Jump to content

E36 ! cate avem printre noi!

Lari

Recommended Posts

• Replies 786
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am o intrebare la voi. Merge cumva toba (finala, cea de dupa catalizator) de pe e36 cu motor de 1.6 pe un model cu motor de 2 l ? Multumesc.

Cand am cumparat masina , avea toba finala noua . Pe ea inca mai era eticheta , si-mi aduc aminte sigur ca specifica 318 , 320, 325 . Acum , tot ce este posibil . Salutari !

@ct-xx-cda, poti sa spui citi km a avut cind ai luat-o si cit ai dat pe ea in Germania? Initial am vrut si eu cu cutie automata, dar consumul dat de ei pentru oras la in jur de 14 l/100 km m-a cam speriat putin.

Bineinteles am luat-o din germania cu 292.000 km reali acum are 305.000 si vreau sa spun ca matorul este super ok si asta datorita cutiei automate ca menajeaza motorul nu-l urca in turatii si nici nu-l bruscheaza. Pe masina am dat 4000 de coco iar cu drum si cu inmatriculare m-a ajuns undeva la 6000.

numai taxa a fost 1300. cu consumul m-am obisnuit, nu am stat sa-i fac un consum, dar daca mergi usor cu ea si nu te dai la ea consuma ok in orash, dar ce pot sa-ti zic este faptul urmator : confortul pe care il ai in orash cand esti la volan in trafic, stai relaxat pe scaun fara nici o grija in a schimba viteze in aglomeratie, mereu raspunde prompt cand calci accelelratia indiferent in ce situatie te-ai afla, la urma urmei merita diferenta de consum , daca exista cu adevarat intre o manuala si o automata.

Ma-m obisnuit cu ea si cand ma urc in ea nu ma gandesc la consum, ideea e urmatoarea: cine isi ia bmw nu cred ca pune consumul pe primul plan, altfel ti-ai lua tico <_<

Multa bafta !!!

Ma-m obisnuit cu ea si cand ma urc in ea nu ma gandesc la consum, ideea e urmatoarea: cine isi ia bmw nu cred ca pune consumul pe primul plan, altfel ti-ai lua tico <_<

Ai dreptate, de cutia automata te bucuri cel mai mult in oras si in blocajele de trafic, mult mai practic sa apesi doar acceleratia si frina in stop and go decit sa o chinui cu a 1-a si a 2-a, ambreiaj omorit si frina. Oricum frumoasa masina, iar paketul M schimba destul de mult aspectul. A fost putin cam scumputa, dar si eu am stat vreo 3 luni in cautari pina am gasit un 320 touring cu paket M si intr-o stare buna.

Bafta!

Am o intrebare la voi. Merge cumva toba (finala, cea de dupa catalizator) de pe e36 cu motor de 1.6 pe un model cu motor de 2 l ? Multumesc.

Cand am cumparat masina , avea toba finala noua . Pe ea inca mai era eticheta , si-mi aduc aminte sigur ca specifica 318 , 320, 325 . Acum , tot ce este posibil . Salutari !

Sigur nu se potrivesc intre ele.

316/318 au o intrare si o iesire.

320 are o iesire, dar nu stiu cate intrari are.. posibil 2 pt ca are 6 cilndrii.

325 are 2 intrari si 2 iesiri.

salutari

daca tot sa deschis aici cu e36 vreau sa ma laud shi eu cu caruta mea

am vandut saptele si mi-am luat motan dar cu ce motor am vrut eu

adica 1.8 is

mama saturat de e32 l-am avut 3 ani a fost o mashina superba dar am vrut o schimbare

asa ca

am luat motanu

acum mashina este cam harb dar are planuri mari bani sa fie

are 261 de mii si o iubesc

Va salut .sunt si eu fericitul posesor de BMW model e36 320i din 97'' dupa care am fost personal in De anul trecut prin august .Este masina care ma multumeste din toate punctele de vedere si care ma convins ca este , The Ultimat Driving Machine. <_<

f frumoasa, culoarea, motorul, aspectul

punei doar niste jante, fie ele si de serie

in sfarsit gata,am masina cameleon sunt realizat <_<.glumeam asta e o pasiune pentru mine de fapt masina asta,cred ca numai un nebun ar mai baga 7000 eur intr-o masina din 94". oricum a iesit asa cum mi-am dorit cel putin sufleteste sunt supermultumit. ajut si sustin pe orice posesor de bmw care vrea sa " resusciteze" o batrana ca a mea.

post-15075-1234163031_thumb.jpg

post-15075-1234163082_thumb.jpg

post-15075-1234163241_thumb.jpg

in sfarsit gata,am masina cameleon sunt realizat <_<.glumeam asta e o pasiune pentru mine de fapt masina asta,cred ca numai un nebun ar mai baga 7000 eur intr-o masina din 94". oricum a iesit asa cum mi-am dorit cel putin sufleteste sunt supermultumit. ajut si sustin pe orice posesor de bmw care vrea sa " resusciteze" o batrana ca a mea.

a iesit foarte bine.nu i-ai mai pus motorul de M3?

Edited by alex_maniacu_91

draguta masina, dar poti sa imi zici si mie in ce ai bagat 7000E ?

.... am mai pus cateva

draguta masina, dar poti sa imi zici si mie in ce ai bagat 7000E ?

daca te uiti in pagina 2 sau 3 o sa vezi cum arata maisna acum un an canda am cumparat-o

cateva exemple

vopsea schilberaus- cameleon 3 litri cu lac intaritor si baza fix 1400eur comanda germania

jante m3 noi 18" nu replici originale de la bavaria am factura 1600 eur

bloc cu pistoane forjate pregatit ptr montat compressor 1800eur nou nout di germania pe comanda etc.

nu stau sa scriu acum toate detaliile

in sfarsit gata,am masina cameleon sunt realizat :).glumeam asta e o pasiune pentru mine de fapt masina asta,cred ca numai un nebun ar mai baga 7000 eur intr-o masina din 94". oricum a iesit asa cum mi-am dorit cel putin sufleteste sunt supermultumit. ajut si sustin pe orice posesor de bmw care vrea sa " resusciteze" o batrana ca a mea.

a iesit foarte bine.nu i-ai mai pus motorul de M3?

am pus motoru de m dar loveste cutia de caroserie si trebuie decupata. nu vreau sa fac modificari la structura masini,am un 1.8is acum si vreau sa ii pun compressor dar astept sa se regenereze bugetu.

post-15075-1234163757_thumb.jpg

post-15075-1234163782_thumb.jpg

post-15075-1234163803_thumb.jpg

n-am vazut pe pagina anterioara, scuze.

nici o problema nu e cu suparare si inca ceva manopera a fost 0 ptr ca am facut-o eu mai putin vopsitulla care m-a ajutat un prieten cu care lucrez in timpul liber.

apropo fac tot ce vreti voi la bmw ce tine de electronica si electromecanica si la caroserie am pe altcineva.

singura problema e ca trebuie sa veniti in prahova.

si eu am aceasi problema dar cu geamul din stanga!daca reusesti sa rezolvi ceva macar poate sa deasfaci portiera da si tu te rog niste indicatii sau ceva de genul asta (poze ,scheme,etc.)ca as vrea sa il desfac dar mie frica sa nu tremure dupa aia fata de la portiera sau cine stie ce belea sa fac!oricine are informatii va rog puneti le pe topic

Cel mai bine scoti fata la usa, si te uiti exact ce se intampla acolo.

Ulei poti sa folosesti Mobil sau Castrol, 10w-40.

da mi si mie niste informatii cum se scoate fata de la portiera!~am un e 36 compact din 94!te rog!pa

Fata iese usor, are un singur surub pozitia 11 in poza,acolo unde ai butonul de reglaj oglinzi,in rest doar cleme,iese usor.Si la mine face geamul la fel,am dat jos si era o clema rupta care tine geamul,si chederul spate pe care urca/coboara geamul lipsea,nu stiu de ce nu era cazut in portiera.Am compact din 94.

si eu am avut aceasi pb, dar am suportat-o ca nu aveam drum la mecanic, pana cand am fost la un test de frana si ala care a testat franele a vrut sa deshida geamul neaparat, si a puscat de tot , de nu se mai inchidea deloc geamul. Erau clemele, mecanicu mia zis ca la pisici se strica destul de repede, coasta 100 si ceva de mi lei vechi clemele, eu zic ca mai bine te duci acum cu ea sa nu patesti ca mine ca crape cine stie pe undeva

Problema cu geamurile de E36 care se inclina, s-a discutat in multe topicuri!

Geamurile se pot inclina din mai multe motive:

1.Chedere uzate (nu mai au plusul pe interior, si atunci geamul aluneca pe cauciuc, care logic, il infraneaza) sau murdare.

2.Bratele macaralei sunt dintr-un metal moale, si in timp se indoaie.

3.De vina poate fi si usa, bucata de metal pe care se prinde macaraua, e deasemenea moale si se poate indoi si ea, daca este fortat geamul sa se ridice.

4.Exista un surub de reglaj, care e posibil sa se fi slabit (daca s-a slabit, e indicat sa se verifice toate suruburile in care sta prinsa macaraua).

5.Cele 2 sine prinse de geam, pe care aluneca macaraua prin intermediul unor cleme de plastic, pot fi dezlipite.

6.Clemele de plastic care aluneca pe sina lipita de geam, pot avea probleme (sunt rupte, sparte, a sarit siguranta...)

7.Daca usa a fost lovita (accident), indicat ar fi sa fie schimbata.

Ma opresc aici, pentru ca astea sunt cele mai intalnite probleme la inclinarea geamurilor.

Bineinteles, ca exista si alte motive de inclinare a geamurilor.

Acum, pentru cine este interesat niste preturi la Automobile Bavaria:

-chederul ala mare, pe care aluneca geamul costa aprox. 130 RON/buc

-chederul mic, care este in usa costa aprox. 30-40 RON/buc

-clemele de plastic, alea albe care aluneca pe sina, costa aprox. 32 RON/4buc.

-suruburile in care se prinde macaraua, nu cred ca costa mai mult de 1 RON/buc

-mai sunt 2 chedere, unul in exteriorul usii (ala care sterge geamul de apa cand ploua!!!) si unul in interior (care are 4 cleme in care se prinde fata de usa), care la fel costa putin

Am facut eu un topic prin toamna, in care am afisat niste preturi de la Bavaria, pentru mai multe chedere si plastice.

Scuze de <_<

nici o problema nu e cu suparare si inca ceva manopera a fost 0 ptr ca am facut-o eu mai putin vopsitulla care m-a ajutat un prieten cu care lucrez in timpul liber.

apropo fac tot ce vreti voi la bmw ce tine de electronica si electromecanica si la caroserie am pe altcineva.

Poti sa ma ajuti si pe mine, sa imi montezi clima pe masina? 318is coupe. sau poate sti pe cineva care se pricepe daca nu te pricepi tu.

Poti sa ma ajuti si pe mine, sa imi montezi clima pe masina? 318is coupe. sau poate sti pe cineva care se pricepe daca nu te pricepi tu.

climatronicu de pe ce masina e ? ce model de bmw si ce motorizare a avut. si pe urma stam de vb