Jump to content

Am vazut acuma la stiri

Calin

Recommended Posts

Sunt multi soferi care,cand vad ca o masina de pe sensul opus ca e in depasire(deci se afla pe sensul lor) iar distanta e destul de mare nu schiteaza nici un gest,nu reduc din viteza "lasa ca are timp sa se bage la loc" sau "e pe banda mea da-l in @#%% de ce sa pun frana""uite-l tui m' masii ce se baga in depasire".

Iar dupa ce inainteaza,inainteaza,si vad ca masina respectiva nu a terminat depasirea sau nu are unde sa intre in coloana de masini,atunci sesizeaza si ei ca sunt niste bolovani si trebuiau sa puna frana din timp,unii reusesc sa evite,altii nu.

Cand esti surprins de o manevra brusca atunci intr-adevar nu esti vinovat cu nimic,ala e nebun.Dar cand orgoliu nu te lasa sa pui frana decat in ultimul moment atunci e o mare problema psihica.

Mai e o categorie,cei care se baga in depasiri,vad moartea cu ochii dar nu accelereaza puternic pana peste 4000-5000 rot\min,sunt invatati sa nu forteze masina :twoup:

Edited by Alex4Tuning

in ultima saptamana am dat unor prieteni francezi una din masini pt zona Sinaia-Brasov, cat timp noi am fost la Bucuresti; pt prima oara pt ei cand conduc in Romania: sunt uluiti de numarul foarte mare de imbecili prezenti in trafic si care risca enorm pentru aproape nimic...

exact situatiile de depasiri periculoase i-au socat cel mai tare

Exact asta mi-a spus si mie un prieten din Germania. Parerea mea e ca la noi de vina e infrastructura de kkt. Daca iti ia 14 ore de la oradea la Bucuresti si esti pandit de camere fixe si mobile in 50 de locuri, ai tendinta sa-ti risti viata pe cei 100 de km insumati pe care nu te pandesc.

Tocmai m-am intors din concediu in vest si sunt marcat. In 6 zile de stat in Austria n-am vazut decat un politist in centrul Vienei. Ieri, de la Oradea la Cluj, in 160 km erau 8 radare (pe langa camerele fixe), dintre care 2 in cascada in aceeasi localitate!

Cred ca in cativa ani (1-2 maxim nu o sa se mai poata circula).

Exact asta mi-a spus si mie un prieten din Germania. Parerea mea e ca la noi de vina e infrastructura de kkt. Daca iti ia 14 ore de la oradea la Bucuresti si esti pandit de camere fixe si mobile in 50 de locuri, ai tendinta sa-ti risti viata pe cei 100 de km insumati pe care nu te pandesc.

Tocmai m-am intors din concediu in vest si sunt marcat. In 6 zile de stat in Austria n-am vazut decat un politist in centrul Vienei. Ieri, de la Oradea la Cluj, in 160 km erau 8 radare (pe langa camerele fixe), dintre care 2 in cascada in aceeasi localitate!

Cred ca in cativa ani (1-2 maxim nu o sa se mai poata circula).

din pacate ai mare dreptate............nu sunt drumuri autostrazi nimic dar sunt masini tari care ar merge.....timpu e pretios si lumea merge tare si se risca cumai spus si tu......pe cand in afara alta e viatza....ai pe unde ....... dracu mai sta in tara asta....eu ma tirez

ce dobitoc ala cu care a depasit linia continua...ce dreacu ...nu i-au ajuns 2 benzi pe sens?!? asa e cand suferi de smecherie...cred ca i-a cazut greu grataru de la padure si se grabea la WC... :twoup:

pentru astfel de soferi nu pot sa am decat dezgust...si sunt cu miile pe sosele...omoara nevinovatii aiurea...de ce sa puna frana si sa ii dea dupa,mai bine taie linia continua...daia e bine cand delimiteaza astia cu betoane sensurile de mers...sa numai lase toti tampitii

Edited by POIUYT