Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Accident la unirii

dany_cmd

Recommended Posts

gica contra jr said:
  icsulescu said:
oare sa fi fost condus de o blonda?

ce legatura are ?

scrii sa nu adormi ?

mda...atipisem si cand m-am trezit era scris reply-ul asta...mi se mai intampla...

Auzi..eu te inteleg ca esti gica contra dar lasa-ne cu astea...

si inca ceva...tu de ce scrii...sa ma corectezi pe mine?

PS1 era vorba ca se vede ca a fost vina celui sau celei cu masina din poza (cadillac escalade)...si era o remarca in spirit de gluma....pacat de masina.

PS2 Domnu Gica daca am scris offtopic sa imi spuneti va rog si daca e cazul sa ma sanctionati

Edited by icsulescu

a intrat intr un autobuz 313 ceva de genu,care era destul de sifonat si el...,era o gramada de lume,la pozat normal! cand am trecut prin zona,nu cred ca se intamplase de mult timp,abia venise politia si mai era o multime speriata,cred ca ocupantii din autobuz,s-au speriat ceva Edited by bmw 346

MAS said:
  gica contra jr said:
ce treaba are o blonda cu accidentul ala ? esti misogin ? ai lipsuri ?

Probleme Gogule? Ti-a fost ranita partea feminina sau ce? Esti blonda undercover, femeie, gay etc sau doar cauti scandal??? Eteh ca si io zic c-a fost o blonda la volan sau un cioroi mic-mic-mic de statura cu multe beshini in cap!

:twoup: pai sunt gay e ceva rau in asta ?

eu nu caut scandal sunt foarte pasnic/pasnica dar nu inteleg de ce esti tu asa rau :twoup:

Dan98 said:
  MAS said:
  gica contra jr said:

Probleme Gogule? Ti-a fost ranita partea feminina sau ce? Esti blonda undercover, femeie, gay etc sau doar cauti scandal??? Eteh ca si io zic c-a fost o blonda la volan sau un cioroi mic-mic-mic de statura cu multe beshini in cap!

De ce un om normal nu avea voie sĂŁ-Âşi ia Escalade ? :twoup:

daca ti se pare ca unu ca adrian minune sau un vali vijelie e normal atunci DA are voie .

Mai rar vezi un avocat in ecalade , astia isi iau volvo , saab , jaguar ....

Dan98 said:
  dany_cmd said:
  Dan98 said:
  MAS said:
  gica contra jr said:

De ce un om normal nu avea voie sĂŁ-Âşi ia Escalade ? :twoup:

daca ti se pare ca unu ca adrian minune sau un vali vijelie e normal atunci DA are voie .

Mai rar vezi un avocat in ecalade , astia isi iau volvo , saab , jaguar ....

Domnule, eÂşti prost ĂŽn cazul ĂŁsta. Sincer ĂŽĂži spun. Nu prost, mare prost.

nu trebuie sa iti fie rusine daca iti plac manelele .

Dan98 said:
Pai generalizări de oameni ĂŽncuiaţi. Tu ai E36, eşti cumva căpşunar ĂŽn Italia sau Spania ? E corect aşa ?

dane sunt in acceasi oala cu tipu cu escalade.

din 1000 de pisicute inmatriculate in itlaia 900 sunt capsunari .

din 1000 escalade-uri inmatriculate la noi 900 sunt sub "nivelul mediu".

Sunt generalizari dar de ce sa ajuns la generalizari ?

Edited by dany_cmd

mie mi se pare doar aripa sifonata si capota stramba, nici macar plasticul ala de la motor nu pare rupt...

da... a dat fix cu coltul si a mers razant pe langa autobuz probabil ca vad ca are si oglinda sparta...

o fi sarit si airbag-ul lateral?

MAS said:
Ma bucur ca-ti place s-o iei la pirtzag, be proud, parintii sigur apreciaza asta la tine, ca si noi de-altfel :twoup:

Vad ca esti un pic cam indecis/a: esti 2 in 1? 2 in unu e scarbos, 2 in una e deja orgie :D

Ai tu impresia ca-s rau, de fapt snt "painea lu' Dumnezo" dar ca sa fii sanctificat (vezi sf. Gheorghe) mai trebe sa mai fii si "un pic mai intepator" :twoup:

Hai ba ca voi n-aveti ce vorbi..

Ideea e ca faza cu "sigur era o blonda la volan" e penala :D

xgoldmine said:
Pacat de masina, nici nu a apucat sa o inmatriculeze

mai bine ca platea taxele degeaba. acum poate o vinde asa. masina e destul de avariata si va costa mult reparatia, dar ma gandesc ca cine are asa ceva are si banuti.

la prima vedere ii trebuie: far, semnal, bara fata, capota, aripa, contraaripa, proiector, roata pare si ea afectata (oricum anvelopa sigur), oglinda, airbag, grila fata. si nu se vede ce s-a mai rupt sub aripa caci se pare ca e ceva deranjat si pe acolo, langa motor.

cred ca reparatia depaseste lejer 10.000 de euro cu tot cu manopera, asa ochiometric.

Dan98 said:
MĂŁ deranjeazĂŁ pur Âşi simplu mentalitatea unora de pe forum. LasĂŁ cĂŁ danny nu e manelist sau posesor de Escalade, e Âşmecher cu E36 cu nr TX 1234 TX

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...st&p=468758

1. Pt cunostinta ta nu am numere de bulgaria .

2.Linkul de mai sus ce treaba are????? Sunt smeker cu 'k' ca am depasit coloana la semafor ?>>Informeazate un pic despre respetiva intersectie si ai sa vezi ca si tu ai facut cel putin o data ca si mine.

3.In seara respectiva nu eram posesor de e36 , deci nu eram smeker cu "k" .

4.Dute si fumeaza o tigara ca o iei pe aratura grav de tot , te deranjeaza mentaitatea unora de pe forum ... taiete pe burta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.