Jump to content

Vreau un BMW E46

sabasanu

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

si ajungi la 10 mi in tara cu pretul...

Exact ceea ce spuneam si eu mai sus ..... nu se renteaza :twoup:

aha mersi ,deci merita sa il iau de aici?chiar vazusem zilele trecute un 318i, de vanzare frumusel,nu era inmatriculat vroia pe el parca vreo 8500 ceva genul asta

Edited by Dagga

Cum sa nu se merite sa iei masina din germania? Se merita nu gluma, pai voi comparati o masina care se vinde cu 10.000 de euro in romania si o masina de 8.000 din germania cu care ajungi la 10.000? inseamna ca nu stiti ce vorbiti aici, in primul rand masina e mult mai ingrijita acolo, nu tu gropi nu tu zgarieturi la masina nu multe. nu poti compara 2 masini din 2 tari diferite mai ales ca aici vb de satul Romania.

chiar daca iesi cu masina de germania peste pretul din romania se merita sa dai un ban in plus, eu cand am luat masina din germania am dat pe ea 8.700 euro+numere+drum+acte+mancare+dormit si altele = 11.000 euro masina: 320i din 07/2000 steptronic, 118.000km si perfecta interior+exterior si nu am avut nici o problema la masina in afara de un senzor de la axa cu came din cauza schimbarii benzinei cu asta proasta de la noi!

Parerea mea este sa cauti frumos masina in germania si sa mergi acolo! bafta in alegerea masinii

mersi pentru detalii,intradevar arata frumos masina, dar ideea e ca nu prea am 11.000. Dupa ca vand Opelul o sa am cam 9.500

Plus ca acum nu mai imi este frica cu masinile cumparate SH,ca te duci cu ea la reprezentata si iti arata tot,daca a fost lovita daca are probleme cu motorul etc. Dar acum nu stiu..

Apropo ce motor are ? :twoup:

Edited by Dagga

intradevar e unpic mai lent dieselul dar nu chiar asa....posibil ca acel bmw care l`ai testat tu sa aiba ceva...si acuma depinde ce vrei sa faci cu el...insa la viteze ridicate o sa vezi ca si dieselul se comporta admirabil...chiar excelent pot sa zic..daca masina nu e umblata in ea

E lent 320 D si daca are toti caii sub capota. Al meu are 150 CP / verificati si la autotest (142 CP are la roata - adica 100% puterea de cand a iesit din fabrica). E o masina f grea 1600 kg. Nu are zvac deloc. Seatul leon cu 101 CP pleaca mult mai bine de pe loc. KG in plus atarna greu la demarajul de pe loc.

In miscare lucrurile se schimba. Masina arata ca are 150 CP doar daca ai ~ 3000 ture.

Eu sunt multumit. Dar ma bucur ca nu am luat 318 D. Nu as lua benzina. Politica mea de a fi ferit de probleme. (pana acum a functionat).

E lent 320 D si daca are toti caii sub capota. Al meu are 150 CP / verificati si la autotest (142 CP are la roata - adica 100% puterea de cand a iesit din fabrica). E o masina f grea 1600 kg. Nu are zvac deloc. Seatul leon cu 101 CP pleaca mult mai bine de pe loc. KG in plus atarna greu la demarajul de pe loc.

In miscare lucrurile se schimba. Masina arata ca are 150 CP doar daca ai ~ 3000 ture.

Eu sunt multumit. Dar ma bucur ca nu am luat 318 D. Nu as lua benzina. Politica mea de a fi ferit de probleme. (pana acum a functionat).

Cum naiba sa plece mai bine seatul, cand diferenta dintre ele la demaraj e de 2 sec. in defavoarea lui? :twoup: Sincer, nu stiu de unde scot unii asemenea povesti :twoup:

pai daca ai luat touring, doar nu ai avea pretentii sa mai faci si liniute....daca luai sedan, masina ar avea 1480 kg si ai intelege ce inseamna 150 cp....crede-ma, seat-ul ala e jucarie

seat leon model 2005 101 cai 0-100km/ora ~11,5 sec

seat leon model 2007 105 cai 0-100km/ora ~11,3 sec

bmw 320 model 2003-04 150 cai 0-100km/ora ~9 sec

nu vad in ce fel merge mai bine un seat leon???? in ce conditii???

p.s. am condus un cordoba 2004 al unui prieten....motor 1,9 131 cai diesel prinde suta in 9,3 sec.....ala da sigur se tine dupa bmw 320d ,dar ala cantareste 1250 kile si asa are performantele usor sub 320 D.

Hai ca poluam topicul omului inutil. Eu am specificat clar "PLECAT DE PE LOC"; Adica primii 2-3 m pe care ii parcurge masina. La seat ma baga in scaun; la BMW pleaca masina in ritmul ei. Dupa primii metri balanta se schimba in favoarea bmw-ului.

Asta poate pentru ca la Seat nu ai control al tractiunii si poti pleca de pe loc cu "scârÞ" :twoup:

9200E pe 320D din 2000 ?!?!?! oarba dupa el :twoup: numai daca are piele,xenon si navi mare... altfel ... e prea mult :twoup:

Pai tu cam cat zici ca face? Ca poate mai negociez... :D

pai daca nu are nici una din optiunile, xenon-piele-navi... 8000 face :D... la 9000 iti iei 318d din 2002 si esti mult mai castigat... e si cu face si merge si mai bine kiar daca are doar 116cai.

bafta !

[attachm

ent=72753:01092008_013_.jpg]

Am ocazia sa iau un BMW E46, 320d din 2000, 180.000 KM.

Dotari : ASC, Clima automata, Parctronic, Incalzire in scaune, jante aliaj 17.

Pret: 9200 euro

E a unui prieten care o are de un an adusa din germania.

Prefer sa iau de la el si nu din Germania pentru ca stiu masina, e buna, si nu a avut probleme cu ea pana acum.

Se merita?

iti ofer eu un coupe din 2001 la 8500 ...iti mai raman si bani :twoup: daca vrei suna-ma 0768 095 559

• 2 months later...

Am citit ce ati zis pana acu si ....stau si ma gandesc ...dupa parerea unora am luat teapa ...eu nu prea am parerea asta ...am cumparat in august un 320d din 2000 din germania , costuri:

7200 euro masina

130 euro nre provizorii 1 luna germania

150 euro motorina germania-romania

620 euro taxa mediu

aprox 200 euro acte romania si asigurare obligatorie pe 6 luni ...

(Cazarea a fost gratuita pt k am stat la cumnatul meu care lucreaza acolo :) )

Total: ~8300 euro

Masina a fost f bine ingrijita - nu zgarieturi nu greieri nu batai, 218.000 km reali, clima, senzori parcare spate, cauciucuri iarna,8 airbaguri, ASC, ulei schimbat cu 1 luna inainte sa o cumpar + arcuri spate, revizii facute la timp la K&N si bavaria germania, carte service tot ....singura ch e k are sticlele de la faruri matuite de la autostrada... s`au "sablat" ca sa zic asa ...si un pic deteriorata emblema dp capota..au trecut 3 luni si deja au inceput sa apara pe capota zgarieturi de la pisici (FMM DE ANIMALE) si mici "atentii" de la stimabilii "colegi de trafic"..Deci ? Am iesit bine sau .... :) ?

Edited by rain