Jump to content

E36 ! cate avem printre noi!

Lari

Recommended Posts

• Replies 786
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da, acu' vazui si eu emblema aia, nu arata chiar bine. 2 propuneri:

- deschide un topic la Mica Publicitate unde sa cauti o emblema, sau uita-te la topicurile actuale ca sint vreo citeva E36 la dezmembrat, poate gasesti asa una si nu dai prea mult pe ea.

- deschide alt topic la "Masina mea" unde sa pui pozele actuale si eventual si cu modificari pe care le faci, ca sa nu umplem topicul asta cu discutii prea multe doar despre 2 masini.

Pun si eu pisicuta mea. E din 93, 1.6 m40 100cp. Vreau sa mai fac una alta la ea dar sunt foarte mandru de ea si cum arata acuma <_<

Vreau sa imi pun faruri de ceata in fata, dar am vazut ca nu are trase cablurile pentru ele in masca. Cat de complicat ar fi sa fac chestia asta?

post-22702-1238862089_thumb.jpg post-22702-1238862089_thumb.jpg post-22702-1238862075_thumb.jpg post-22702-1238862058_thumb.jpg post-22702-1238862044_thumb.jpg

post-22702-1238862101_thumb.jpg

Vad ca ai butonul pentru ceata pe spate. Iti trebuie unul asemanator, dar cu doua, unul spate, unul fata. Il legi la aceeasi sursa de + ca si cel de pe spate, apoi duci firul care iese intr-un releu, la care legi proiectoarele.

Daca nu le ai cu surubelnita, mai bine mergi la cineva, sa nu faci un scurt si sa dai foc la ceva.

e ceas..s-au facut si fara turometru, in locul acestuia fiind un ceas.

my bad <_< merci ca m-ai luminat. Chiar nu m-am gandit la posibilitatea asta, desi neavand ceas analogic pe consola centrala in mod sigur trebuiau sa il puna undeva. In fiecare zi aflu ceva nou despre modelele BMW.

Pun si eu pisicuta mea.

Schimba si tu maciulia aia de la schimbator ca seamana cu un ou de Paste. Pune una originala daca gasesti.

Mda, am uitat sa mentionez de ea <_<. Am fost cu masina la test de frana si a rupt ala maciuca originala cand a dat in R. Am cautat pe la niste dezmembrari si inca nu am gasit si mi-am luat unu din auchan pana gasesc unu original

SALUT

Am si eu un pisic ( 320 i - vanos) luat de curand.

Cu acte cu tot pana acum am ajuns la aprox 3200 eur - dar mai am de bagat.

Daca ar fi sa te cataloghez , ai fi la categoria " asa da " . Pot sa te intreb de ce vinzi jantele sau mi s-a parut mie ca le ai la vanzare ? <_<

vin si eu cu o completare la aceasta rubrica cu un exemplar 320i vanos(206S3), din 01/95, 174000km luat anul trecut pe la sfarsitul lui august. Cu toate cheltuielile (revizii si acte) am ajuns la vreo 5000E. Din pacate nu m-am nimerit cu camera la masina asa ca pozele sunt facute cu mobilul si nu au cine stie ce calitate. <_<

post-12476-1239059017_thumb.jpg

post-12476-1239059039_thumb.jpg

post-12476-1239059179_thumb.jpg

post-12476-1239059190_thumb.jpg

post-12476-1239059198_thumb.jpg

post-12476-1239059208_thumb.jpg

post-12476-1239059222_thumb.jpg

SALUT

Am si eu un pisic ( 320 i - vanos) luat de curand.

Cu acte cu tot pana acum am ajuns la aprox 3200 eur - dar mai am de bagat.

Daca ar fi sa te cataloghez , ai fi la categoria " asa da " . Pot sa te intreb de ce vinzi jantele sau mi s-a parut mie ca le ai la vanzare ? <_<

vreau neaparat jante pe 17, am 4 perechi de slicuri pe 17, pe care vreau sa le folosesc..

Frumoasa masina, s-o rulez sanatos si fara probleme.

Schimba nuca si husa la schimbator :)

Referitor la husa de la schimbator..ea este in cele mai bune conditii numai ca in poze apare o carpa cu silicon aruncata in zona schimbatorului. Sunt in cautare de o nuca in stare buna originala, desi cand am luat masina din Germania..am gasit chitul de la asta montata in buzunarele de la usi semn ca o luase de curand. Mai are un avantaj... ca este rece vara cand schimbi vitezele. <_<

Edited by Emiliannec