Jump to content

E36 ! cate avem printre noi!

Lari

Recommended Posts

benkenobi eu vb de muritorii de rand nu de persoanele cu grade ca tine... Oricum trecand peste asta am vazut acum la tv ca s-a "modificat schimbarea" si cica pana pe 15 inca se mai plateste vechea taxa si maine presimt ca o sa am zi plina :))) apropo stie cineva in bucuresti pentru sectorul 3 unde tre sa ma duc sa o platesc?

pe lucretiu patrascanu langa liceul nichita stanescu.

pentru dl. herman- nu vreau sa intru in polemica , dar stii si tu la fel de bine ca toti ceilalti ca fiecare incearca sa se descurce cumva. daca m-am descurcat la rar in mai putin de o ora si la AFP in 15 min. nu inseamna ca sunt comunist. sau am mentalitatile alea. ca sa-ti raspund la intrebare afla ca am avut pana acum vreo 8 masini printre care si mercedes si ford si nu rapandule. am luat pisica pentru ca imi place modelul. si cu asta am acum trei masini in fata blocului, din care una straina luata de noua si una autohtona luata tot de noua. pisicuta am luat-o degeaba.

scuze pentru off topic.

sigur la lucretiu patrascanu? ca unii zic ca pe campia libertatii.. altii pe mosilor si deja sunt ametit? tu esti din sectorul 3 si ai platit-o la patrascanu sau vb din auzite?

• Replies 786
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

benkenobi eu vb de muritorii de rand nu de persoanele cu grade ca tine... Oricum trecand peste asta am vazut acum la tv ca s-a "modificat schimbarea" si cica pana pe 15 inca se mai plateste vechea taxa si maine presimt ca o sa am zi plina :))) apropo stie cineva in bucuresti pentru sectorul 3 unde tre sa ma duc sa o platesc?

pe lucretiu patrascanu langa liceul nichita stanescu.

pentru dl. herman- nu vreau sa intru in polemica , dar stii si tu la fel de bine ca toti ceilalti ca fiecare incearca sa se descurce cumva. daca m-am descurcat la rar in mai putin de o ora si la AFP in 15 min. nu inseamna ca sunt comunist. sau am mentalitatile alea. ca sa-ti raspund la intrebare afla ca am avut pana acum vreo 8 masini printre care si mercedes si ford si nu rapandule. am luat pisica pentru ca imi place modelul. si cu asta am acum trei masini in fata blocului, din care una straina luata de noua si una autohtona luata tot de noua. pisicuta am luat-o degeaba.

scuze pentru off topic.

sigur la lucretiu patrascanu? ca unii zic ca pe campia libertatii.. altii pe mosilor si deja sunt ametit? tu esti din sectorul 3 si ai platit-o la patrascanu sau vb din auzite?

maine dimineata suna si tu la 021.3146222, 0213145270 si intreaba unde trebuie platita. programul lor incepe la ora 8:30. bafta multa.

salut! eu mi-am luat saptamana trecuta un BMW 318tds din 11/1996, motor de 1665cmc... am dat 2500 euro pe el iar taxa de poluare ma costa 870euro... iar dupa 3 zile au anuntat k se tripleaza taxa... am sunat pt programare la rar si am reusit sa ma programez pe 7 ianuarie 2009 la slobozia... ce acte imi trebuiesc cand ma duc sa fac autentificarea??? masina e adusa din belgia si are numerele valabile (adica sunt numerele ei bune din belgia, nu sunt numere de export) iar asigurarea expira la sfarsitul anului... ce pot face in conditiile aste dak nu pot sa platesc taxa de poluare??? aaaaaaaaaa si inca ceva... in certificatul de conformitate al masinii sunt trecute jante model 6JX15/ET 42 cu cauciucuri 185/65/R15 iar eu am pe masina jante pe 16" si cauciucuri 205/55/R16 si mai am si folie pe geamurile de la usile din spate... o sa am probleme la rar??? trebuie sa le schimb??? astept un raspuns pt ca sunt cam dezorientat

mie de folie nu mi-a spus nimic, tot pe geamurile spate am si eu, si de roti, daca le ai pe stalpul de la sofer pe eticheta trecute dimensiunile el trebuie sa ti le treaca in carte. eu cand m-am dus la RAR pe fata aveam 185/65/15 si pe spate 195/65/15, dar s-a uitat numai pe fata la ele. culmea tocmai pe alea pe 195/65/15 nu le-a trecut in carte in rest a trecut de toate 185, 205, 225. si certificatul de radiere o sa-ti trebuiasca si la inmatriculare, te intoarce daca nu, am intalnit eu ieri cazuri asemanatoare.

Si la mine e o chestie ciudata cu dimensiunile. Pe stalpul masinii am 205/60 R15, 225/55 R15 si 225/50 ZR16 - pentru vara, iar pt iarna 185/65 R15 si 205/60 R15 - pentru iarna... dar in talon am 205/60 R15 si 225/55 R17 ... de unde R 17??... si de ce nu dimensiunile de pe stalp??????????

Hop si eu cu pisica mea rosie! Abia adusa si inscrisa.Geamuri electrice, oglinzi electrice, trapa electrica, dubluclimatronic, 2 air-bag, volan piele sport, proiectoare, centralizata, abs, si cam atat cred.

din cate am vazut eu, pe stalp sunt 3 categorii.

205/60/R15 91H

225/55/R15 92V

225.50/ZR16

185/65/R15 88T/H

205/60/R15 91Q

185/65/R15 88Q/T/HM+S

215/45/ZR17

235/40/ZR17

care din ele sunt pentru masina mea? sau toate? ca nu inteleg...

Degeaba aveti anumite dimensiuni pe eticheta daca nu le aveti in talon.

Mie a vrut unul sa-mi ia talonul la E30 pt ca aveam 205/50/15 (era pe eticheta, i-am si aratat dar a zis ca nu-l intereseaz), dar in talon aveam 195/55/15.

Dimensiunile maxime care se pot omologa la E36 sunt din cate stiu eu cele care le are M3-ul. (le-am scris mai sus)

Degeaba aveti anumite dimensiuni pe eticheta daca nu le aveti in talon.

Mie a vrut unul sa-mi ia talonul la E30 pt ca aveam 205/50/15 (era pe eticheta, i-am si aratat dar a zis ca nu-l intereseaz), dar in talon aveam 195/55/15.

Dimensiunile maxime care se pot omologa la E36 sunt din cate stiu eu cele care le are M3-ul. (le-am scris mai sus)

Iti dai seama ca la RAR o sa le rog pe doamnele alea sa transcrie tot din brief, si acuma masina are 225/50 r16 si asa o venit din germania...referitor la politai te miri pt ce iti ia talonul. Bafta!!! :)

Eu cand mi-am facut RAR-ul aveam pe 17' si nu le am trecute in talon (am inpins ceva k nu ai cum altfel in tara asta). Defapt nu am avut niciodata cauciucuri k si cele din talon (185/65/15), pt iarna de 195, si pt primavara toamna de 205. Iar cele pe 17 sunt de 215 pe fata si 225 pe spate. Tre sa merg la BMW sa-mi dea toate tipurile de jante si cauciucuri care se pot pune pe masina sa le trec in talon.

Mandra mea pisicutza! :) 316i - 03.1994 adusa recent din Austria, trapa, geamuri, oglinzi electrice, ABS, SRS airbag, central la cheie.

I-am mai pus de cand am luat-o(o luna) un cd player pioneer(nu avea deloc), niste boxe xony xplod in locul celor stock in fata, urmeaza sa pun si in spate o pereche de panasonic ovale, dar trebuie sa ma hotarasc unde le pun -> trebuie facut loc. Trebuie sa rezolv un rulment in stanga spate(l-am cumparat, si stau cu el in torpedou de o saptamana - nu am avut timp sa il schimb) si ar trebui schimbate si filtrele si uleiurile ca sa fie totul ok. Apot vreau sa-mi pun xenoane, pe faza scurta macar -> nu prea imi place cum vede pisicutza cu ochisorii ei galbeni si obositi :), am mai gasit pe un site si niste ceasuri din alea cu plasma(la 200 RON) care arata binisor, ar mai fi si alte modificari/imbunatatiri de adus(o maneta semnalizator cu OBC, jante,...) dar alea pe parcurs, ca poate va plictisiti acum sa cititi atat! Oricum am scris cam mult :)

Am uitat sa mentionez - am cumparat-o din Romania - mai exact din Arad cu 2100 EUR. Numai ce am terminat si cu RAR-ul, vineri am platit si taxa -> EURO 2 :) 975 RON, urmeaza numerele negre

Scuzati faptul ca e cam murdara masina dar pozele sunt cele din anuntul de vanzare, nu am apucat sa ii fac si eu altele.

post-18360-1229285634_thumb.jpg

post-18360-1229285640_thumb.jpg

post-18360-1229285646_thumb.jpg

Exact! doar 2 boxe am in fata la picioare, eu nici nu le-am vazut pe alea acolo si am crezut ca nu am deloc :) si mi-am cumparat un set de sony xplod rotunde de 13 cm, si un set de panasonic ovale de(16-23 cm) si cdplayerul. Ma tot gandeam unde sa dau gauri, sa pun boxele :) Ca norocul cand mi-a montat varu-meu cdplayerul, a observat niste fire de boxe acolo si asa le-am descoperit pe cele de la picioare :)) si sa vezi noroc, sony ce le cumparasem erau de exact aceeasi dimensiune ca alea stock :) asa ca acum trebuie sa mai dau gauri doar pentru cele din spate, si cred ca o sa dau in usi, pentru ca e plastic, in timp ce in partea din spate acolo sub luneta e si ceva tabla si e mai dificil de facut loc. Oricum nu imi trebuie mie discoteca pe roti, doar sa se auda clar, nu neaparat foarte tare! ;)