Jump to content

S-a cojit lacul pe aripa spate

B.M.W.

Recommended Posts

Ieri am constatat .. m-am uitat atent la masina si pe aripa spate s-a cojit lacul pe o portiune cat o palma. Vopseaua e din fabrica. Nu exista absolut nici un semn de revopsire. Sunt un car de nervi.

M-am interesat la o spalatorie si am auzit ca era un seria 7 cu o problema asemanatoare. Vopseaua tot din fabrica.

Cum este posibil?

Am patit ceva asemanatoir cu capota,numai ca la mine sarisera pietre care sparsesera lacul.Cei de la spalatorie au crezut ca este mizerie si au insistat cu jetul pana a sarit lacul pe o portiune mai mare.Sa nu fi avut si tu o ciupitura in vopsea si de acolo sa fi plecat totul

ba are cum si daca nu a fost revopsita!!!

asta am si eu la masina, si nu a fost revopsita niciodata (test cu GapPoint de la tabla pana la stratul de vopsea)...

se pare ca totusi daca ai o mica ciobitura in lac, cu timpul jetul puternic de la spalatorii mareste suprafata...

si uite-asa eu am 3 suprafete de-astea, cu lacul sarit, una mai "frumoasa" decat alta.

trebuie relacuita toata masina, clar... cel putin in cazul meu !

:twoup: :twoup: :D

am observat ultima oara la spalatorie ca a insistat cu jetul foarte aproape de portiunea unde s-a cojit. chestia asta chiar am retinut-o ca tin eu minte m-am uitat foarte atent ca se apropiase cu duza periculos de vopsea si ma gandeam sa nu mi-o zgarie. probabil i s-a parut ca e o mizeria acolo care nu iese si probabil era cum ati spus voi ciupita. aripa spate nu a fost revopsita este originala de la mama ei.

sunt foarte suparat .. cred ca o sa vand masina intr-o luna sau 2 doar pt faza asta.

Edited by B.M.W.

ba are cum si daca nu a fost revopsita!!!

asta am si eu la masina, si nu a fost revopsita niciodata (test cu GapPoint de la tabla pana la stratul de vopsea)...

se pare ca totusi daca ai o mica ciobitura in lac, cu timpul jetul puternic de la spalatorii mareste suprafata...

si uite-asa eu am 3 suprafete de-astea, cu lacul sarit, una mai "frumoasa" decat alta.

trebuie relacuita toata masina, clar... cel putin in cazul meu !

Cum poate sari lacul de la pietricele pe aripa spate?

eu n-am vorbit de pietricele pe aripa spate... am vorbit de simple ciobituri cauzate de mai multi factori: spre exemplu, pana in urma cu vreo 8 luni de zile, adica prin iarna, in parcarea unde imi tin eu masina nu puteai intra decat cu pistolul in mana din cauza cainilor care isi facusera cartierul general acolo.

a fost o adevarata aventura sa scapam de ei, si mai ales sa ii implicam pe cei de la ADP si ecarisaj...

toata masina mea e numai zgarieturi de gheare si urme de "patinaj artistic" canin pe usile laterale, aripi si capota motor... si nu ies la polish, s-a chinuit Tony o zi intreaga... se impune relacuire !

cand mi-a tras-o in martie una din spate cu o Fabia, m-am bucurat tare ca aveam sa imi vopsesc masina pe asigurarea ei. doar ca atunci cand am coborat din masina, XXL-ul meu nu avea absolut nimic, iar skodita ei fumega de zici ca luase foc...

ontopic: cand mi-am adus masina am facut o inspectie din bara in bara, inclusiv la tablarie, chiar daca aveam deja o expertiza DEKRA de la nemti...

atunci am constatat ca nu a fost nici lovita, nici revopsita... ba chiar avea o zgarietura pe care nu am remediat-o nici acum!

deci cojirea lacului este posibila si fara ca masina sa fi fost revopsita/relacuita !!!

depinde foarte mult de unde incepe "distractia" si cum se continua (pe la spalatorie)...

clar ca nu... dimpotriva, cand o masina are urme de lac sarit e bine sa fie un semn de intrebare in plus, insa nu trebuie luata ca o certitudine...

in cazul asta ar trebui facut un test care sa confirme daca masina a fost revopsita sau nu.

Edited by b50xxl