Jump to content

E36 ! cate avem printre noi!

Lari

Recommended Posts

• Replies 786
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

frumoasa alex.....as fi vrut si io sa fie neagra a mea....da am preferat sa o iau asa....pt ca urma sa fie vanduta unui cocalar....si am zis sa o tin inca in functiune :bashwall:

ms mult de complimente... zici ca trebuia sa o cumpere un cocalar? <_<) cu freza de strutz? :))

acum careva care nu stie despre ce e vorba in topic s-ar putea sa creada ca e vorba de prietena, ca ea tot in negru e din cate vad eu <_<

frumoaase oricum ambele masini

:)))))))) asai asai :bashwall:)))) ms mult de complimente inca odata :unsure:)))) sunteti tari :blink:))

da alex <_< parca il simteam ca are cd-uri cu manele la el...si permis luat pe oua.....se vedea pe fatza lui....nu era de el masina :)

vai shiamar !!! si pe deasupra si manelar ! ... sa-si cumpere audi !!! ca asa se zvoneste prin occident ... ca s-or mutat figurile din BMW in AUDI :bashwall: asa ca sa-si cumpere TT-u ... sashis de golf cu exterior de beettle :unsure:

salutare....sunt nou pe aici....si am si io un BMW 320 CABRIO....il am de vreo 4 luni...sunt cateva poze aici :) app in imaginea 21 stie cineva ce se afla e in fata motorului pe partea cu pasageru lipseste o curea si nush de la ce e...sa imi spuna cineva sa stiu ce cumpar <_<

Frumusel cabrio, il strica doar rinichii luciosi, maciulia schimbatorului, ornamentele lucioase de linga schimbator si cu cd-playerul. In rest e ok.

"Rinichii" sint nårile sau grila de la radiator, aia dintre faruri <_<. Ca sa fiu mai exact, m-am referit doar la striatsiile verticale (ca sint lucioase), nu si la conturul lor. Conturul e ok, e normal, stock, doar interiorul nårilor il gasesc nasol. Daca schimbi maciulia de la schimbator sa-ti iei una normala, sa nu pui din aia de pachet ///M, ca nu ai pachet ///M la masina, si nici sa nu cumva sa pui maciulie cu 6 trepte pe ea.

Sa-l stapinesti sanatos si sa pui poze cu el cind nu mai are atita bling-bling pe el :). Adu-l la o stare stock si ai doar grija sa nu-ti faca ham-ham pe la rotsi pe drumuri nasole si e totul mai mult decit ok .

Edited by Smudo

Cu placere <_<, da' tot mai gasii ceva de måcånit: mânerul de la frina de mina, daca tot te apuci sa scoti de pe ea ce nu e stock, nu-l ierta nici pe ala, vezi poate ai noroc si gasesti unul stock imbracat in piele, cred ca ar arata mult mai bine.

zimi te rog de angel ayes .. sunt ccfl ? le-o avut montate ? sau leai motat tu ? luna viitoare imi pun si eu niste ccfl-uri dar nush inca de care si de la cine . :) ms

poi io asa am luat masina....daca era iti spuneam cu cea mai mare placere. si nush daca sunt ccfl....daca scrie undeva si imi zici unde sa ma uit iti zic ce sunt <_<

sunt ccfl alex.....neon......foarte puternice <_<

alea-s meserie ! ... alea le vezi si ziua :bashwall: asta ii toata ideea angel eyesurilor ... sa ai niste pozitii super tari , pe care sa le folosesti ziua... ca noaptea oricum nu se vad din cauza fazei lungi :)