Jump to content

E36 ! cate avem printre noi!

Lari

Recommended Posts

bai da ce tarei poza a 3-a .... tu mergi la r.a.r cu un coupe frumos... si ieftin... altii merg cu maseratti-uri <_<) aia da comparatie :)

oricum... frumoasa rau masina ... probabil te vor omora suspensiile alea sport... dar nah... te obisnuiesti :bashwall: ai grija de ea!

merci pt aprecieri ! nu e la rar poza, e la mine la servici (garaj)... dracia aia scumpa e a boss-ului meu, nu i-a mai placut 350Z...

• Replies 786
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

salutare tuturor !

sa va arat si voua jucaria mea... o am de prin iarna dar a hibernat la mine la munca in garaj, am scos-o zilele aste la aer

ca tot am avut un pic de timp liber si i-am "tras" si 2-3 poze...nu prea merg cu ea ca e foarte joasa...

e un 320 din 95, madeiraviolet metalic, inmatriculat la noi in iarna asta... am cumparat-o pt sufletul meu, nu liniute sau alte manifestari de genul asta...

tot zilele astea a venit si o bara spate de M , trebuie doar vopsita...

sper sa va placa !

.

.

.nu stiu de ce unele poze sunt alungite...

Foarte frumoasa si joasa.

Cand ai zis ca unele poze sunt alungite, te-ai referit la poza a 2-a? Aia mi se pare mie cam ciudata.

Guest mar33
Foarte misto arata masina. Si eu am spoilere in culoarea masinii, inele cromate in bord, pleoape de alea finute, mai trebuie sa-i pui si tu obc mare. Eu am avut ceas analogic si l-am scos si am pus obc.Arata bine acum.Bravo..ai grija de ea si fara evenimente!

poze proaspete.... <_<

una dintre cele mai frumoase pisici de pe forum, pana acum. sa ai parte de ea.

E a ta? ti-ai luat alta:-o....fain oricum...doar ca nu prea te prinde galbenu...tie iti sta mai bine in rosu sau argintiu;))Bafta

poze proaspete.... <_<

una dintre cele mai frumoase pisici de pe forum, pana acum. sa ai parte de ea.

E a ta? ti-ai luat alta:-o....fain oricum...doar ca nu prea te prinde galbenu...tie iti sta mai bine in rosu sau argintiu;))Bafta

Nu e a mea, am zis ca o apreciere ptr. masina colegului nostru de forum. Eu raman la coupe si touring, berlina nu e de mine.

Buna ziua dragii mei si bine v-am gasit :) Eu sunt nou pe aici si vreau sa ma prezint. De curand sunt si eu un fericit proprietar al unui bmw 316i, e36 din 1993. Sunt foarte multumit de ea si sunt bucuros ca am descoperit acest site. Am trecut in revista comenturile precedente si vreau sa spun k nu ascult manele in mashina la maxim nu fac figuri in trafic cu ea si nu imi bat joc de mashina <_< Momentan sunt trist ca a expirat asigurarea dar am sa o fac cat de curand si am mici probleme la motor da le voi rezolva. Oricum sunt bucuros k am intalnit acest site si sa vad ca sunt foarte multi admiratori ai acestor marci , o intreaga comunitate. Sunt onorat sa fac si eu parte din aceasta comunitate. Va salut cu respect.

Poze poze poze :bashwall: punem si poze... da poze cu mashina cum e ea .. adica asa cum am luato.. k inca nu iam facut nici o modificare majora dintre cele care vreu sa le fac. :unsure: Bine nu voi face modificari majore la exterior.. doar un mic polish.. si umpik de retushare la vopsea..<_< posibi faruri, stopuri, si proiectoare negre. Acestea sunt poze facute dupa ce am luat-o :) da am sa mai fac poze cu ea si am sa le upodez. Sper k se vor uploda si k nu am gresit eu ceva. ok.. astept pareri :blink:

post-26795-1244567846_thumb.jpg

post-26795-1244567900_thumb.jpg

post-26795-1244568019_thumb.jpg

post-26795-1244568073_thumb.jpg

post-26795-1244568122_thumb.jpg

post-26795-1244568147_thumb.jpg

post-26795-1244568175_thumb.jpg

• 5 months later...

salut din nou la toata lumea :) . Acum cateva luni m-am facut si eu prezent cu masinuta mea...un e36 negru frumusel, ingrijit, clasic.

Toata lumea ma sfatuit sa o mentin cat mai clasica si sa am grija de ea.

Pt cei care nu mai tin minte masina sau cei care nu o stiu este un 320 din 93' sedan , negru diamant facut pe comanda cu scaune recaro incalzite, trapa electrica oglinzi, clima , airbag sofer si cam atat... restu ce e standard nu are rost sa le insir.

Iata ca dupa cateva luni , i-am adus mici modificari nu prea semnificative, si as vrea sa ma "laud" (glumesc) cu ele...

Desigur masina a ramas clasica si ma mandresc cu ea, schimbarile aduse la ea :

Suspensie FK arcuri + telescoape (masina este mai joasa dar si foarte stabila, si o linie de invidiat:X )

Xenon faza scurta si lunga, 6000k (s-au ieftinit :lol: si merita investitia )

Si desigur specific BMW angel eyes..

Geamuri electrice fata(masina de fabrica nu a avut)

+ completari sau schimbate plastice sau "chesti" nesemnificative

Urmeaza si cateva poze.

P.S.

Ptr cei interesati ptr piese PM me. pot sa va ajut :)

post-15828-1258433181_thumb.jpg

post-15828-1258433200_thumb.jpg

post-15828-1258433211_thumb.jpg

@alex.talian S-o stapanesti sanatos, sunt f bune schimbarile, probabil o sa le fac si eu.

@all Am mers de curand cu un golf 5 si spre deosebire de e36 (la suspensie) se simte mult mai confortabil, iar gropile se simt mult mai putin.

Nu vreau sa fac nici o comparatie, dar daca ii schimb toata suspensia la e36, pot ajunge la acelasi confort? (am stock acum, nu cred ca a fost schimbata vreodata)

Buna ziua dragii mei si bine v-am gasit :) Eu sunt nou pe aici si vreau sa ma prezint. De curand sunt si eu un fericit proprietar al unui bmw 316i, e36 din 1993. Sunt foarte multumit de ea si sunt bucuros ca am descoperit acest site. Am trecut in revista comenturile precedente si vreau sa spun k nu ascult manele in mashina la maxim nu fac figuri in trafic cu ea si nu imi bat joc de mashina :lol: Momentan sunt trist ca a expirat asigurarea dar am sa o fac cat de curand si am mici probleme la motor da le voi rezolva. Oricum sunt bucuros k am intalnit acest site si sa vad ca sunt foarte multi admiratori ai acestor marci , o intreaga comunitate. Sunt onorat sa fac si eu parte din aceasta comunitate. Va salut cu respect.

bine ai venit (inca unu din hunedoara) :)

@all Am mers de curand cu un golf 5 si spre deosebire de e36 (la suspensie) se simte mult mai confortabil, iar gropile se simt mult mai putin.

Nu vreau sa fac nici o comparatie, dar daca ii schimb toata suspensia la e36, pot ajunge la acelasi confort? (am stock acum, nu cred ca a fost schimbata vreodata)

nu stie nimeni? careva sa-si fi schimbat de curand suspensiile cu unele noi, de generatie noua.

nu stie nimeni? careva sa-si fi schimbat de curand suspensiile cu unele noi, de generatie noua.

WW are altfel distribuita greutatea pe punti si distanta intre punti mai mica decat la BMW si din acest motiv sta diferit pe sosea.

Am facut eu asta acum un an .Masina adusa din Germania avea suspensie ac-schniter pe care am inlocuit-o cu una noua normala.Eu sint satisfacut de rezultat, consider ca suspensia noua asigura un bun compromis intre confort si sportivitate.E vorba de un 318is coupe. Urmeaza sa fac saptamina viitoare acelasi lucru cu noua achizitie 325 coupe.