Jump to content

Accident pe e69 Arad-Timisoara

Lir

Recommended Posts

iar masina mare...

Unde se grabesc astia sa se bage in depasire eu nu inteleg, deci astia depasesc asa "fortat" (81 km/h pe masina cu 80 km/h ) doar alte camioane, foarte trist, si enervant , sa stii ca de astia nu te poti feri, ca ei sunt peste tot si omoara direct.

Edited by Lifestyle

ce te astepti ... sunt tot felul de putoi fara experieta pe masini mari ... care inca nu au scapat de mania vitezei si conduc foarte agresiv in trafic. cand vezi ce fete au ... te si trec fiori numai la gandul ca au pe mana o asemenea masina. de multe ori intalnesc in trafic masini mari care in coloana se tin de "fundul" meu de parca ar fi la ceva competitie sportiva si ba mai au tendinte sa ma si depseasca in locuri in care eu nu as putea depasi in siguranta, sau fara sa deranjez soferii afalti in fata mea, cu o masina mica. stau si ma gandesc ce minte pot avea acei soferi ... daca eu cu o masina cat de cat performanta si un stil de condus destul de agresiv imi vad de treaba mea ... pe el ce il mananca in c**? ce vrea sa dovedeasca de fapt? in cazuri de genu asta tragediile sunt inevitabile ... si e mai nasol cand mor oameni nevinovati din cauza unor teribilisti. trist :twoup:

p.s.: si cei din dacie ... oameni normali ... intr-o secunda cadavre intinse pe sosea :twoup:

• 1 month later...

pe aceasi ruta... alt accident...

Grav accident de circulaÞie lângã OrÞiºoara, În aceastã dimineaÞã. Impactul Între un Logan MCV ºi un camion a fost fatal pentru ºoferul autoturismului, un tânãr de 20 de ani, Miloº I., din Arad

El se ĂŽndrepta spre TimiÂşoara, iar din motive ĂŽncĂŁ necunoscute a pĂŁrĂŁsit banda sa de mers, a intrat pe contrasens Âşi a lovit cabina camionului, ĂŽn partea din stânga. Coliziunea a fost deosebit de puternicĂŁ, iar autoturismul complet distrus. ÂŞoferul a decedat pe loc, fiind necesarĂŁ intervenĂžia echipei de descarcerare a ISU Banat, pentru a scoate trupul din maÂşina ĂŽndoitĂŁ. AgenĂžii de circulaĂžie ĂŽncearcĂŁ sĂŁ afle cauzele ce au condus la producerea incidentului. "Nu ne dĂŁm seama ce s-a ĂŽntâmplat. Drumul e drept. E posibil ca tânĂŁrului sĂŁ i se fi fĂŁcut rĂŁu, la volan, astfel cĂŁ nu a mai putut evita contactul", spune Mihai Ăepeneag, de la Serviciul PoliĂžiei Rutiere TimiÂş. "Pentru o fracĂžiune de secundĂŁ ne-am privit ĂŽn ochi. Nu dormea. Pur Âşi simplu a venit ĂŽn mine. Am pus frânĂŁ, am claxonat, am tras de volan. AÂşa am Âşi ajuns ĂŽn ÂşanĂž, pânĂŁ la urmĂŁ. Am ĂŽncercat cu disperare sĂŁ-l evit", aratĂŁ ĂŽngrozit Âşoferul camionului. Martorii oculari au confirmat varianta acestuia, spunând chiar cĂŁ Loganul nu era angajat ĂŽn nicio depĂŁÂşire, dar a intrat pe contrasens brusc, inexplicabil. DupĂŁ ce au fost ĂŽndepĂŁrtate autovehiculele de pe Âşosea, circulaĂžia pe ruta TimiÂşoara - Arad a fost reluatĂŁ dupĂŁ o ĂŽntârziere de mai bine de o orĂŁ..

post-9923-1222232405_thumb.jpg

post-9923-1222232412_thumb.jpg

post-9923-1222232417_thumb.jpg

post-9923-1222232422_thumb.jpg

post-9923-1222232427_thumb.jpg

post-9923-1222232433_thumb.jpg