Jump to content

AJUTOR,ASTEPT PARERI SI SFATURI

Recommended Posts

Sal,am dat de o mare belea,am avut un accident cu masina acum vreo 2luni si cred ca aia mi-au facuto prost.A fost lovita in semnal partea stanga,mi-au sarit airbagurile usa si cortina,volan si bord nau avut nimic,la BMW filaret mi-au recomandat printele altele sa schimb si contraaripa pe stanga ca era stramba cu tot cu lonjeron usor stramb lonjeronul ma rog....,am luat-o de la filaret si am reparat-o in alta parte tot un servis autorizat''bmw'',tin sa precizez ca roata cu bascula erau in pedalier..TOATE PIESELE CARE LE_AM PUS SUNT NOI tin sa precizez asta,acum problema:dupa ce am schimbat bascula,fuzeta,contraaripa cu lonjeron de la parbriz pana in bara,etc masina imi trage dreapta,am facut unghiul de fuga unde la toti care se ocupa cu asta in buc,CE SA FAC TRAGE DREAPTA SI MAI IN BAGA SI APA IN NAUNTRU...parbrizul nu mai are cheder probabil daia?????dar in spate se strange multa rau rau,acum cu ploile astea am observat ca nu aveam problema asta inainte...Cimpanzeule si toti de altfel de la ce o fi ca am bagat o gramada de bani degeaba 175mil,fata de 400 cat mi-au cerut la bmw filaret.Si sta alplecata usor de partea dreapta spate CULMEA,tin sa precizez ca amotizoarele nu le-am schimbat alka pe fata stanga i-am pus de disel ca asa am gasit ca ramasesem fara bani...arcurile spate NU sunt rupte. 1.TRAGE DREAPTA 2.STA APLECATA SPATE DREAPTA SENS CONTRAR DE LA ACCIDENT. 3.INTRA APA MULTA INAUNTRU .Dupa toate astea am fost la catva tinichigii si mi-au spus:a)contraaripa e sudata sramb mai sus sau..B)din cauza amortizoarelor ca sunt diferite C)BAScula dreapta nu a fost schimbata .MA ROG SUNT DISPERAT DE LA CE O FI ,Stiti vreun servis bun,chit ca o revopsesc din nou de la ce drq o fiii MULTUMESC

• 2 weeks later...
Guest juststy
Imi pare rau de accidentul pe care l-ai avut. In al doilea rand Cimpanzeul e de fapt Ciupanezul si s-ar putea sa se fi suparat pe tine de aia nu ai primit raspuns. :twoup: . Daca masina nu a fost reparata bine de la inceput e cam greu sa o mai faci la fel, din ce am inteles eu de la tine a fost grav avariata. Te va mai costa o groaza de bani sa o desfaci sa o sudezi iara sa o indrepti sa pui piesele care trebuie,si nu-ti va mai iesi ca noua. Parerea mea este sa o vinzi la un pret mai mic, pentru cineva care se va incumeta sa ti-o cumpere iar cu diferenta de bani pe care ai fi dat-o la reparatie iti iei alta, poate mai pui in plus 2500-3000 dar merita.Sincer cred ca pe langa 175 milioane o sa mai bagi 150 sa-ti iasa asa cum vrei tu. Deci aveau dreptate cei de la Filaret ca iti trebuie 400 de milioane !

intr-adevar cel mai probabil este sudata stramb contraaripa sau si mai probabil lonjeronul.

Sincer iti spun, fara sa te superi dar masina cum era nu mai iese nici daca mai bagi 100 mil.

Vinde-o...

PS Maaaare grija cand alegeti un tinichigiu...mai ales aia care cred ca loneronul la dacia si cel de la BMW tot una este...

Poti sa mergi cu ea la un cal de tras caroserii, iti masoara cu laser punctele de pe sasiu, daca sunt la locul lor si daca nu, mai trage de unde e nevoie....cat despre apa, probabil ca e sudat rau....

Mergi la un tinichigiu meserias, chiar de e mai scump si intreaba-l inainte, daca se baga sa taie si sa sudeze din nou cum trebuie....

Edited by Dizlpower