Jump to content

Bmw 318D 2002,116cp(facelift)

maLaKay

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

din pozele alea cu colacii..aia rotunzi..ce rezulta?:))..glumeam.... imi paote explica cienva taote cifrele de sus? Ciupanezu da si mie programu..am vazut ca tu ai calculat cauciucurile acutale la 190 si ele sunt 195 si la cele noi care vreaus a le pun sunt de 225 si nu de 235...sunt nedumerit.. Edited by maLaKay

Este un calculator pentru calcularea erorii de vitezometru ĂŽn funcţie de trecerea la alte dimensiuni de roţi decât cele cu care a venit maşina din fabrică.

Ăl găseşti aici: http://www.carbibles.com/tire_bible_pg2.html

L.E: Am pus din greşeală 190, trebuia 195.

Edited by Ciupanezu

ma gandeam daca ar da bine grila neagra....fara semnale albe ca sa le schimb(mi mi se par smenalele albe nasoale) imi place mai mutl cele portocalii oem..... e mai bine grila asa sau cu grila neagra si semnalele portocalii oem.... am pus si cateva poze cu semanle albe...pareri?

va multumesc mult....

DACA TOT SUNTEM LA CAPITolul jante,pentru a nu deschide un nou topic as dori sa va intreb : jante din pachetul M pe 17 originale in 5 spite cu ceva negru pe ele(nu stiu sigur cum arata,inca nu le-am vazut) exista? sau sunt 100% REPLICI?

Jante pe 17 sunt sigur ca exista din pachetul m dar nu stiu daca acestea sunt de seria 3 banuiesc ca sunt de seria 6 dupa descriere ...

Ale mele sunt replici made in Italy, si din cate am inteles nu s au facut originale pentru seria 3.Eu unul n am nici o problema in privinta asta.... am avut ceva rezerve la inceput, dar acum nu mi pare rau ca le am luat. Precizez ca sunt pe 18".

post-1613-1229181671_thumb.jpg

post-1613-1229181780_thumb.jpg

post-1613-1229181803_thumb.jpg

• 1 month later...

dupa cum am promis am achizitionat: Grila neagra e46 (facelift) , Semnale Albe Faruri+ Aripi, Stopuri FACELIFT Rosu-Alb-Rosu, Kit Angel Ayes CCFL 8000K...

va urma sa le montez si voi reveni cu poze de la montaj...si cum va arata masina...

PLanuri pe viitor: Toba sport,folie,jante,eleron M,Chip tuning-116-145cp...

Edited by maLaKay