Jump to content

Bmw 318D 2002,116cp(facelift)

maLaKay

Recommended Posts

:twoup: uite ca a venit si vremea mea sa va prezint Masinutza mea>>m-ai bine zis o pisicutza neagra,luata recent..

:D acesta fiind un Bmw 318 diesel, cu o capacitate cilindrica de 1951cmc,116cp,modelul facelift,an 2002..147 000km..

:twoup: alte date despre pisicutza: -faruri ceata -proiectoare - volan reglabil cu comenzi multifunctionale - scaune electrice -incalzire scaune fata

- oglinzi electrice incalzite heliomate -oglinda retrovizoara heliomata - oglinzi rabatabile electric - geamuri electrice fata

- inchidere centralizata - computer bord - bi-xenon -climatronic - pilot automat - senzori de parcare spate

- senzori de ploaie - senzori mod nocturn - dsc(cu tot ce cuprinde el) - 4 ABS - spalator faruri fata - cotiera fata si spate

- 6 AIRBAGURI - suport Skyuri - ANTENA "RECHIN"(PT GPS,NAVIGATIE,CAR-KIT) - 6 boxe

-RADIO-CASETOFON BMW BUSINESS - jante 16 inchi -distributie pe lant

:D ACESTEA FIIND SPUSE.....sunt foarte fericit pt noua achzitie chiar daca....in timp de aproape o luna de cand am cumparato am avut o problema poate unii dintre voi cunosc KIT DE AMBREAJ NOU.. :) .....dar asta e..se mai intampla...

in rest...astazi am facut schimb de filtru de aer,ulei,clima,motorina....schimb de ULEI 5L 5W-30 ORIGINAL BMW,am avut o mica problema la supapa de ventilatie(care a fost remediata prin curatare).....si firu de la injectoare care mufa era coxata,dar acum treaba a fost rezolvata.....abia am scoso din service de vreo 2 ore....si m-am plimbat putin cu ea(se simte o diferenta)....mhhh....uleiul si filtru de aer..firu de la injectoare....cred ca au fost m-ai importante si asta se simte...SUNT MULTUMIT,FERICIT.....am dat 9600E pe ea....ce pot sa zik...cred ca e o afacere buna ...ASTEPT PARERILE VOASTRE!!! :D

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:twoup: uite ca a venit si vremea mea sa va prezint Masinutza mea>>m-ai bine zis o pisicutza neagra,luata recent..

:D acesta fiind un Bmw 318 diesel, cu o capacitate cilindrica de 1951cmc,116cp,modelul facelift,an 2002..147 000km..

:twoup: alte date despre pisicutza: -faruri ceata -proiectoare - volan reglabil cu comenzi multifunctionale - scaune electrice -incalzire scaune fata

- oglinzi electrice incalzite heliomate -oglinda retrovizoara heliomata - oglinzi rabatabile electric - geamuri electrice fata

- inchidere centralizata - computer bord - bi-xenon -climatronic - pilot automat - senzori de parcare spate

- senzori de ploaie - senzori mod nocturn - dsc(cu tot ce cuprinde el) - 4 ABS - spalator faruri fata - cotiera fata si spate

- 6 AIRBAGURI - suport Skyuri - ANTENA "RECHIN"(PT GPS,NAVIGATIE,CAR-KIT) - 6 boxe

-RADIO-CASETOFON BMW BUSINESS - jante 16 inchi -distributie pe lant

:D ACESTEA FIIND SPUSE.....sunt foarte fericit pt noua achzitie chiar daca....in timp de aproape o luna de cand am cumparato am avut o problema poate unii dintre voi cunosc KIT DE AMBREAJ NOU.. :) .....dar asta e..se mai intampla...

in rest...astazi am facut schimb de filtru de aer,ulei,clima,motorina....schimb de ULEI 5L 5W-30 ORIGINAL BMW,am avut o mica problema la supapa de ventilatie(care a fost remediata prin curatare).....si firu de la injectoare care mufa era coxata,dar acum treaba a fost rezolvata.....abia am scoso din service de vreo 2 ore....si m-am plimbat putin cu ea(se simte o diferenta)....mhhh....uleiul si filtru de aer..firu de la injectoare....cred ca au fost m-ai importante si asta se simte...SUNT MULTUMIT,FERICIT.....am dat 9600E pe ea....ce pot sa zik...cred ca e o afacere buna ...ASTEPT PARERILE VOASTRE!!! :D

Cateva intrebari:

Ce inseamna:

-DSC cu tot ce cuprinde el?

- 4 ABS?????

-Spalatori faruri ceata?????

-ANTENA RECHIN?????????

-kit de ambreaj nou crezi ca e o problema comuna la o masina cu 116cp?? nu poate sa-ti dea de inteles decat ca e un pic mai forjata decat ar trebui....

1>dsc=asc+dts

2> AM ABS PE CELE 4 ROTI

3> ANTENA RECHIN SE FOLOSESTE CEL MAI DES LA LIMOUSINA LA SERIA 7 MAI EXACT(IN CARE POTZI SA CONECTEZI GPS,NAVIGATIA,SI CAR-KIT LA UN LOC)

4> 116 CP...TI SE PAR PUTIN SAU AI VREUN AVION DE 300HP SI NU TI SE MAI PAR KAI 116(FII SERIOS MAN)...UN KIT DE AMBREAJ NU SE STRICA NUMAI DIN MOTIVU CA MASINA E FORJATA...(MASINA MEA NU A FOST FORJATA,PT CA AM LUATO DE LA O CUNOSTINA,DECI A FOST PE MAINI BUNE...)..SI sincer m-am cam saturat de cei ca tine,care cauta la tot passu NOD IN PAPURA,ti-am explicat cele de mai sus...sper ca esti multumit...

off topic: Numarul total de supape de admisiune si de evacuare de la motor. De exemplu, un motor V-6 cu 24 supape are patru supape pentru fiecare cilindru (24/6=4), iar un motor V-8 cu 16 supape are 2 supape pentru fiecare cilindru (16/8=2). Un numar mare de supape permite motorului sa respire mai bine la o turatie mare si sa produca mai multa putere.

nush..anume locul...ca doar n-am specificat ca eu am desfundato..la service mi-au spus...asta..

una dintre supapa era infundata...ceva de genu..si au spus ca au curatato... GRESISEM LA EXPRIMARE... :twoup:

man nush.....daca e o afacere sau nu......dar eu zik ca sa meritat.....masina e intretiuta,merge supeer oke,trage super bine...acum nu mai am nici o problema tehnica.(doar o chestie cu fumuu de la teava de la esapament din cauza motorinei proaste)...dar o sa se termine si motorina si o sa pun ceva mai calitativ....

:twoup: acum ma gandesc sa fac cateva modificari pe la ea,mai mult sau mai putin importante...e pe placul meu(schimbarile de genul acesta)...

- o sa cumpar covorase originale bmw...+nituri de prindere

- urmeaza DETECTORUL DE RADAR

- angelayes

- folie (toate geamurile in afara de parbriz)

- CD ORIGINAL BMW(BUSSINES SAU PROFESIONAL)

- si poate pe viitor: - o sa las garda la sol

- capota bad look

- schimb stopuri spate

- scos embleme bmw

- jante de 18 +cauciucuri de vara,si un set de cauciucuri de iarna(astea le voi lua mai repede ca nu mai e mult pana vine)

- grila neagra(sau carbon)

- semnalizari noi(albe probabil in mijloc cu portocaliu)

- ideile vor mai veni pe parcurs cand o sa ma apuc de treaba...dar asta la anu cred....(eu stiu poate bara fata,spate....praguri,toba de esapament,stykuri)...

poate o sa ma ajutati si voi cu niste..idei....Vreau sa fac din ea....ceva frumos(nu ca nu ar fi frumuasa)...pisicutza"

• 3 months later...

as dori sa achizitionez niste jante....am o nedumerire asupra faptului ca nush ce mi se potriveste .... as dori sa pun pe 17 marimea jantelor, dar nush cat trebuie sa fie latimea jantelor 7.5j,? 8j? 8.5j? si la fel pe cat ar trebui sa fie anvelopele la janta de 17 ....mi-as dori de 225 sa fie / ? (45,40,55) / 17 ( am mai vazut niste caractere de genu >>ZR care nush ce inseamna) ....spunetimi si mie care ar fi cea mai buna potrivire a marimei anvelopei si janta de cati j trebuie sa fie? ..ms mult..poate ma ajuta cineva si ma lamureste...precizez ca acum am jante pe 15 OEM(CELE DIN POzA) ,si inca ceva,ce este acela ET? inca o data multumesc ...

respectiv as dori sa achizitionez jantele din a 2a poza....is dragutze?,merita?,ar da bine...

Edited by maLaKay

DACA TOT SUNTEM LA CAPITolul jante,pentru a nu deschide un nou topic as dori sa va intreb : jante din pachetul M pe 17 originale in 5 spite cu ceva negru pe ele(nu stiu sigur cum arata,inca nu le-am vazut) exista? sau sunt 100% REPLICI?

Jante pe 17 sunt sigur ca exista din pachetul m dar nu stiu daca acestea sunt de seria 3 banuiesc ca sunt de seria 6 dupa descriere ...