Jump to content

tunning

Guest juststy

Recommended Posts

Guest juststy
am vazut la multe masini cum s-au comis sacrilegii, vorbesc despre taierea originala a barii masinii, care e e cea mai buna calitate si prelungirea ei cu fibra de sticla, care e o porcarie, se sparge, iar finisajul este varza, iese numai cute, iar la cea mai mica atingere se face praf ! Acu intreb si eu de ce unii fac asta, isi distrug masina si mai dau si bani? Si sa nu-mi spuneti ca fibra de sticla fabricata la colt de strada este mai buna decat materialul original al masinii, probabil plastic abs ! :twoup: :twoup: :D

am vazut la multe masini cum s-au comis sacrilegii, vorbesc despre taierea originala a barii masinii, care e e cea mai buna calitate si prelungirea ei cu fibra de sticla, care e o porcarie, se sparge, iar finisajul este varza, iese numai cute, iar la cea mai mica atingere se face praf ! Acu intreb si eu de ce unii fac asta, isi distrug masina si mai dau si bani? Si sa nu-mi spuneti ca fibra de sticla fabricata la colt de strada este mai buna decat materialul original al masinii, probabil plastic abs ! :twoup: :twoup: :D

:D

On topic : Tarani.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.