. S-a redus consumul:

- de ex. ieri searã 400 km pe e85, jumãtate de drum a plouat...viteza medie pe bord 92,4 kmh (am mers cât de lin am putut, fãrã forÞãri inutile) ºi am avut un consum mediu pe bord, de 6,7 l/100 km;

- la dus, am mers repede spre foaarte repede, am mers destul de mult peste 200 km/h (de doua ori un 250 km/h) Âşi a consumat 9,0 l/100 km.

2. O sĂŁ verific ĂŽntr-una din zile cat sare de 250 km/h Âşi o sĂŁ Âşi filmez.....

3. Zgomotul motorului nu s-a modificat, cutia schimbã mai repede ºi parcã e mai "prezentã", reacÞionând mult mai repede la orice apãsare a acceleraÞiei....

Am fost destul de neĂŽncrezător la ĂŽnceput şi omul mi-a zis că imi pune softul vechi oricând la loc.....acum nu ĂŽl mai vreau pe cel vechi, e bun asta nou...<_<)

I-am dat să conducă unui prieten care a avut şi vândut un e60 530d şi care condusese maşina mea şi ĂŽnainte...a spus că acum, este devastator :))....sunt curios la ce viteză maximă ajunge.....

...mi-e cam frică pentru cutie, dar cică ţine până la 750 nm....oricum, nu accelerez pana la capăt, decât daca este necesar...deşi necesitatea e şi ea relativă :bashwall:

Omul a mai resoftat 535d, unul din ele fiind resoftat acum doi ani. Maşina merge şi acum fără probleme ....

Edited by Dizlpower

Am fost destul de neÎncrezãtor la Început ºi omul mi-a zis cã imi pune softul vechi oricând la loc.....acum nu Îl mai vreau pe cel vechi, e bun asta nou...<_<)

I-am dat sã conducã unui prieten care a avut ºi vândut un e60 530d ºi care condusese maºina mea ºi Înainte...a spus cã acum, este devastator :))....sunt curios la ce vitezã maximã ajunge.....

...mi-e cam fricã pentru cutie, dar cicã Þine pânã la 750 nm....oricum, nu accelerez pana la capãt, decât daca este necesar...deºi necesitatea e ºi ea relativã :bashwall:

Omul a mai resoftat 535d, unul din ele fiind resoftat acum doi ani. MaÂşina merge Âşi acum fĂŁrĂŁ probleme ....

Felicitari pentru puterea in plus. Personal sunt curios de fiabilitatea masinii asa ca peste 1 an daca nu cumva vinzi masina voi avea cateva intrebari sa iti pun. Succes si drumuri lungi si fara incidente! Bafta!

..la trafic (orele 17 - 19) se ducea la 15-16 l/100 km si acum vad ca arata 13 -13,5 l/100 km.....mai mult ma bucura consumul la drum, cand merg tare, 9 l/100 km e super.....probabil ca dupa ce pun cauciucuri de vara o sa ia si mai putin.....

@ciprian, nu cred ca o voi vinde, am luat-o pentru mine.....chiar de as lua M5, tot as tine-o si pe asta.....mai este un 535d resoftat acum 2 ani, care e in toate mintile si acum....<_<

@ciprian, nu cred ca o voi vinde, am luat-o pentru mine.....chiar de as lua M5, tot as tine-o si pe asta.....mai este un 535d resoftat acum 2 ani, care e in toate mintile si acum....<_<

Cand ii dai pedala mai tare nu scoate fum negru? Sau nici vorba de asa ceva? Cel care o are softata de 2 ani e tot "normala" fara acest fum?

@ciprian, nu cred ca o voi vinde, am luat-o pentru mine.....chiar de as lua M5, tot as tine-o si pe asta.....mai este un 535d resoftat acum 2 ani, care e in toate mintile si acum.... <_<

Cand ii dai pedala mai tare nu scoate fum negru? Sau nici vorba de asa ceva? Cel care o are softata de 2 ani e tot "normala" fara acest fum?

cu filtru de particule slabe sanse

Baieti, spuneti-mi si mie ceva (cei care au 535D): La masinile voastre cum "suna" motorul la relanti? La asta ed care vorbesc eu cel mai tare se aude un suierat, zgomotul motorului in sine fiind foarte scazut, aproape inexistent. Ce ma ingrijoreaza este ca, odata cu trecerea timpului, parca suieratul ala s-a accentuat. In service mi s-ar fi zis ca e ceva de la compresorul de AC. Ciudat...

Dacã vrei ne vedem la o Întâlnire ºi auzi cu urechile tale zgomotul, nu se aude nici un fluierat....e similar unui 530d.....

ÂŞi nu, nu scoate fum deloc, nici a celui de 2 ani nu scotea....

Motorul merge exact ca Înainte, sau cel puÞin eu, nu am sesizat nici o diferenÞã...

Cale lunga pana-n Neamt! Nici masina de care vorbesc nu scoate fum, si n-a avut nicio problema in 40.000 de km. Doar acest suierat pronuntat de la relanti, care, parca, s-a accentuat. Inafara de suierat, eu zic ca 535-ul suna mai frumos ca 530 diesel. De ce? Habar n-am, dar la ala (tot e60) zgomotul de diesel e mult mai pronuntat.

• 5 months later...

Am scos limitarea din soft, dar se pare ca mai are una in cutie....nu am mai cautat asa intens rezolvarea la cea din cutie....prinde 250 km/h foarte repede si...destul de des <_<

Voluntari - Iasi, 3 h...consum in bord: 10,1 l/100 km...mers noaptea....