Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

filtre 520d / 2001

icsulescu

Recommended Posts

Salutare tuturor,

Am si eu rugamintea de a ma sfatui in schimbarea filtrelor de aer habitaclu - polen. Am fost pe la doua firme si nu mi le gasesc...ciudat.

Exista undeva sa le gasesc pe stoc? Si ce brand sa aleg?

Multam

PS: Nu stiu daca mai exista topic pe tema asta ca nu am avut rabdare sa caut :twoup:

Am fost pe la doua firme si nu mi le gasesc...ciudat.

Incearca si la BMW, probabil le au pe stoc.

Originale ar fi cel mai bine.

Bavaria are dreptate - originale sunt mai de calitate, se gasesc la reprezentata in jurul a 50Eur unul - trebuie schimbate ambele.

Daca insa doresti o varianta mai ieftina, vis-a-vis de patinoarul fost 23 Aug se gaseste un magazin unde chiar daca nu le au pe stoc, se pot comada, 1 mil ambele - atat erau ultima data.

Succes!

Am fost pe la doua firme si nu mi le gasesc...ciudat.

Incearca si la BMW, probabil le au pe stoc.

Originale ar fi cel mai bine.

Bavaria are dreptate - originale sunt mai de calitate, se gasesc la reprezentata in jurul a 50Eur unul - trebuie schimbate ambele.

Daca insa doresti o varianta mai ieftina, vis-a-vis de patinoarul fost 23 Aug se gaseste un magazin unde chiar daca nu le au pe stoc, se pot comada, 1 mil ambele - atat erau ultima data.

Succes!

Va multumesc...sa inteleg ca la AB sau la Filaret trebuie sa merg...

Nu vad de ce sa te duci la AB sa dai 50 eur pe un filtru cand acelasi lucru gasesti mult mai ieftin in alta parte, spre ex eu mi-am luat la ultimul schimb filtre Knecht si au costat toate 350 Ron.

Stiu ca asa e...dar nu mi le-au gasit...tot Knecht mi-a adus cineva si nu se potrivesc...spune=mi tu de unde sa le iau...

• 3 weeks later...

@Popi: Unde le-ai gasit la 350 RON? Ce inseamna toate? Motorina, polen, aer si ulei?

@icsulescu: Knecht le gasesti la importator pe stoc: Eurotronic SRL Str. Grigore Cobalcescu nr.55. Pe mine m-au costat 415 RON toate filtrele(polen, aer, motorina si ulei). Dar probabil le-ai gasit deja...

Edited by dassy

Prefer Mann pentru ca vin si pe original.

Cumpar ATE pentru ca vin in echiparea de fabrica.

Ma rog, nu placutele vin in echiparea de fabrica ci etrierii si alte parti ale sistemului de franare insa eu sunt multumit de aceste placute.

Edited by Ciupanezu

De cele mai multe ori sunt Textar pentru E46 si E39.Pe langa acest lucru au un anumit cod de producator care este livrat la BMW, nu stiu daca exact acelasi cod exista la vanzare in magazinele de piese auto.Ma mir ca nu observi nici o diferenta, sau este ceva timp de cand nu ai mai folosit originale. :twoup:

De cele mai multe ori sunt Textar pentru E46 si E39.Pe langa acest lucru au un anumit cod de producator care este livrat la BMW, nu stiu daca exact acelasi cod exista la vanzare in magazinele de piese auto.Ma mir ca nu observi nici o diferenta, sau este ceva timp de cand nu ai mai folosit originale. :twoup:

Când am cumparat maşina avea placuţe Zimmermann.

Am constatat o mare ĂŽmbunataţire după ce le-am schimbat cu unele Ate.

Momentan sunt ĂŽntr-o dilemă...

Oscilez intre discuri Ate Power Disc, discuri Brembo perforate şi discuri originale cu placute aferente.

Cred că o sa iau originale, la urma urmei M5 E39 are tot discuri normale si frânează excelent.

Nu mă interesează cum arată discurile ci eficacitatea lor.

Edited by Ciupanezu