Jump to content

Ma poate ajuta cineva?

Csaszar Laurentziu

Recommended Posts

Am un bmw 525i din 90 si as vrea sa stiu si eu date despre el adica ce poate stiu doar ca are motorul de 2500 cmc are 240 pe bord l-am primit cadou de la tatal meu si nu prea ma pricep chiar asha de tare la masini asa ca vreau sa stiu cu ce m-am pricopsit .......... a si daca stii undeva un centru de tunning ma intrebam daca poate fi modificat si in ce fel !!! taicami-u mi-a zis ca i-a facut niste mici imbunatatiri adica chip tunning la motor pe mine sincer ma enerveza consumul pe care il are adica 14 in orash si 8 pe drum lung se poate cumva ubla la calculator ????????? sa i-l micsorez la vre-o 10 stiu ca asta ia din performanta masinii dar 14 % e cam mult ........

Dc vrei consum de 10 sau sub 10 iti sugerez sa iti cumperi alta masina nu bmw :blink:

59077[/snapback]

Ā 

Pai n-auzi ca il are de la tatal lui, nu si-l cumpara.

Ā 

2500cmc cu 240 pe bord nu prea se poate. Ar trebui sa aiba 260 pe bord. E posibil sa fie motor M20 cu 170 de cai daca are doar 240 pe bord, dar nu prea cred. Sau depinde ce sunt aia 240, poate vrei sa zici 240 de mii de km parcursi.

Ā 

Consumul e normal pentru un 525i cu motor M20, nu poti oricum sa il cobori sub 13 cu orice ciptuning i-ai face. Nu prea ai ce tuning exterior sa ii faci, decat daca o dai in tziganii, nu e masina la care sa ii faci tuning. Pune niste jante frumoase, semnalizari albe si vopseste semnalizarea de pe spate rosu. E discret si elegant in acelasi timp, in rest orice altceva pus pe masina arata urat.

Salz ms pt sfat wlf si ai dreptate are 260 pe bord ........ m-am grabit cand am scris ziceai ca tunning ar arata urat pe masina asta nu stiu daca stau bine sa ma gandesc cred ca ai dreptate singurul lucru care i l-as schimba sunt farurile pe fata si pe spate si sunt curios stii ceva daca se potrivesc niste faruri de seria 3 noua pe 525i vechi si cam atat i-as modifica ,plus o vopsea noua ma gandeam la un negru metalizat si cam atat in rest io sunt topit dupa masina(am auzit de la un tovarash care a fost sofer pe masina din-asta ca rupe le viteza modele chiar de la mercedes noi plus a zis ca nu ii face fatza un Opel Astra sau un Passat) si chiar daca consuma atat (14%)am intrebat doar daca se poate modifica de pe calculator consumul sa il mai reduci putzin ........

• 1 month later...
Salz ms pt sfat wlf si ai dreptate are 260 pe bord ........ m-am grabit cand am scris ziceai ca tunning ar arata urat pe masina asta nu stiu daca stau bine sa ma gandesc cred ca ai dreptate singurul lucru care i l-as schimba sunt farurile pe fata si pe spate si sunt curios stii ceva daca se potrivesc niste faruri de seria 3 noua pe 525i vechi si cam atat i-as modifica ,plus o vopsea noua ma gandeam la un negru metalizat si cam atat in rest io sunt topit dupa masina(am auzit de la un tovarash care a fost sofer pe masina din-asta ca rupe le viteza modele chiar de la mercedes noi plus a zis ca nu ii face fatza un Opel Astra sau un Passat) si chiar daca consuma atat (14%)am intrebat doar daca se poate modifica de pe calculator consumul sa il mai reduci putzin ........

59364[/snapback]

Poti fi tu calculatorul si sa apesi mai progresiv pe pedala de acceleratie, nu asa brusc, dar atunci nu ai mai fi cu BMW-ul, nu? A doua solutie de a reduce nu consumul ci costurile /100 km ar fi o instalatie de GPL. Nu ma injura, cu riscul de a cadea in dizgratia unora, mi-am pus un GPL si inca ma misc repede (am un 518i/E28/1987) si daca vreau si mai repede, apas butonul de "TURBO", adica trec masina pe benzina :)

Cat in ceea ce priveste tuningul, fa-l cu bun gust, ca sa subliniezi faptul ca e un BMW.

In rest, oricum ar fi, BMW-ul e tot BMW, atat la confort, cat si la consum :)

Toate cele bune si s-auzim numai de bine! :blink:

Edited by iulian518i

• 1 month later...
Am un bmw 525i din 90 si as vrea sa stiu si eu date despre el adica ce poate stiu doar ca are motorul de 2500 cmc are 240 pe bord l-am primit cadou de la tatal meu si nu prea ma pricep chiar asha de tare la masini asa ca vreau sa stiu cu ce m-am pricopsit .......... a si daca stii undeva un centru de tunning ma intrebam daca poate fi modificat si in ce fel !!! taicami-u mi-a zis ca i-a facut niste mici imbunatatiri adica chip tunning la motor pe mine sincer ma enerveza consumul pe care il are adica 14 in orash siĀ  8 pe drum lung se poate cumva ubla la calculator ????????? sa i-l micsorez la vre-o 10 stiu ca asta ia din performanta masinii dar 14 % e cam mult ........

59047[/snapback]

2500cm,8% in afara?mai gandestete putin! :blink: