Jump to content

DIN NOU TIMISOARA

dr. vladyk

Recommended Posts

IN PRIMU RAND SCUZE CA FAC ALT TOPIC DAR AM VAZUT CA LE-ATI INCHIS PE RESTU. ASTE E CHIAR DACA IAU BAN(APROPOS E SINGURU FORUM PE CARE N-AM LUAT PANA ACUMA) EU POSTEZ ASTA. UITE CE AM GASIT PE UN FORUM DIN TIMISOARA. CUM IMI INSUSESC PERFECT CE A SCRIS OMUL ALA ACOLO COMENTARIILE MELE SUNT DE PRISOS :twoup:

FAQ Netikett RĂŁspunsurile de azi CĂŁutare

Instrumente pentru discuĂžii Moduri de afiÂşare

#1 azi, 02:03

tion1

Junior Member Data ĂŽnscrierii: Aug 2008

RĂŁspunsuri: 1

Lumea noastra si lumea lor

--------------------------------------------------------------------------------

Aici este vorba practic de doua lumi paralele. Care nu se intersecteaza decat foarte rar pentru ca sunt construite pe valori total diferite.

LUMEA MANELISTULUI COCOANA, este lumea celor care se supun unei singure valori: BANUL, facut pe orice cai, prin orice mijloace. Este lumea lui "sa moara dusmanii". Este lumea indivizilor a caror singura grija este sa umfle burdihanu, a indivizilor care nu respecta pe nimeni si nimic, a celor care fura, mint, inseala, ucid fara remuscari. Este exact lumea despre care se lalaie in manele.

LUMEA LUI LUCIAN REJA, victima manelistului Cocoana, este lumea celor care respecta pe cei din jur, a celor care cred in conceptul de civlizatie, a celor care stiu ca sa fi cinstit nu inseamna sa fi fraier ci tocmai sa ai un caracter puternic, este lumea tinerilor care muncesc 12 ore pe zi in companii de top pentru a construi o tara normala.

Cele doua lumi s-au ciocnit la Timisoara in momentul in care manelistul Cocoana l-a ucis pe inginerul IT Reja.

Justitia urmeaza sa decida care din aceste lumi reprezinta viitorul nostrul. Daca manelistul scapa inseamna ca Romania e destinata lumii a treia, e destinata sa fie America Latina a Europei.

Daca manelistul va primi o pedeapsa pe masura crimei lui, inseamna ca toti cei care isi doresc o tara civilizata vor stii ca ea poate fi construita astfel.

Eu imi doresc ca viitorul meu sa fie in tara lui Lucian Reja, nu in Romania manelistului Cocoana. Cred ca manelistul Cocoana mi-a confiscat lumea pentru ca am fost prea pasiv cu cei ca el. Pentru ca le-am permis prea usor sa imi fure tara. Pentru ca am intors privirea prea des. Cred ca tragedia lui Lucian poate sa fie un moment in care sa dam un semnal pentru schimbare.

Este unul dintre posturile care mi-a atras atenĂžia, din discuĂžia de aici . S-au strâns foarte multe comentarii pe aceastĂŁ temĂŁ. Este un incident care ne-a afectat pe mulĂži. Ăn speranĂža cĂŁ veĂži menĂžine un limbaj adecvat Âşi discuĂžii constructive, ar fi de preferat sĂŁ continuaĂži dezbaterile pe forum.

Sad

Articolul este scris in mod tendentios. E greu de inteles cum poti sa-ti "insusesti" ce a scris autorul articolului. Stii tu ca singura grija a lui Cocoana este "sa umfle burdihanu"? Ai vazut tu cum s-a intamplat accidentul? Stii tu ca nu a fost vina taximetristului? Stii daca a fost baut sau nu Cocoana? Stii ca este manelist?

IN PRIMU RAND SCUZE CA FAC ALT TOPIC DAR AM VAZUT CA LE-ATI INCHIS PE RESTU. ASTE E CHIAR DACA IAU BAN(APROPOS E SINGURU FORUM PE CARE N-AM LUAT PANA ACUMA)

BAN ?

INTRU PE NET IN FUGA INTRE 2 EXTRACTII SAU ALTE CHESTII DE LE FAC PAICI. DECI SCUZA-MI GRAMATICA.

SI DC E TENDENTIOS FRATE ARTICOLU? CA IL CATEGORISESTE OARESCUM PE ALA? MANELIST.... NU CRED CA SE REFERA LA CE M,UZICA ASCULTA. CI LA STIL DE VIATA. SI DA IMI INSUSESC CE A ZIS ALA DUPA TOT CE VAD. DE EX FAZA DE PE PLAJA SI TOT CE FAC " JMECHERII" MADE IN ROMANIA. ASTA-I PAREREA MEA NU E OBLIGATORIU SA FITI DE ACORD CU MINE. DA SIMTEAM NEVOIA SA-MI ZIC PAREREA SI SA VAD CE REACTII AVETI. MIE IN MARE PARTE MI-AU PLACUT OAMENII DE PE FORUMU ASTA SI VOIAM SA VAD SI EU CUM PRIVITI PROBLEMA.

ai putea lua suspend pentru majuscule., totusi... :twoup:

serios acuma, nu e nevoie sa scrii cu CAPS, da o nota violenta mesajului...

ontopic: nu suntem aici si acum in masura sa decidem cine e de vina. putem simpatiza insa cu o parte sau alta atata timp cat nu arucam cu noroi in partea opusa...

Sambata dimineata un pusti cu o Dacie a omorat un batran pe trecerea de pietoni, prin Galati/Braila parca. Pustiul ala face parte din lumea lui Cocoana sau a lui Reja?

DACA A SARIT BRUSC BATRANU IN FATA LUI. O PUTEM PATI TOTI.D-NE FERESTE.... ALTFEL FACE PARTE DIN LUMEA LUI COCOANA. IO MA REFER LA ATITUDINE, NU NEAPARAT LA CE CONDUCI. DACA AI FOST SARAC LIPIT SI AI FACUT CEVA SA AI O DACIE DUPA CE AI UMBLAT DESCULT POTI SA DEVII CA SI COMPORTAMENT LA FEL CA COCOANA ALA. MA REFER LA ATITUDINE NU NEAPARAT LA BANI. NU PREA INTELEGI CE ZIC EU..... SCUZE. DACA VREI SA FIU MAI EXPLICIT ZI

ai putea lua suspend pentru majuscule., totusi... :twoup:

serios acuma, nu e nevoie sa scrii cu CAPS, da o nota violenta mesajului...

ontopic: nu suntem aici si acum in masura sa decidem cine e de vina. putem simpatiza insa cu o parte sau alta atata timp cat nu arucam cu noroi in partea opusa...

ai inteles ca scriu in fuga,nu? da sa stii ca ma simt violent si agresiv. m-am saturat de tot ce se intampla...... pe bune.. oi fi io mai psihotic asa..... da nu-mi dati suspend ca am nevoie de voi ca nu prea ma pricep la mecanica si ai vazut ca mai cer ajutoru paicea

ai inteles ca scriu in fuga,nu? da sa stii ca ma simt violent si agresiv.

de aia am si pus emoticonul, ca am inteles... :twoup:

ce bine......... mai sunt si care inteleg....... ooops devin iar agresiv. ok. da incerc sa nu jignesc pe nimeni. dar apropos de ce am vazut paicea pe forum as fi curios sa vad parerea lui romulus si a lu ciupanezu. e in schimb un personaj care as vrea sa evite sa scrie aici. da nu-i zic.p[oate se prinde singur,,,,,,,,,,,

DACA A SARIT BRUSC BATRANU IN FATA LUI. O PUTEM PATI TOTI.D-NE FERESTE....
Batranii, de felul lor, sar mai incet.

ALTFEL FACE PARTE DIN LUMEA LUI COCOANA. IO MA REFER LA ATITUDINE, NU NEAPARAT LA CE CONDUCI.
Pentru ca ala a condus un Ferrari se face tot tam-tam-ul asta... Se intampla accidente cu pietoni zilnic (ori la cateva zile), in multe dintre ele sunt vinovati soferii, dar se agita spiritele doar in cazul accidentelor cu masini scumpe. Este o discriminare, simplu.

DACA A SARIT BRUSC BATRANU IN FATA LUI. O PUTEM PATI TOTI.D-NE FERESTE....
Batranii, de felul lor, sar mai incet.

ALTFEL FACE PARTE DIN LUMEA LUI COCOANA. IO MA REFER LA ATITUDINE, NU NEAPARAT LA CE CONDUCI.
Pentru ca ala a condus un Ferrari se face tot tam-tam-ul asta... Se intampla accidente cu pietoni zilnic (ori la cateva zile), in multe dintre ele sunt vinovati soferii, dar se agita spiritele doar in cazul accidentelor cu masini scumpe. Este o discriminare, simplu.

nu pt ferrari. pt cum l-a condus

Mda. Banuiesc ca asta e prima masina care scapa de sub control (si omoara un pieton) si de asta a aparut articolul ala :twoup:

Si am o nedumerire. De ce a fost retinut Cocoana 29 de zile de politie? Chiar nu stiu, asta e procedura obisnuita? Pe ala care a calcat batranul pe trecerea de pietoni l-au retinut?

Mda. Banuiesc ca asta e prima masina care scapa de sub control (si omoara un pieton) si de asta a aparut articolul ala :twoup:

Si am o nedumerire. De ce a fost retinut Cocoana 29 de zile de politie? Chiar nu stiu, asta e procedura obisnuita? Pe ala care a calcat batranul pe trecerea de pietoni l-au retinut?

Sa stii ca nici mie nu mi se pare normal cum e judecat omul de niste tipi care nu-l cunosc, doar pe seama tam-tam-ului mediatic. Tam-tam-ul in sine nu mi se pare iesit din comun: hienele au prins subiectul lacrimogen - bogatul omoara saracul, piperat cu BOLIDUL UCIGAS, e clar ca pedaleaza pe el. E definitia unei stiri: sa suscite interes cat mai mare, iar intamplarea sa fie cat mai "unicat". Cred ca ar trebui sa o lasam mai moale cu datul cu parerea pe seama a ce vedem la televizor.

Cat despre arestare, nu stiu daca nu e in urma presiunilor, nu stiu daca e legala, nu stiu daca e primul, dar mie mi se pare ca asa ar fi firesc. Sa ma explic: de obicei masura se ia daca suspectul prezinta pericol social. Mie mi se pare ca unul cercetat pentru omor din culpa si fuga de la locul accidentului prezinta pericol social. Ce garantie are societatea ca daca-l lasa liber nu se siue maine la volan fara carnet (gest la fel de iresponsabil) si mai omoara pe unul?

Oricum, cred ca un pic de moderatie nu ar strica. Accept si pareri mai dure impotriva lui Cocoana, dar macar sa vina de la oameni care daca nu au fost de fata, atunci macar pot spune ca il cunosc. Da' asa, sa cunosti tu din Onesti cat de ticalos e unu' din Timisoara, mi se pare deplasat...

nu greseste cu nimic cand spune ca este manelist......il cunosc si chiar omului ii placea viata in preajma lautarilor!!!

mi se pare asa de aiurea sa gandim noi la ce o sa se intample sau bla bla bla.....daca era o dacie ramasa fara frane nu era atat de mare tam-tam....si sincer nu era deloc baut, poate altceva!!!!

3-5 ani cu suspendare si permisul anulat maxim

acum sincer!!!! fiecare dintre noi daca am avea o avere estimata la cca 5milioane de euro si fiul nostru ar fii patit asemanator, ce ati fii facut??? l-ati lasa??? nu prea cred!!!

Cat despre arestare, nu stiu daca nu e in urma presiunilor, nu stiu daca e legala, nu stiu daca e primul, dar mie mi se pare ca asa ar fi firesc. Sa ma explic: de obicei masura se ia daca suspectul prezinta pericol social. Mie mi se pare ca unul cercetat pentru omor din culpa si fuga de la locul accidentului prezinta pericol social. Ce garantie are societatea ca daca-l lasa liber nu se siue maine la volan fara carnet (gest la fel de iresponsabil) si mai omoara pe unul?
E discutabil. Tipul nu a fost prins de politie cand incerca sa fuga din tara, el a venit singur la politie (tarziu, e drept, dar a venit). Eu nu cred ca asta prezinta pericol social.

Din partea mea, alde Cocoana ar merita sa putrezeasca in puscarie, ca probabil a fost beat. Dar legea trebuie aplicata fara discriminari, atata tot.

Si articolul ala e penibil.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.