Jump to content

accident DN1 Busteni

LoLa

Recommended Posts

Persoana care a venit din Bucuresti, cu C&I (minibus) a vazut masini rasturnate...

Intr-adevar acolo se circula bara la bara, poate vreunul s-a plictisit si a incercat vreo depasire.

De obicei, cand vin din Bucuresti, in Poiana Tapului, imediat dupa trecerea de pietoni de langa biserica, fac "randunica pe dreapta" si intru pe Zamora, de acolo nu maai sunt decat hartoape, fara aglomeratie.

pai si accidentu` unde-i? :twoup:

nu e destul de commercial pentru stirile de la ora 5, e doar o mica drama de provincie...

daca vrei lucruri satisfacator de sangeroase, cauta in topicurile altor useri :twoup:

DN1 in dreptul localitatilor Busteni si Azuga e chiar o mare porcarie, dar mai ales in dreptul Bustenilor

Edited by LoLa

vai vai ce drumuri in tara asta, la noi se moare ca la razboi pe drumurile patriei ........................ :twoup:

Si mai si platim pentru asta ...

cum era ? "aici sunt banii dumneavoastra" ?!

domn' basescu sa traiasca ca-i capu la tara noastra

vai vai ce drumuri in tara asta, la noi se moare ca la razboi pe drumurile patriei ........................ :twoup:

Si mai si platim pentru asta ...

cum era ? "aici sunt banii dumneavoastra" ?!

domn' basescu sa traiasca ca-i capu la tara noastra

iar mananci cuvinte :twoup:

Cam are dreptate @bill. :twoup:

Ia aduceti-va aminte ( cei care stateati la volan atunci, nu in spate ) cum erau drumurile inainte de se apuca Basescu de programul "Aici sunt banii dumneavoastra"!

Imi amintesc ca un drum Constanta Bucuresti era extrem de dificil din cauza gropilor. Doar intr-un slalom o tineam. Vitezele de peste 120-130 erau sinucidere curata, instantaneu te trezeai cu un ditamai santul in fata. In cel mai bun caz faceai doar suspensia praf.

Si-mi mai aduc aminte ca in multe zone din tara drumurile erau chiar mai proaste. Mult mai proaste.

Parerea mea este ca indiferent de ironiile pe care le-a generat programul, a avut totusi rezultate remarcabile, imbunatatirile au fost spectaculoase.

precis basescu a reparat drumurile la cluj, eu tin minte ca la orice iesire din cluj, imediat dupa tabla de Ati parasitu judetul cluj, incepeau gropile...

Eu cred ca nu e meritul unui om ce s-a intamplat in tara, de bine de rau, evoluam, mai incet sau mai repede, asta este nu poate nimeni sa-si asume meritele,si mai suntem si impinsi de la spate..

Edited by Lifestyle

Sigur evoluam, mai incet sau mai repede. Adu-ti aminte de contextul in care a aparut "aici sunt banii dumnevoastra". Daca primariile se ocupau de drumurile din interiorul localitatilor, cele din afara erau ale nimanui, nimeni nu avea bani sau nu era dispus sa bage bani in ele.

In localitati drumurile aratau cat de cat ok, dar cum ieseai afara erau praf. Imediat ce a inceput programul situatia aproape s-a inversat. S-a putut obtine finantarea si pentru drumurile din afara localitatior.

Evident ca acum situatia s-a schimbat, lucrurile au evoluat, dar la momentul respectiv a ajutat la iesirea din impas.

suntem in 2008 .... in 18 ani am construit 100 km. de autostrada... si aia vai mama ei (fara benzinarii, wc, etc.)

argumentele de genul " iti amintesti ca in 90 erau numai gropi" ....nu tin....

da stiu f. bine cum era atunci ....si pe vremea lui Piticu' ....si atunci eram la volan... e adevarat ca erau gropi nu gluma

dar mai sunt si acum (vezi de la Fagaras la Sibiu, chiar si Valea Oltului e plina de sleauri.... si tiruri - sa mergi pe acolo e un fel de - salariul groazei)

urmand logica, probabil ca in '45 nu erau drumuri aproape deloc :twoup:

si acum un mic exemplu de ce au realizat altii si aici nu ma refer la Germania , Franta, etc... ci la ...Croatia.

din '94 cand s-a terminat razboiul s-au construit .... peste 1000 km. de autostrada (1900 km., daca nu ma insel)

Cam are dreptate @bill. :twoup:

Ia aduceti-va aminte ( cei care stateati la volan atunci, nu in spate ) cum erau drumurile inainte de se apuca Basescu de programul "Aici sunt banii dumneavoastra"!

Exista mult loc de mai bine.

Toate soselele sunt asfaltate in asa fel incat sa fie nevoie sa fie reabilitate in scurt timp, ceea ce se face anul acesta va fi refacut in maxim 2 ani.

Accidentul asta m-a prins si pe mine in menghina blocajului de dupa... Am facut in seara zilei de 13, de la Busteni la Sinaia, 1.5 ore.

Un Logan vs Audi 80. Salvari, Pompieri, etc. Cand am trecut prin dreptul masinilor, nu am vazut mare lucru, ca erau trase pe drumul ala lateral care coboara abrupt (din Poiana Tapului). Audi-ul parea mult mai afectat. Probabil si din cauza descarcerarii.