Jump to content

E39 535i

Ciupanezu

Recommended Posts

Mersi! :lol:

Jantele fac masina asta sa arate bine dar nu i-ar strica deloc si un kit M

O să-i pun şi pachet M. :)

Foarte frumos desenul :)

Mersi! :D

Zici ca-i e39 compact :)

Desenul a iesit bine pana la usa fata, usa spate porbagajul sunt de compact :)

E din cauza unghiului din care a fost făcută poza.

Edited by Ciupanezu

Pai eu ma dau cu Ciupanezu daca vrea... numai sa ajung la Bucuresti. :))

Mie imi suna a provocare.

Ridici manusa?

In mod normal si firesc 535-ul lui Ciupanezu nu ar trebui sa aibe probleme cu touring-ul lui roco123

In mod normal si firesc 535-ul lui Ciupanezu nu ar trebui sa aibe probleme cu touring-ul lui roco123

Mario, revino-ti... il mananca de viu pe Ciupa :) 328-ul lui Roco face 100 in 6 secunde si un pic, nu-i chiar de joaca... pe cand Ciupa face pe la 7.2-7.5. Are forta, dar nu are transmisie de fuga, in plus, este si mai grea...

Cred ca pt consum si fiabilitate.

:) in nici un caz sa il compari doar cu 325i... este un motor puternic orice ai zice iar greutatea nu este mai mare decat a unui 3 break (are 1547 kg si suta in 6,8 - 7 secunde ) asa ca nu mai visati

Edited by Mario Marius

Pai 325i face suta in 7.2.

Dupa spusele lui Mas la fel si 535i.

Deci poate doar spre 200km/h sa se desprinda 525i-ul.

Personal cred ca la 245cai 535-ul e mai rapid decat 325.

Edited by r0n1n

Mario.

Daca am facut a8 4.2 de 340 de cai si 1800kg, sunt optimist si cu Ciupanezu. Nu ma declar castigator, insa m-as da sa vad pe unde stam, asa de fun, nu de rivalitate.

Daca vorbim ceva si ajung la Bucuresti, fii sigur ca-ti dau si tie ocazia sa ma faci. Poti sa incerci atunci, cu vorbe nu are rost.

Voi, orice chestie din asta o transformati intr-o rivalitate. :) Nicidecum, as face o treaba din asta sa vad unde stam, daca e loc de inbunatatiri, etc :)

Nu sa arat la oameni altceva. :twoup:

Edited by roco123

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.