Jump to content

Recommended Posts

NU stiu daca a fost cea mai inteligenta miscare dar am ales sa ma lipsesc de extraoptiunea BC. Problema e ca eu am garantie de second hand la masina si imi este frica sa nu o pierd daca nu apare in sistemul lor ca modificarile ulterioare au fost facute in afara servisurilor autorizate., motiv pentru care stau in dubiu daca sa merg la ei pentru revizie si placute fata (25 milioane) sau sa le schimb unde am incredere.

Vorbesti serios? 25 mil placutele fata ? :twoup:

nu, acolo am scris revizie si placute fata.

ca sa fie si mai in detaliu, desi risc sa fiu cat se poate de Off topic:

AB Baneasa - 13 milioane revizia + 13 milioane placutele fata (incluzand manopera)

MHS - 17-18 milioane revizia + 7-8 milioane placutele pe fata

AB Constanta - daca in bord, cand pun contactul, scrie "Oil service" costa 8-9 milioane revizia, daca scrie "inspection" 16 milioane + placute fata 7 milioane.

Maine ma apuc de montat maneta pt BC ... so .... o sa fac poze caci nu am gasit nimic pe forum sa arate sau sa explice procedeul pt cei interesati o sa fac poze dupa cum ziceam si o sa explic fiecare pas poate o sa am pe cineva in dreapta sa imi filmeze asa ar fi mult mai ok! urati`mi bafta! :twoup:

Maine ma apuc de montat maneta pt BC ... so .... o sa fac poze caci nu am gasit nimic pe forum sa arate sau sa explice procedeul pt cei interesati o sa fac poze dupa cum ziceam si o sa explic fiecare pas poate o sa am pe cineva in dreapta sa imi filmeze asa ar fi mult mai ok! urati`mi bafta! :twoup:

Asa sa faci! Si sa deschizi aici un DIY cu poze cu tot ce trebe.

Ohohooo poi stai bre ca eu sunt mai "proaspat" :twoup: Si oricum, in 2006 altele erau preturile :twoup:

Ms, am sa-l citesc ca pare interesant.

Spune-mi si mie ce fel de cheie (daca asta e) este torx. De unde as putea face rost de una?

Parerea mea...

Sa folosesti un asemenea limbaj: "Japca CURATA la Bavaria Brasov!, Ma apuc de dat cu masina peste idioti!" pentru ca au cerut 200 lei pentru un anumit serviciu, e lipsa crasa de civilizatie si intelegere a economiei de piata.

As fi tentat sa inchid topicul si nu inteleg de ce a scapat moderatorilor asta... Dar la o analiza mai atenta, fiecare isi da singur cu firma in cap...

As fi tentat sa inchid topicul si nu inteleg de ce a scapat moderatorilor asta... Dar la o analiza mai atenta, fiecare isi da singur cu firma in cap...

limbajul titlului atrage atentia. continutul sau insa, o canalizeaza in directia corecta :D

Ohohooo poi stai bre ca eu sunt mai "proaspat" :twoup: Si oricum, in 2006 altele erau preturile :D

Ms, am sa-l citesc ca pare interesant.

Spune-mi si mie ce fel de cheie (daca asta e) este torx. De unde as putea face rost de una?

nu e o scuza :twoup:

torxul e inversul imbusului.

cineva nu citeste forumul..... :twoup:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...ic=5888&hl=

Sa MOR daca nu am cautat de mi-a sarit capu de pe umeri nu alta mama masii ... la mine nu merge nu stiu ce dracu are dar mai mult caut pe google :twoup:

sa te pup mersi mult!

Parerea mea...

Sa folosesti un asemenea limbaj: "Japca CURATA la Bavaria Brasov!, Ma apuc de dat cu masina peste idioti!" pentru ca au cerut 200 lei pentru un anumit serviciu, e lipsa crasa de civilizatie si intelegere a economiei de piata.

Romulus ..... sa inteleg ca deranjeaza? Mi-am spus sentimentele ! asa sunt eu mai direct .... ti se pare normal ceea ce am zis mai sus ? sau deranjeaza pe cineva in mod special? daca doresti poti inchide topicul dar astea sunt sentimentele mele pt NESIMTITII din tara asta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.