Jump to content

Accident

Christian10

Recommended Posts

ªoferul unui Ferrari a omorât un tânãr nevinovat

Timiºoara - Accident grav de circulaÞie, În aceastã searã, pe Calea Aradului. Un tânãr care mergea pe trotuar ºi-a pierdut viaÞa din cauza unui ºofer terbilist ºi inconºtient, care l-a lovit În plin cu un autoturism Ferrari.

ªoferul unui Ferrari omorât un tânãr nevinovat.

Conducãtorul Ferrari-ului de culoare neagrã a venit cu vitezã foarte mare pe sensul dinspre Calea Aradului spre PiaÞa Mãrãºti, În drept cu benzinãria Lukoil se pare cã a Încercat sã depãºeascã prin stânga, pe celãlalt sens de mers, trecând peste linia continuã, a acroºat un taxi, s-a Învârtit pe ºosea, dupã care s-a izbit de stâlpii din beton ai viaductului.

Ăn urma impactului, pânĂŁ sĂŁ se opreascĂŁ ĂŽn viaduct, Ferrari-ul a lovit doi tineri care mergeau pe trotuar, un bĂŁiat Âşi o fatĂŁ. Unul dintre pietoni, bĂŁiatul, a murit ĂŽn scurt timp la spital. Fata a scĂŁpat cu rĂŁni uÂşoare. DeÂşi tânĂŁrul zĂŁcea inconÂştient pe trotuar, ĂŽn spatele maÂşinii, Âşoferul bolidului Âşi tânĂŁra din dreapta sa au fugit imediat de la locul accidentului. Asta, deÂşi ĂŽn zonĂŁ se adunase foarte multĂŁ lume. Martorii oculari povestesc cĂŁ Âşoferul Ferrari-ului cu numerele de ĂŽnmatriculare TM-01-COC a venit cu vitezĂŁ mare Âşi cu muzica foarte tare ĂŽncĂŁ dinspre Calea Aradului. DupĂŁ ce a trecut de intersecĂžia de la mall, a cĂŁlcat Âşi mai tare pedala de acceleraĂžie. „Venea cu vitezĂŁ ĂŽn spatele meu, deÂşi avea maÂşini ĂŽn faÞã Âşi ambele benzi erau ocupate, se mergea ĂŽn paralel, chiar m-am ĂŽntrebat cum o sĂŁ frâneze... Dintr-odatĂŁ l-am vĂŁzut pe contrasens. Am frânat brusc”, povesteÂşte unul dintre martori. Pentru cĂŁ nu mulĂži sunt cei care au Ferrari negru ĂŽn oraÂş, mama Âşi prietenii Âşoferului fugar au sosit imediat la locul

http://media.tion.ro/bildserie/tion/Accident_Ferrari_19_08_2008/1142310.jpg

http://media.tion.ro/bildserie/tion/Accident_Ferrari_19_08_2008/1142314.jpg

http://media.tion.ro/bildserie/tion/Accident_Ferrari_19_08_2008/1142315.jpg

http://media.tion.ro/bildserie/tion/Accident_Ferrari_19_08_2008/1142317.jpg

http://media.tion.ro/bildserie/tion/Accident_Ferrari_19_08_2008/1142323.jpg

http://media.tion.ro/bildserie/tion/Accident_Ferrari_19_08_2008/1142330.jpg

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pft.. nasol. in zona respectiva se poate prinde viteza mare de tot... stiu ca am mers si 150 la ora (noaptea) pe acolo.. cu un amarat de tractor... dar cu un 599 GTB Fiorano ... nici nu vreau sa ma gandesc... oricum RIP

Din pacate nenorocitii astia scapa, grota in care traim ii face pe unii sa lase privirea la asemenea evenimente.

Cu toate ca majoritatea din Timisoara stiu despre cine este vorba, politia a anuntat ca face demersuri importante pentru a afla cine este soferul.

RIP :twoup:

Nu s-a intamplat sa piarda controlul masinii ... a auzit de fitzele de pe dorobanti, ceva gen Penescu de la FC Arges " Ce sa fac domne daca masina este puternica si intr-o secunda ajung la 150 km/h de la 50 km/h in oras ....."

Citesc cele de mai sus!

1. intr-adevar este o intamplare tragica, nimeni nu a vrut sa se intample asa ceva....

2. Se putea intampla si cu orice alta masina, nu numai cu Ferrari

3. Hai sa asteptam intai sa vedem ce stabileste politia decat sa dam vina repede" pe ala cu Ferrari" ca poate nu e cazul.

Edited by Tien

Bai, de ce le-or da mai in nas daca nu stiu sa conduca astfel de masini...si mai ales de ce o fac in orase??

E foarte cunoscut personajul pt maÂşinile care le avea... si pt escapadele nocturne

sper sa faca puscarie personajul respectiv....asa mult si bine....

deja e monotona replica...din pacate la noi valoarea unei vieti e deja unitate de masura a avutiei...

Din nefericire justitia nu e intotdeauna oarba in fata unui cont gras in banca. Dar asta NU doar in Romania. Oriunde in lumea asta.

Bai, de ce le-or da mai in nas daca nu stiu sa conduca astfel de masini...si mai ales de ce o fac in orase??

E foarte cunoscut personajul pt maÂşinile care le avea... si pt escapadele nocturne

sper sa faca puscarie personajul respectiv....asa mult si bine....

Pentru omor din culpa (fiind doar un singur decedat, nu cred ca e agravat de nimic) nu prea se face puscarie in Romania, nici macar daca esti sarac lipit pamantului. Trebuie recidiva si multe alte circumstante agravante sa primeasca orice altceva decat cu suspendare. Sigur, putem discuta mult si bine daca comportamentul de tipul asta nu poate fi asimilat unei crime fara premeditare, dar accidentele de circulatie intra la noi, la omor din culpa.

Ma amuza rau cand tot citesc, dupa un accident de circulatie ca toti spera sa infunde puscaria cel vinovat. Cati soferi vinovati stiti in puscarie, fie bogati, fie saraci? Asta e codul penal din Romania.

fuga de la locului accidentului e agravanta, insa el poate declara ca a fost socat etc etc etc. orice e posibil in tara asta. cel mai probabil nu va face puscarie ci isi va lua cu suspendare, insecta aia infecta!

Dumnezeu e sus si nu doarme insa. intr-un fel se va face dreptate mai devreme sau mai tarziu.

sa-i fie tarana usoara bietului baiat.....

Edited by Boeing777-300ULR

deja e monotona replica...din pacate la noi valoarea unei vieti e deja unitate de masura a avutiei...

Din nefericire justitia nu e intotdeauna oarba in fata unui cont gras in banca. Dar asta NU doar in Romania. Oriunde in lumea asta.

din pacate nu traiesc in alte tari, acolo as fi mai putin vehement in fata acestor acte ale justitiei, poate din cauza ca as avea si alte satisfactii sociale si plus de asta nu ar fi atatea precedente similare.

Te cred. Inteleg ca vei fi unul din martorii acuzarii in sala de judecata. Vezi ce simplu e?

Nu... sincer, eram in trecere... era cam la 10-15 min dupã producerea accidentului. Când m-am Întors, era lume ca la spectacol. Am avut Însã ocazia sã aflu unele lucruri Înaintea presei.

din pacate nu traiesc in alte tari, acolo as fi mai putin vehement in fata acestor acte ale justitiei, poate din cauza ca as avea si alte satisfactii sociale si plus de asta nu ar fi atatea precedente similare.

Presupui doar ca in alte tari precedentele sunt mai putine... :twoup:

Te cred. Inteleg ca vei fi unul din martorii acuzarii in sala de judecata. Vezi ce simplu e?

Nu... sincer, eram in trecere... era cam la 10-15 min dupã producerea accidentului. Când m-am Întors, era lume ca la spectacol. Am avut Însã ocazia sã aflu unele lucruri Înaintea presei.

Deci nu esti martor ocular. Deci tot de la "lume" ai auzit ce s-a intamplat. Lasa pe cei care vor fi in sala de judecata sa se pronunte. :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.