Jump to content

Asteptarea dupa piese....

Care este timpul in care ajung piesele ?  

17 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Dupa cum se stie dupa piese se asteapta in genearal mult sau foarte mult.

In general consumabilele sunt pe stoc, si asta cu mici exceptii: mi-am schimbat discurile, cele de pe spate erau pe stoc iar cele de pe fata au aparut cam intr-o saptamana!

Acuma astept dupa un senzor de 2 saptamani si nu mai vrea sa vina . Voua in cat timp va vin peiesele?

Edited by Drivs_er

Dupa cum se stie dupa piese se asteapta in genearal mult sau foarte mult.

In general consumabilele sunt pe stoc, si asta cu mici exceptii: mi-am schimbat discurile, cele de pe spate erau pe stoc iar cele de pe fata au aparut cam intr-o saptamana!

Acuma astept dupa un senzor de 2 saptamani si nu mai vrea sa vina .      Voua in cat timp va vin peiesele?

58908[/snapback]

am zis eu o saptamana, dar de obicei de la o saptamana la doua.

am zis eu o saptamana, dar de obicei de la o saptamana la doua.

58910[/snapback]

Ausburg aduce in 3-4 zile. Reprezentanta la Cluj aduce in 2 saptamani. Am avut cazuri in care a venit mai devreme, dar si cazuri in care a intarziat. Ce e de apreciat, faptul ca te suna si te anunta, nu trebuie sa umbli tu ca disperatu pe la ei.

Poate ca din cauza ca-s mai ieftine piesele pt masinile vechi. Astea nu prea se agita pt bani putini, de obicei.

59006[/snapback]

Hmmm... Chiar sunt mai ieftine piesele (noi, originale) de masini vechi? Eu traiam cu impresia ca tot pe-acolo e socoteala. Am avut si 1989, si 1997, acum 2002 si la piese comparabile (repet, noi si originale) nu prea am vazut diferenta.

Termenul de aducere - daca variaza in functie de vechimea masinii precum spuneti, probabil ca e din cauza aglomeratiei de la AB. O firma care judeca pe criterii comerciale (cum ar trebui) in conditii de aglomeratie (asta nu ar trebui... sa existe!) face o ierarhie a comenzilor. Probabil ca daca ai masina mai noua inseamna pentru ei ca ai mai multi bani, care automat inseamna ca interesul lor sa te tina de client e mai mare. Cam aberant, situatie creata de doamna "economie de piata"... Imi amintesc cand aveam masina din 1989 ca nu prea voiau sa o ia la service la AB, ma trimiteau la Filaret - quod erat demonstrandum...

la AB am observat o treaba, cu cat e mai veche masina cu atat astepti mai mult

care ar fi explicatia?

58996[/snapback]

In teorie, piesele la masinile mai noi sunt mai multe pe stoc. Cu cat masina e mai veche, stocurile sunt mai mici sau se comanda mai rar... Asta e explicatia.

Poate ca din cauza ca-s mai ieftine piesele pt masinile vechi. Astea nu prea se agita pt bani putini, de obicei.

59006[/snapback]

cred ca asta e parerea ta

cu iti explici ca turbo pt 745 '86 costa 2500E si pt 525tds din '98 costa aprox 2000E

:blink:

• 2 weeks later...