Jump to content

200 000 km

Cosm1n

Recommended Posts

Ce inseamna pentru un bmw de 2000cm3 200 000 km? E mult? Pentru un motor mic stiu ca este enorm, dar pentru un 2000 cm3 intretinut adica facut revizii la timp, schimbat ulei la 10000 km sa zicem este mult? Mai tine motorul sau pot aparea surprize in orice moment?

Deci cu cat e motorul mai mare, cu atat tre' sa tina mai mult ? :twoup:

Presupun ca e o diferenta 200 000 km, la un motor de 1,5 si la un motor 2.0. Eu asa stiu ca un motor mai mare se uzeaza mai greu decat unul mai mic.

Da :D pai sigur doar ca miercuri duc masina la service si din cate am inteles nu pot sa o iau in o zi - doua ca dureaza mai mult :twoup:

Vezi poate te trezesti fara unele chestii pe la masina, am auzit ca se practica.

Edited by Cosm1n

un e36 din 95 motor 2000 cm3 150 de cai cu 200 000 km. Ma intereseaza daca la km astia pot avea surprize de la motor, ca restul, pivoti, bucse, arcuri, amortizoare se pot schimba usor, dar daca se strica ceva la motor am incurcat-o. Edited by Cosm1n

Ce inseamna pentru un bmw de 2000cm3 200 000 km? E mult? Pentru un motor mic stiu ca este enorm, dar pentru un 2000 cm3 intretinut adica facut revizii la timp, schimbat ulei la 10000 km sa zicem este mult? Mai tine motorul sau pot aparea surprize in orice moment?

Evident ca suprize pot aparea in orice moment, si nu numai la 200ooo km, ci, asa cum am citit pe mai multe forumuri, chiar si la 20ooo km.

Normal ca exista o uzura, dar in limite normale si nicidecum necesara desfacerii motorului. Turbina si pompa de injectie sunt doua suprize care te pasc oricand dupa aceasta distanta. Pe mine m-a lasat pompa de injectie la 315ooo km, turbina inca nu are joc in ax, iar masina nu imi consuma ulei.

In ceea ce priveste motorul in sine, conteaza daca este pe benzina sau pe motorina. Un tractoras bine intretinut, la 200ooo km este in floarea varstei, pe cand un benzinar umbla cu dosarul de pensionare intre roti.

Intrebare: cei 200ooo km au fost facuti de tine sau doresti sa cumperi o masina cu acest kilometraj la bord?

Un tractoras bine intretinut, la 200ooo km este in floarea varstei, pe cand un benzinar umbla cu dosarul de pensionare intre roti.

Asta daca vorbim de alte marci, poate...

Un motor BMW pe benzina n-are probleme la 200 000 km daca a fost intretinut corespunzator.

Un tractoras bine intretinut, la 200ooo km este in floarea varstei, pe cand un benzinar umbla cu dosarul de pensionare intre roti.

Asta daca vorbim de alte marci, poate...

Un motor BMW pe benzina n-are probleme la 200 000 km daca a fost intretinut corespunzator.

In general, un tractor este mai fiabil decat un benzinar, dar in particular, un motor BMW la 200ooo km nu trebuie sa aibe probleme, in conditiile in care a fost intretinut si exploatat corespunzator.

Eu inca astept raspunsul la intrebarea pe care am adresat-o in postul anterior pe acest topic.

Intrebare: cei 200ooo km au fost facuti de tine sau doresti sa cumperi o masina cu acest kilometraj la bord?

Evident ca suprize pot aparea in orice moment, si nu numai la 200ooo km, ci, asa cum am citit pe mai multe forumuri, chiar si la 20ooo km.

Normal ca exista o uzura, dar in limite normale si nicidecum necesara desfacerii motorului. Turbina si pompa de injectie sunt doua suprize care te pasc oricand dupa aceasta distanta. Pe mine m-a lasat pompa de injectie la 315ooo km, turbina inca nu are joc in ax, iar masina nu imi consuma ulei.

In ceea ce priveste motorul in sine, conteaza daca este pe benzina sau pe motorina. Un tractoras bine intretinut, la 200ooo km este in floarea varstei, pe cand un benzinar umbla cu dosarul de pensionare intre roti.

Nu au fosta facuti de mine , eu vreau sa schimb e46 cu un e36 coupe, si intrebam cam la ce m-as putea astepta de la un motor de 2000 150 cai, am inteles din posturile voastre ca este M50 (asta nu o stiam), cu 200 000 km . Vreau sa stiu daca iau un e36 cu numarul asta de kilometri la ce sa ma astept.

Edited by Cosm1n

"Intrebare: cei 200ooo km au fost facuti de tine sau doresti sa cumperi o masina cu acest kilometraj la bord?"

Nu au fosta facuti de mine , eu vreau sa schimb e46 cu un e36 coupe, si intrebam cam la ce m-as putea astepta de la un motor de 2000 150 cai, am inteles din posturile voastre ca este M50 (asta nu o stiam), cu 200 000 km . Vreau sa stiu daca iau un e36 cu numarul asta de kilometri la ce sa ma astept.

Acum apare indoiala daca acei kilometri nu au cumva niste fratiori si verisori care au fost "ascunsi" ... Dar, daca motorul are doar 200ooo km si a fost exploatat si intretinut corespunzator, la nimic rau pentru urmatorii 150 -200ooo km. Decizia iti apartine, noi, aici, ne dam doar cu parerea. Unii din experiente proprii, altii dupa bunul simt tehnic si din auzite.

Guest juststy
asta este o intrebare fara un raspuns concret !!! depinde de cum a fost utilizata si intretinuta !!! te poate tine 500.000 sau te poate tine 100.000. :D :twoup: :twoup: