Jump to content

Nevasta+ Bmw

Calin

Recommended Posts

Astazi. Nevasta-mea, iesit cu spatele in drum cu prioritate, nu s-a asigurat si a lovit o Dacie ce se afla in deplasare. Bmw-ul abia zgariat, Dacia a avut portiera spate dreapta infundata. Probabil ca daca ar fi fost cu Terrano ar fi lovit tavanul Daciei. Un accident minor care m-a costat ceva lovele, adica reparatia Daciei si rezolvarea ( adica sa nu ia permisul de conducere lu' sotia)

Pics:

Ps: dupa ce a venit politia, masinile s-au tras de la locul accidentului, moment in care nevasta-mea a agatat bara fata si a smuls-o dintr-o parte. Alti bani. Cred ca o sa-mi iau Dacie.

post-8540-1218332848_thumb.jpg

post-8540-1218332860_thumb.jpg

post-8540-1218332869_thumb.jpg

post-8540-1218332882_thumb.jpg

Edited by Calin78

Dacia aia trebuia dusa la Remat, nu sa o repari tu. Pacat de BMW, dar nu este exagerat de lovit. Cat despre sotie, nu trebuie sa te superi. Se poate intampla oricui chiar si tie, deci tb. sa fim intelegatori :twoup:

Bine ca nu a fost mai rau.

Problema sta in felul urmator. A trebuit sa-i cumpar o fata de usa noua.

Initial am zis sa rezolve cei de la asigurari dar baiul e altu. Sotia a iesit cu spatele pe un drum cu prioritate si a lovit Dacia. In mod normal nu ai voie sa executi manevra, numai dirijat de cineva. Plus ca nu a acordat prioritate si politia cam salta permisul pt. asa ceva( neacordare de prioritate+ tamponare)

Proprietarul Daciei a fost de acord sa " umblam la declaratie" doar daca cumpar fata de usa noua. Ceea ce am si facut.

Bara spate e mai mult stearsa, o fac rapid dar probabil de sperietura ce a tras-o, cand a intors masina sa mearga la sediul de politie nu a observat o teava taiata care a fost bagata in beton si a rupt bara fata.

Edited by Calin78

Guest poleposition

si io care ieri ii promiteam nevestimii, ca ii dau e60-u ei :twoup:

fuck, tre' sa inventez ceva repede :twoup:

fuck 2: am lasat-o sa conduca M-u totusi... bine, eram praf muci distrus... si vroiam sa ajung acasa.

Edited by poleposition

Guest poleposition
nu mai parca masina cu spatele la iesire !..Si eu am obs ca femeile se descurca cel mai greu la dat cu spatele, parcari ..pt ele masina trebuie sa mearga inainte :twoup:

inainte si singura daca se poate.

• Like 1

Si a mea a avut si are aceeasi problema,.....cand da cu spatele se uita la volan sa vada daca se invarte corect....drept urmare a lovit tarusul de la parcare si o dacie oprita.....am scapat cu semnal spart si o julitura mica pe bara...

Aseara dadea cu spatele si se uita din nou la volan in loc sa se uite in spate....era sa pocneasca un CLS... :twoup:

Dar asta e...pana la urma invata

De mah...cine dreaq va pune sa le dati masina pe mana...A mea poa' sa si lesine ca nu pune mana pe masina... :twoup:

Vorba unui amic: " Alta gagica o iau gratis daca am masina intreaga, dar alta masina nu o iau gratis daca am doar gagica intreaga" ! :twoup:

Uite asa se leaga omul la cap fara sa il doara..... Tiby, ai pres in fata usii?

• 4 weeks later...
Eu am facut marea greseala sa-i spun nevestei mele ca 525 merge cu a doua la 100 :) .....din momentul ala de cate ori prinde masina sar fulgi din ea (masina)...mai nasol este ca este asa fermecata de acceleratie( nevasta-mea a mai mers cu tico :lol: ) incat se uita la ceasurile de bord si nu la drum....Noroc ca acum este insarcinata si nu mai are chef de condus ;)

Eu am facut marea greseala sa-i spun nevestei mele ca 525 merge cu a doua la 100 :) .....din momentul ala de cate ori prinde masina sar fulgi din ea (masina)...mai nasol este ca este asa fermecata de acceleratie( nevasta-mea a mai mers cu tico :lol: ) incat se uita la ceasurile de bord si nu la drum....Noroc ca acum este insarcinata si nu mai are chef de condus ;)

aaaooollleeeuuu.....i-am dat si eu masina aseara la "iubita mea" (eu eram prea in viata) si la fel face, schimba numai la 4000, am crezut ca mor de nervii, bineinteles ca dimineata m-am invartit de vreo 3 ori in jurul masini sa vad ceva noutati, dar nimic se pare ca am avut un pic de noroc!!!

ii mai nasol cand ai de platit oale sparte!!!

Guest poleposition
nush ce aveti... nevasta mea, m-a adus acasa de atatea ori si cu E60 si cu M6-le, fara nici o problema... chiar ma simt safe cand conduce ea ;). Oricum, eu o incurajez sa schimbe in 6000 sau sa dea in M, ca nu-i toyota avensis... asa misto e in dreapta :)
  • Like 1

Eu am facut marea greseala sa-i spun nevestei mele ca 525 merge cu a doua la 100 :) .....din momentul ala de cate ori prinde masina sar fulgi din ea (masina)...mai nasol este ca este asa fermecata de acceleratie( nevasta-mea a mai mers cu tico :lol: ) incat se uita la ceasurile de bord si nu la drum....Noroc ca acum este insarcinata si nu mai are chef de condus :lol:

aaaooollleeeuuu.....i-am dat si eu masina aseara la "iubita mea" (eu eram prea in viata) si la fel face, schimba numai la 4000, am crezut ca mor de nervii, bineinteles ca dimineata m-am invartit de vreo 3 ori in jurul masini sa vad ceva noutati, dar nimic se pare ca am avut un pic de noroc!!!

ii mai nasol cand ai de platit oale sparte!!!

Stai linistit la 4000 este bine .....a mea nevasta schimba numai aproape de rosu 6500.... ;) ...ca spune ea ca pe rosu este periculos :lol: