Jump to content

Ce masina mi s-ar potrivi?

Angel Dust

Recommended Posts

M-am mai laudat eu ca imi schimb masina... Am avut o groaza de probleme si cheltuieli neprevazute dar sper ca in primavara sa pot trece si eu pe BMW ca orice om. In prezent conduc o Nova si m-am cam saturat de fitzele ei, mai ales de cand a inceput sa se umfle vopseaua pe aripi. :blink:

Intrebarea mea este ce serie mi s-ar potrivii. Am sa am de cheltuit un buget de aproximativ 15000 euro (nu ma intereseaza audio sau optionale cine stie ce, ca ma ocup in timp de asta). Sunt dispus sa merg si in Germania sa-mi iau una. Initial ma gandeam la 320. ...insa tot in aceeasi gama de preturi am vazut, la fel de vechi si seria 5.

...ce vreau eu:

1.sa fie o masina mai rara ..cat de cat (la Braila e plin de 3-uri)

2.sa fie sportiva dar si confortabila

3. ...daca voi credeti, de ce nu si diesel..

4.daca se poate nu mai veche de 2000-2001

5.fara costuri exagerate de intretinere (banuiesc ca e diferenta de preturi la piese intre seria 1 pana la 7 nu?)

...ce sursa ar fi mai optima pentru a achizitiona una?

Eu am cumparat masina de la www.mobile.de/Loew-Kfz. A mea e din septembrie 99 si e ca noua (se poate vedea, test drive etc.) cu doar 111.000 km, mapa cu toate cartile, intretinere, service etc. Oamenii au masinile destul de scumpe insa cand le vand le dau la cheie. Am avut curelele, filtrele si uleiul schimbate. E o idee...

care-i treaba cu alpina asta? eu tot un BMW dar numit Alpina?

58918[/snapback]

Alpina e o casa de tuning exclusiv pentru BMW-uri, care prepara cate un model din fiecare serie de BMW. Asta chiar din anii '80 se face.

Modificarile sunt atat la performantele motorului, cat si la aspectul exterior si mai ales la interior.

Nu e doar un simplu tuner. In talon apare scris Alpina nu BMW. La fel cum e RUF pt Porsche...

58923[/snapback]

Da, asa este, dar scrie BMW ALPINA din cate stiu.

Ideea e ca la un tuning, se fac modificari ulterior omologarii masinii. Aici masina nu iese din fabrica pana nu este modificata. Si specificatiile ei sunt total diferite de modelele de serie, de asta se omologheaza diferit.

Angel Dust Posted Today, 12:17

aha... multam.. nu .. un bmw normal, pentru oameni normali seria 5 sau 3.cred ca raman pe masina de reprezentanta. am vazut si la 10500 euro 320 dar stiu eu ce cumpar din vitan? mai ales ca la bmw nu prea ma pricep.. o iau gata moarta.

credeam ca vrei un BMW mai diferit? Ca seria 3 are toata lumea :blink:

Un 320 coupe cu piele crem si 170 cai nu ti-ar place?

:) Sau un 325/330 cu cutie SMG, cu trapa si tot 2 usi, sunt si sportive si  :blink: si nu cred ca e plin de ele prin oras.

La banii aia iti iei pe alese :)

Succes.

58881[/snapback]

La 15000 nu gasesti nicicum 32X CI... din 2001. + TAXE ???

la motor de 2200 sunt vreo 2000 de euro taxe, la 2500 si mai mult... asa ca nu prea cred ca te incadrezi in suma.