Jump to content

SC (supercharger)

gone4good

Recommended Posts

Nu cred ca este cineva cu supercharger instalat. Ar fi doar un 745i turbo original.

Ceva ideei despre supercharger am citit aici:

http://www.bmwe34.net/e34main/other/racing/turbo.htm

Poate te ajuta cu ceva.

59418[/snapback]

De citit sunt DOXA... Si norvegianul cu care corespondez zice ca sunt super bune (ce sa zica... el le vinde) si ca o sa ma aproppiu tare de performante de m3 ... :blink:

oricum sunt destul de hotarat... mai voiam doar sa aud ceva pareri...

asta e scula...

post-984-1133894095_thumb.jpg

cat costa toata operatiunea? afecteaza motoru? :blink:

59424[/snapback]

Operatiunea e cam scumpa... undeva in jur de 5000 EURO.

Ideea e ca e mult mai ieftin decat sa iti iei M3... 5000 sunt numai taxele pt un M din 2000... deci e singura alternativa...

Aia zic de motoare care au deja peste 200.000 de cand au pus SC si merg perfect... cu conditia sa ai grija cu uleiul...

De citit sunt DOXA... Si norvegianul cu care corespondez zice ca sunt super bune (ce sa zica... el le vinde) si ca o sa ma aproppiu tare de performante de m3 ...  :)

59421[/snapback]

Deci ai vorbit cu baietii de la ESS? Au avut o oferta buna de sarbatori parca acum vreo 2 ani, pret vreo 30% mai jos daca-mi amintesc bine, de atunci tot urmaresc si nu fac decat sa creasca preturile bulangiii :blink: . Si pe mine ma batea gandul rau de tot cu supercharger-ul. Am citit ca unii au avut probleme dupa instalare (cu ESS), niste scurgeri de ulei etc, sper sa fi fost probleme de instalare si nu de design. Nu am gasit totusi nicaieri referiri clare la consumul dupa instalare, stii tu ceva? Da, stiu, de ce mai intreb daca vreau SC - uite-asa, ca sa stiu inainte si nu dupa :)

Ai umblat la frane etc? Daca sari la 300cp e clar ca trebuie modificari. Si cam costa pacatoasele...

Question, nu ma pot angaja inca, eu zic ca totusi merita intrebat Norwegian guy: iti da vreun discount daca iei 2?

Edited by mchis

Cu alte cuvinte daca merita investitia ???

59415[/snapback]

A, si asta cred ca ti-e clar: *investitia* nu merita. Investitia in nici o masina nu merita (mai putin oldtimer-e). Cat de pasionat esti de idee e partea a doua :-)

Cu performantele mi se pare insa ca merita... rau de tot! Cum o fi cu 305cp si 350nm oare... ca atata dau la 325.

• 1 month later...
Are cineva pe forum SC sau Kompressor...

Sunt pe cale sa imi comand si as vrea sa stiu in ce ma bag... Cu alte cuvinte daca merita investitia ???

59415[/snapback]

da ! eu am compresor si mai e cel putin inca unul in romania !

ce sa-ti zic !

daca ai bani ia-ti !

pt ca merita ! sincer !

nu stiu ce motor ai dar la un 2.5 ar trebui sa mearga pana undeva la 310-320 hp!

ar fii bine sa aiba si intercooler !

mai verifica si tu piatza pana faci o investitie !

eu am de la aatuning.com si cristi ( crz) are de la race marque systems

amandoua sunt foarte bune !

ok!

uite adresa mea de mail catalinbmw325i@yahoo.com

sau www.ctl.lx.ro

si mai vb !

msg.pt cristi> criti te rog da-mi si mie un email ca m-am hotarat sa-mi iau si eu kit-ul ala de motor de 3.2 or 3.4l