Jump to content

mandru posesor de e36

dany_cmd

Recommended Posts

am luato la schimb...

nu o sa inscriu pe romania curand, dupa cum spuneam o sa o trec pe numele unei rude din italia .

da la motor ma refeream cand am zis de sunet , nu ca nu as avea nimik in portbagaj pe langa bara de torsiune :twoup:

@ciupanezu : In 99% din masinile de varsta asta trebuie bagati ceva bani , acum depinde cati :D . Nui asa mult de bagat .... niste placute de frana , niste ornament uzate , niste niste....

Sau te referi la benzina :D)

10x de urari , mai bag o serie de poze pe seara inclusiv cu "fostu interior" sa vedeti beauty... :twoup:

coming soon!!!

la schimb cu ce.......si eu ma gandesc sa dau e46 meu si sa iau ceva pe benzina mai vechi asa...ma gandeam la 325i.....bine si altele dar asta e pe primu loc....

un nissan 200 sx , 1.8t .... japoneza

mda...cred ca nu se prea compara cu bmw-u nu????

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Depinde la ce te referi , nici o masina nu se compara cu alta .

nu se compara cu bmw-ul cu nissanul la nimic , doar ca erau un pic mai rare si aveau motoarele foarte jmechere dar care se duc repede.

Ca la dotari si comfort bmw este mult peste , dar la sportivitate , acceleratie era superioara japoneza.

Am ales bmw si nu imi pare rau :)Incercam sa avansam cum putem . Putin cate putin, pana ajungem si noi ca astia marii de pe forum la ///M (in 200 ani)

@ciupanezu : In 99% din masinile de varsta asta trebuie bagati ceva bani , acum depinde cati :twoup: . Nui asa mult de bagat .... niste placute de frana , niste ornament uzate , niste niste....

Sau te referi la benzina :twoup: )

Daca vrei sa arate impecabil, ai multi bani de bagat in ea.

Tot felul de nimicuri costisitoare.

credeti ca el nu era constient cand a cumparat un e36??

cred ca mai toti stiu ce inseamna o masina mai veche

:twoup:

veche , veche dar o sa fie tzipla :twoup:

si asa e ea full full , o fac si tzipla ii pun si mufler sa sune grav de tot , si ii pun vreo 3-4 cozi da rechin pa ea si neoane (credeti ca albastre merg??)

niste covorase jmekere , in faruri bag akolo leduri albastre o sa vedeti voi ce o sa iasa ...

lasa codita ca important este motorul . un filtru de aer sport am vazut unele in vitan jemekre rau la 250 mii cred ca imi da vreo 5- 10 cai in plus si ce imi mai da si mufleru vreo 20 ca pun dala scump uite asa sar de 200 ponei :twoup:

nu e vb de rupt, e vorba ca ce ai de gand sa ii faci nu suna prea bine sau nu esti tu instare sa te exprimi cum trebuie

Se vede de la posta ca glumea ... :twoup:

P.S. Super masina! Sa te poarte sanatos ...

P.S.2 Daca nu iti pui si beculete albastre la sprituitoare n-are rost ... :twoup:

Edited by Lt.Powell

nu e vb de rupt, e vorba ca ce ai de gand sa ii faci nu suna prea bine sau nu esti tu instare sa te exprimi cum trebuie

ce se intampla man nu iti plac ledurile albastre :twoup:

stai relax era doar o gluma :twoup:

Dupa o baita !

Foarte smechera masina! Sa te bucuri de ea si cati mai multi km fara probleme si doar cu placere :twoup: Da' cu 5u ce s-a-ntamplat?

Nu sa intamplat nimic cu el .Daca te uiti atent in ultima poza il vezi acolo si inca mai are angelurile de la tine :twoup: .

PS : Fac senzatie seara :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.