Jump to content

BMW 318i e46

chriss

Recommended Posts

Am cumparat-o in mai, la 98k km. Am schimbat doar consumabilele pana acum. Este f ingrijita. Interiorul e ca nou. Sunt f incantat de ea. Urmeaza jante (evident, tipa!). Un up-grade la sistemul audio (boxele, ca playerul e luat). Mai spuneti si voi o vorba :twoup:

LE: Am uitat sa zic o vorba si despre dotari: Climatronic, 6 airbag-uri, geamuri electrice, faruri cu reglare electrica, scaune reglabile pe inaltime, volan reglabil, sac ski, cotiera fata+spate, ASC, interior gri. Daca imi mai aduc aminte de ceva, mai adaug.

post-11219-1218566644_thumb.jpg

Edited by chrisatotputernicu

masina e ok , scoatei mufleru ala de la toba sau c o fi el si pune poze cu interioru.

Indoitura aia cam greu, am inteles ka sunt niste scule , un ciocan care il infigi acolo apoi tragi in sus ... sau ceva de genu . Poate te lamureste cineva care stie mai bine ca mine.

In rest o masina frumusica, eu ias pune si folie , ca da bine la culoarea asta

s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

tipa dupa : jante, angel eyes, proiectoare, stopuri si suport cu bmwclub.

ps: te asteptam la intlniri.

Lamureste-ma cu "stopuri si suport cu bmwclub".

Da, poate am sa vin si eu la urmatoarea intalnire (desi n-am mai fost niciodata la ceva de genu asta, unde nu cunosc pe nimeni, si nush ce avem de facut :twoup: )

masina e ok , scoatei mufleru ala de la toba sau c o fi el si pune poze cu interioru.

In rest o masina frumusica, eu ias pune si folie , ca da bine la culoarea asta

Chestia aia la teava de esapament, m-a batut un gand sa o dau jos, dar apoi m-am gandit ca nu e chiar asa urata. Sta f bine acolo, cred ca o pastrez.

O am doar de vreo 3 luni. Vara sunt cheltuieli mari (cu marea, muntele, etc), iar bani care ii am sunt bani care ii fac singur, la cei 21 de ani ai mei. Deci usor usor o sa adaug cate ceva pe ea:

Cauciucuri noi (astea sunt de iarna :twoup: ), jante, folie, boxe mai puternice, angel eyes, poate proiectoare (desi tre sa fac modificari la blocul de lumini).

Am sa revin cu poze cu interiorul.

Stopurile din poza 2 sunt misto! Am mai vz. Dar nici ale mele nu mi se par urate. Cat costa?

Suporti pt numere chiar am nevoie pt ca cel de pe fata e cam crapat iar cel de pe spate nu mai tine bine numarul si cam zdrangane cand inchid portbagajul (desi l-am mai fixat eu).

Stiker`ul e dragutz, dar ma mai gandesc. Unde pot gasi suportii personalizati si stiker (in cazul in care ma hotarasc) si la ce bani?

Edited by chrisatotputernicu

Stiker`ul e dragutz, dar ma mai gandesc. Unde pot gasi suportii personalizati si stiker (in cazul in care ma hotarasc) si la ce bani?

aici.este 20 ron setul.o sa lansez o noua comanda in curand.

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...st&p=484081

L.E:in caz ca vrei si tu un set te rog sa te treci pe lista aia.ms

P.s: ar arata foarte bine niste jante cu buza pe masina ta :twoup: sa o stapanesti sanatos.

Edited by alex_maniacu_91

Vreau sa pun un ban de`o`parte si apoi sa ma apuc de treaba: BC, angel eyes, poate xenon, folie, jante 17" +anvelope si ce mi-o mai veni in minte.

Vreau sa-mi cumpar si o pereche de tweetere sa le pun pe spate pt ca astea din fabrica nu se simt asa cum ar trebui. Dar nu stiu daca unele de 20lei ar face tb buna (alaturi de sistemul oem de boxe).

Pai in usile din spate nu am loc special pt ele. Banuiesc ca tre sa tai. Nu prea m-ash baga. Mai bine le pun pe boxele din spate. Le fixez acolo cumva. Si poate le inlocuiesc si pe cele de pe fata, daca vad ca se aud mult mai bine cele noi.