Jump to content

help!frana de mana

maLaKay

Recommended Posts

Cum de ce ce-i cu tine:) sa il vada lumea ca rupe asfaltul si sa il faca pe fraierul ala de si-a luat 316 la semafoare. De asta masinile din Romania arata cum arata, pentru unii BMW=masina sport, nu conteaza ce model. Si "concursurile" de burn, drift si ce or mai fi mi se par cele mai tampite, nu agreez deloc genul asta de distractie :twoup:

1 la mana ... motorul tau n-o sa poata, au mai incercat si altii cu 1.9D si abia daca reusea sa ia un scart.

2. Burnoutul pe loc se face doar cu piciorul pe frana ... frana de mana nu are nici o legatura, frana de mana are putere prea mica ca sa-ti tina o masina pe loc, in cel mai rau caz daca frana de mana e tot pe rotile din spate o sa reusesti sa le strici.

Stangul pe ambreiaj, calcaiul drept pe frana si apesi puternic ... iar cu varful piciorului drept atingi pedaua de acceleratie care nu are nevoie de cine stie ce forta. Miscarea picioarelor se face brusc, foarte repde salti piciorul de pe ambreiaj si apesi usor cu varful pe gaz ... in tot acest timp calcaiul ramane apasat pe frana. Daca te uiti la toate clipurile cu burn de pe youtube o sa vezi ca toate au becurile de la frana aprinse => burn doar cu frana de picior. Si daca ai autoblocant toata treaba o sa mearga super.

3 la mana, nu te baga la drifturi pe curbe unde e alta mancare de peste ... odata si odata o s-o pierzi si mai mare pacatul de masina. O gogoasa doua intr-o parcare sau ceva mai merge.

imi pare rau..ca nu am o camera calumea de filmat....ca va filmam ce am facut cu 318d a meu de 116cp.....am facut burnout...de a iesit fum pana nu mai puteai sa stai in masina...la cat de urat mirosea de la cauciucuri,iar apoi cerculete... m-am invartit de vreo 7-8ori(ce pot sa zik ,destul de repede)....si sa stiti ca mi-a iesit niste drifturi faorte dragutze in parcarea mare de la metro...o sa icnerk sami cumapr luna asta o camera video profesionala..si o sa fac cateva filmule....zicea cineva mai sus (la mana ... motorul tau n-o sa poata, au mai incercat si altii cu 1.9D si abia daca reusea sa ia un scart.)....ce zici tu ziemens e total incorect....scarturi pe nesatule duce masina..si in prima treapta si in a 2-a...

- al meu fara autoblocant deocamdata. Si sa nu aud comentarii, fiecare face ce vrea cu masina lui, vroiam sa-i schimb gumele cu altele noi.

Si cred ca bmw-uile la vreme aia erau masini sport ... aveau motoare cu mult peste masinile standard din 80-90, si cred ca inca mai sunt. Si cu 1.9D stiu ca incerca cineva de la mine din zona si nu avea nici o putere. Un bun poti sa faci si cu 318 ... dar 1 din 10 incercari din cauza motorului mic.

Edited by ziemenz

...cam bate vantu` la mansarda, huh?

:twoup: :D :D

........

nici nu m-am apucat...sper ca pana pe 15 septembrie sa fiu si io gata...si sa ii dau drumul...si nu o sa imi fac planu pe forum... :twoup:

si chiar daca nu merge ,asta e cine nu risca nu castiga..si nu o sa mor cu regret ca nu am incercat...noi sa fim sanatosi ,sa nu vina rusi peste noi cu razboiu si temperatura globala sa se mentina in constante ,caci deja a ajuns la un plus 0.8grade celsius...la +2 grade , deja e belea...

Edited by POIUYT